Влез

View Full Version : Проблем с шибаната ми коса /

bebencetyy
12-19-2009, 18:42
Моята коса е начупена :D къдрева :D УЖаСнА е ..
когато съм на училище я изправям всеки ден това е страшно
тъпо защото си горя косата аа когато не е изправена е като
че не съм се решила :-x или пък неква чума затова я изправям
Така че Ви моля за някакъв съвет за да не си горя косата
било то някакъв шампоан гел ... Хелп ми .. Дано има някакво
решение и предварително съм благодарна на тези потребители
които ми помогнат :-)

juliee
12-19-2009, 18:47
А защо не си вземеш нещо за оформяне на къдрици! Така косата ти ще е в "естествено" състояние и няма да я гориш. Мисля даже че има разни серии за къдрави коси :)

juliee
12-19-2009, 18:48
Виж тук http://krasota.rozali.com/kosa/p9592.html

bebencetyy
12-19-2009, 20:23
Виж тук http://krasota.rozali.com/kosa/p9592.html

Мерси тук има много добри съвети 8)

heiress
12-19-2009, 20:52
Не може да няма пическа, която да не ти стои добре без да я гориш. Колко ти е дълга косата? Може ли снимка?

CrAzYanDlaZy
12-20-2009, 10:14
ти се радвай че може да я изправяш! Моята коса въобще не се поддава на дресировка, а за изправяне на косата мога да ти предложа да пробваш шампоан и балсам за изправяне, може със сешоар, лак за коса, гел и има на лореал `моделираща паста за изключително специални ефекти на прическата`- може да си я оформяш както искаш. А иначе моята преса има резервоар в който сипваш вода и така ти навлажнява косата и не я гори. Може да си купиш такава, но са по- скъпи.

cookie_master
12-20-2009, 11:10
ти се радвай че може да я изправяш! Моята коса въобще не се поддава на дресировка, а за изправяне на косата мога да ти предложа да пробваш шампоан и балсам за изправяне, може със сешоар, лак за коса, гел и има на лореал `моделираща паста за изключително специални ефекти на прическата`- може да си я оформяш както искаш. А иначе моята преса има резервоар в който сипваш вода и така ти навлажнява косата и не я гори. Може да си купиш такава, но са по- скъпи. яя разкажи за тая преса с резервоар :oops:

mon1ka
12-20-2009, 14:01
Използвай балсам Nivea Straight & Easy без отмиване .. ще можеш да я изправяш само с четка и сешоар :-)

bebencetyy
12-23-2009, 12:09
Не може да няма пическа, която да не ти стои добре без да я гориш. Колко ти е дълга косата? Може ли снимка?
Незнам как да кача снимка :-P

Иначе благодаря за отговорите и на мен ми стана интересно за пресата
с резервоар колко струва откъде мога да си взема такава разкажете за тази преса :-P :-)