View Full Version : Търпя,а дори не знам защо...
hooliganka89
12-20-2009, 12:11
Здравейте,толкова много искам да напиша тема,толкова много искам да споделя нелепото състояние в което съм попаднала :(
Чуствам се толкова слаба и безпомощна,а дори не знам дали го обичам.
И преди бях написала тема за него когато се бяхме разделили,но сега нещата са различни.
Запознахме се тази година през пролетта,заедно сме от деня на запознанството ни.Бяхме заедно 6 месеца,от различни градове сме,аз съм на 20,а той на 25.
През тези 6 месеца през които бяхме заедно,постоянно ми се обаждаше,постоянно идваше да спи у нас,уж бяхме хлътнали един по друг и просто една вечер имах 4 неуспешни опита да се свържа с него и телефонът ми звънна.Непознат номер и непознат женски глас ми заяви повече да не търся приятелят си,2 минути не успях да изкопча нищо конкретно от нея,само повтаряше да не го търся повече :(
На следващият ден той ми звънна да ми каже,че си бил забравил телефонът в на шефа си заведението и някаква си там ми е звъннала,едва ли не си правела майтап за негова сметка.
Естествено аз не повярвах на версията му и се скарахме по телефона и се разделихме.Месец и половина всяка сутрин се сабъждах с мисълта за него,всяка вечер лягах с мисълта за него.Всеки път когато телефонът ми звъннеше изтръпвах,че може би е той.Поболях се без него,пропих се,никога не съм била от момичетата който си мислят,че даден мъж е единственият и че животът ми ще е безмислен без даден човек,като се има в предвид,че съм преживяла къде къде по-лоши неща в живота си.
И една вечер се жалвах на приятелка,че вече просто не издържам без него,че искам да бъда с него,тя ме укоражаваше да му звънна,но аз бях горда и никога не му се обадих и търпението ми беше заслужено,той звънна.Каза,че съжелява,че се е изплашил от сериозността на връзката ни и е накарал някаква си там да ми звънне.Било му писнало от това да искам да знам всяка негова стъпка и съм се опитвала да го командвам.
Простих му и дадох още един шанс на връзката ни и уж добре,но вече никога му нямах доверие.Докато сме били разделени е бил с 4 момичета,даже 2 омъжени жени и 2 момичета.Каза,че е прекратил всякакви отношения с тях,защото е осъзнал какво е изгуил,че аз съм сериозната аз съм с тази с която иска да бъде и че е разбрал,че ме обича.Ок,повярвах колкото и да ме беше страх.
До онази вечер,той спеше,а аз гледах телевизия и той получи смс и аз естествено го прочетох без дори той да разбере,смс-а садържаше следният текст "Утре вечер ще ходим във Версай,ако искаш ела.Това е новият ми номер,Катя",не знаех как да реагирам искаше ми се да звънна,но не знаех какво да кажа,часът беше 1:30.
На другия ден му звъннах и му казах да провери смс-те си и пак да ми звънне да ми обясни.Звънна и каза,че това е тази омъжената с която се е виждал най-много през времето в което сме били разделени и каза,че явно тя не го е забравила и му пише,което него не го интересувало,всеки можел да му пише каквото си иска,важното е,че той иска да е с мен.Звучи правдоподобно.Но въпросната вечер той не дойде да спи при мен,обади се 20 минути скандали по телефона,той каза,че са се събрали в негов приятел,ако съм искала да говоря с него и да потвърдил.Почна да се кълне в малката си сестра,че няма друга,че само мен обича и че по-късно ще дойде.Легнах си и в 3:30 се събудих и му звъннах вдигна без да каже нищо,но само чувах силна музика :( Какво да си помисля?Каза,че се е напушил и е заспал в приятелят си,а силната музика която съм чула била от там.Писах му смс да пукне и да забрави,че съществувам.На другия ден цял ден звъни,аз не вдигам почна да звъни от непознати номера,дойде до нас почна да се обеснява да се кълне,че ме обича и че няма друга.Ако толкова искал да бъде с нея,какво правел при мен,защо всяка вечер изминавал 15км за да бъде с мен,ако толкова е искал да бъде с нея,защо се е събрал отново с мен.
И вече не знам какво да правя,иска ми се да му вярвам,но не мога.Всеки ден секараме и не мога и не мога да го оставя,оставям го,а той мен не,а и аз самата вътре в себе си още искам да се боря да го опитомя едва ли не :(
Никога не съм имала подобен род връзка,измъчвам се денонощно,но като дойде като ми каже 2-3 мили думи и се разтапям.Не знам какво става с мен,не знам какво да си мисля.
Не знам дали няма да е прекалено жалко от моя страна другият път когато не дойде да спи при мен и се усъмня,че е с нея да отида да го проследя?Поне така вече,ще знам истината...
Темата стана прекалено дълга,не знам дали някой ще се грабне да я прочете цялата,но ако има мераклии да споделят мнението си,приемам критики.
Благодаря на всички предварително.
С право ти е казал,че се мъчиш да го командваш и контролираш ...
Отишъл веднъж в приятел,казал ти истината,а ти правиш скандали,защото на човека му се купонясвало една вечер :?
Ако не му пукаше за теб въобще нямаше да си прави труда всяка вечер да дава пари за бензин,да изминава 15 км. и да идва при теб :? А и ти щом толкова искаш да си с него,защо не ходиш в неговия град,а чакаш все той да идва?! ... Пффф ...
Имаш няк'во ужасно чувство за собственост,което прецаква връзката ти :?
Между другото я се замисли малко ... Ако на него не му пукаше за теб въобще нямаше да ти каже за тия четири жени ... Щеше вечер да е с теб,а през деня с някоя от тях,а ти дори нямаше да предполагаш :?
Замисли се малко ... Подреди бъркотията,която е в главата ти ... Обади му се,вижте се,поговорете,извини му се и си оправете отношенията,защото с това държание нараняваш не само себе си,а и него ...
Успех! :-) И сори за по-грубия тон :)
thegame94
12-20-2009, 12:26
:( :(
Пак тази ревност.
Ако се съмняваш в него, мислиш, че се вижда с друга...разбери коя е тя. Седни с него, поговорете си и го накарай да избере между теб и нея. Всеки заслужава втори шанс, все пак сме хора а не животни. Подхождай по-влимателно и предпазливо...винаги съм казвал, че със скандали нищо няма да постигнеш, а само ще навредиш на себе си и околните!
hooliganka89
12-20-2009, 12:28
Отишъл веднъж в приятел,казал ти истината,а ти правиш скандали,защото на човека му се купонясвало една вечер :?
Ако не му пукаше за теб въобще нямаше да си прави труда всяка вечер да дава пари за бензин,да изминава 15 км. и да идва при теб :? А и ти щом толкова искаш да си с него,защо не ходиш в неговия град,а чакаш все той да идва?! ... Пффф ...
Имаш няк'во ужасно чувство за собственост,което прецаква връзката ти :?
Между другото я се замисли малко ... Ако на него не му пукаше за теб въобще нямаше да ти каже за тия четири жени ... Щеше вечер да е с теб,а през деня с някоя от тях,а ти дори нямаше да предполагаш :?
Замисли се малко ... Подреди бъркотията,която е в главата ти ... Обади му се,вижте се,поговорете,извини му се и си оправете отношенията,защото с това държание нараняваш не само себе си,а и него ...
Успех! :-) И сори за по-грубия тон :)
Няма проблем за тона,искам някой да ми каже истината,защото съм заслепена от недоверието си.
Но не мисля,че искам да го командвам,просто сме от различни градове и това оказва голямо влияние.
Няма проблем дори 3 вечери подред да е с приятели,той много държи на тях,но точно тази вечер в която тя го чакаше в бара,подозрително е и то много,а и музиката която чух...
Днес се чудя дали да не отида при него,да видим какво ще ми сервива.
Е,че какво й е на музиката?
Аз имам приятел,който в стаята си има 11 или 13 колони с огромни говорители,3 усилвателя и 3 буфера :) Живеее на 13-я етаж и повярвай ми музиката му гърми до 1-я :) ... Оффф отплеснах се :)
Щом толкова не му вярваш,защо не го накараш пред теб да й се обади и да й каже,че иска да е с теб и е време да спре да го търси :)
А и продължавам да си мисля,че ако искаше да продължи връзката си с тази жена въобще нямаше да ти каже за нея :)
Другия вариант е да й вземеш номера,да й звъннеш и да я наредиш набързо с нещо от рода "Ей к*рво заспала нали си имаш мъж,а?!Ми тогава к'во правиш при приятеля ми или оня е кръгла нула и ти се налага да търсиш чужди ласки" :D Хем на теб ще ти е яко,защото си я наредила,хем може оная да се разкара,а ако случайно твоя ти се развика заради обаждането ... е поне ще разбереш,че на него още му пука за тая м*рша :)
ivcheto0o
12-20-2009, 14:03
проблема е 4е връзката ви е от разсттояние.Тои сам те е накарал да загуби6 доверие в него и ако иска6е може6е да те накара пак да му вярва6,но тои предпо4ита да е с приятели вместо с теб.По -добре прекрати сега,за6тото ако остане6 в тази връзка 6те те боли пове4е от раздялата.По-добре края да е ужасен отколкото ужаса да няма краи.Не му позволяваи пове4е да си играе с теб .
ScarletBite
12-20-2009, 14:12
Според мен си се превърнала в черна станция.Или се разделяйте, или си имайте доверие.Накрая ще му омръзне. :)
Сбъркала си форума, бтв.Не сте тийнове вече.А и няма как да получиш особено компетентен съвет, тук повечето сме мънички.Защо не пробваш в Cosmopolitan? :)
ScarletBite
12-20-2009, 14:14
Другия вариант е да й вземеш номера,да й звъннеш и да я наредиш набързо с нещо от рода "Ей к*рво заспала нали си имаш мъж,а?!Ми тогава к'во правиш при приятеля ми или оня е кръгла нула и ти се налага да търсиш чужди ласки" :D
Съветваш я да падне на такова ниво?! :shock: Къде е достойнството?
Другия вариант е да й вземеш номера,да й звъннеш и да я наредиш набързо с нещо от рода "Ей к*рво заспала нали си имаш мъж,а?!Ми тогава к'во правиш при приятеля ми или оня е кръгла нула и ти се налага да търсиш чужди ласки" :D
Оная омъжената пада ниско,а не авторката ;)
А и що да не й каже нещата в очите или по-телефона?!Тя оная сигурно даже не знае,че той си има приятелка ама айде ...
ScarletBite
12-20-2009, 14:23
А и що да не й каже нещата в очите или по-телефона?!Тя оная сигурно даже не знае,че той си има приятелка ама айде ...
Не съм твърдяла обратното.Но пак питам - нима съветваш авторката да падне на нейното ниво? 8)
Отишъл веднъж в приятел,казал ти истината,а ти правиш скандали,защото на човека му се купонясвало една вечер
Ако не му пукаше за теб въобще нямаше да си прави труда всяка вечер да дава пари за бензин,да изминава 15 км. и да идва при теб А и ти щом толкова искаш да си с него,защо не ходиш в неговия град,а чакаш все той да идва?! ... Пффф ...
Имаш няк'во ужасно чувство за собственост,което прецаква връзката ти
Между другото я се замисли малко ... Ако на него не му пукаше за теб въобще нямаше да ти каже за тия четири жени ... Щеше вечер да е с теб,а през деня с някоя от тях,а ти дори нямаше да предполагаш
Успех! И сори за по-грубия тон
много правилно казано
връзка от разтояние= съмнение,скандал,болка,стр дание,раздяла...maybe...
пък и никой не обича да е собственост на никой така че що очакваш същото от него ?! ако не му пукаше изобщо нямаше да идва.. тка че поговорете ... но преди да говориш и да го нападаш си оправи кашата в главата..
Не съм твърдяла обратното.Но пак питам - нима съветваш авторката да падне на нейното ниво? 8)
Тя ще й падне до нивото,когато преспи с друг мъж ;)
В случая просто казва истината и прави опит да спаси връзката си ;)
Май не знаеш значението на "да падне до нивото й" ;) :? ;)
soul1199
12-20-2009, 14:46
а замисляла ли си се,4е той може да ти е казъл истината?според мен поговорете и двамата ре6ете,какво 6е правите
ScarletBite
12-20-2009, 14:54
Тя ще й падне до нивото,когато преспи с друг мъж ;)
В случая просто казва истината и прави опит да спаси връзката си ;)
Май не знаеш значението на "да падне до нивото й" ;) :? ;)
Едно е да й каже нещата в очите и да се разберат като нормални хора, друго е да й дрънне една шайба и да я напсува брутално в каруцарски стил :) Някой май не е прочел първия пост на 3oPuTy... :?
Всъщност, като се замисля... няма да падне до нивото й, тъй като много женени двойки в днешно време се радват на свободен брак, нищо чудно да са от тях.Ще падне под него. :)
hooliganka89
12-20-2009, 19:53
Последното нещо което бих направила е да звънна на въпросната жена...
От нея най-много да чуя каквото искам да чуя,а и наистина знам ли дали със съпругът й не са крайно разкрепостени и да попадна в още по-нелепа ситуация.Няма никакъв смисъл,а и тя не ми е виновна за нищо,приятелят ми знае,че е с мен и трябва да си го държи в гащите.
А колкото до съвета на ScarletBite да пробвам в 3-та възраст да поискам съвет?Посещавам този форум от доста време и искам точно тук да споделя проблема си,а и не мисля,че естеството му не е подходящо за тук.Интриги,изневери,ревно т и други подобни,от това по тинейджърско...?
ScarletBite
12-20-2009, 21:29
А колкото до съвета на ScarletBite да пробвам в 3-та възраст да поискам съвет?Посещавам този форум от доста време и искам точно тук да споделя проблема си,а и не мисля,че естеството му не е подходящо за тук.Интриги,изневери,ревно т и други подобни,от това по тинейджърско...?
Ъ?Не знам, на мен пък естеството не ми се вижда никак, ама никак тийнейджърско. :-o Ние тук тепърва изпитваме любовни трепети и разочарования, събераме се и се разделяме, филмираме се и плачем за щяло и нещяло, вълнуваме се как да заговорим "обекта", ревнуваме, понеже русата кака му е смигнала и все такива невинни и глупави нещица...
Получаваш съвети от тийнейджъри, повечето от които са виждали ситуация като твоята само по филмите.Как очакваш ние, масово на по 14-15-16-17 години, да разбираме добре психиката на някой на 25?!
Препоръчах "Cosmopolitan", не "Трета възраст". :)
Както и да е, спирам дотук с този безсмислен спор... :)
Здравейте,толкова много искам да напиша тема,толкова много искам да споделя нелепото състояние в което съм попаднала :(
Чуствам се толкова слаба и безпомощна,а дори не знам дали го обичам.
И преди бях написала тема за него когато се бяхме разделили,но сега нещата са различни.
Запознахме се тази година през пролетта,заедно сме от деня на запознанството ни.Бяхме заедно 6 месеца,от различни градове сме,аз съм на 20,а той на 25.
През тези 6 месеца през които бяхме заедно,постоянно ми се обаждаше,постоянно идваше да спи у нас,уж бяхме хлътнали един по друг и просто една вечер имах 4 неуспешни опита да се свържа с него и телефонът ми звънна.Непознат номер и непознат женски глас ми заяви повече да не търся приятелят си,2 минути не успях да изкопча нищо конкретно от нея,само повтаряше да не го търся повече :(
На следващият ден той ми звънна да ми каже,че си бил забравил телефонът в на шефа си заведението и някаква си там ми е звъннала,едва ли не си правела майтап за негова сметка.
Естествено аз не повярвах на версията му и се скарахме по телефона и се разделихме.Месец и половина всяка сутрин се сабъждах с мисълта за него,всяка вечер лягах с мисълта за него.Всеки път когато телефонът ми звъннеше изтръпвах,че може би е той.Поболях се без него,пропих се,никога не съм била от момичетата който си мислят,че даден мъж е единственият и че животът ми ще е безмислен без даден човек,като се има в предвид,че съм преживяла къде къде по-лоши неща в живота си.
И една вечер се жалвах на приятелка,че вече просто не издържам без него,че искам да бъда с него,тя ме укоражаваше да му звънна,но аз бях горда и никога не му се обадих и търпението ми беше заслужено,той звънна.Каза,че съжелява,че се е изплашил от сериозността на връзката ни и е накарал някаква си там да ми звънне.Било му писнало от това да искам да знам всяка негова стъпка и съм се опитвала да го командвам.
Простих му и дадох още един шанс на връзката ни и уж добре,но вече никога му нямах доверие.Докато сме били разделени е бил с 4 момичета,даже 2 омъжени жени и 2 момичета.Каза,че е прекратил всякакви отношения с тях,защото е осъзнал какво е изгуил,че аз съм сериозната аз съм с тази с която иска да бъде и че е разбрал,че ме обича.Ок,повярвах колкото и да ме беше страх.
До онази вечер,той спеше,а аз гледах телевизия и той получи смс и аз естествено го прочетох без дори той да разбере,смс-а садържаше следният текст "Утре вечер ще ходим във Версай,ако искаш ела.Това е новият ми номер,Катя",не знаех как да реагирам искаше ми се да звънна,но не знаех какво да кажа,часът беше 1:30.
На другия ден му звъннах и му казах да провери смс-те си и пак да ми звънне да ми обясни.Звънна и каза,че това е тази омъжената с която се е виждал най-много през времето в което сме били разделени и каза,че явно тя не го е забравила и му пише,което него не го интересувало,всеки можел да му пише каквото си иска,важното е,че той иска да е с мен.Звучи правдоподобно.Но въпросната вечер той не дойде да спи при мен,обади се 20 минути скандали по телефона,той каза,че са се събрали в негов приятел,ако съм искала да говоря с него и да потвърдил.Почна да се кълне в малката си сестра,че няма друга,че само мен обича и че по-късно ще дойде.Легнах си и в 3:30 се събудих и му звъннах вдигна без да каже нищо,но само чувах силна музика :( Какво да си помисля?Каза,че се е напушил и е заспал в приятелят си,а силната музика която съм чула била от там.Писах му смс да пукне и да забрави,че съществувам.На другия ден цял ден звъни,аз не вдигам почна да звъни от непознати номера,дойде до нас почна да се обеснява да се кълне,че ме обича и че няма друга.Ако толкова искал да бъде с нея,какво правел при мен,защо всяка вечер изминавал 15км за да бъде с мен,ако толкова е искал да бъде с нея,защо се е събрал отново с мен.
И вече не знам какво да правя,иска ми се да му вярвам,но не мога.Всеки ден секараме и не мога и не мога да го оставя,оставям го,а той мен не,а и аз самата вътре в себе си още искам да се боря да го опитомя едва ли не :(
Никога не съм имала подобен род връзка,измъчвам се денонощно,но като дойде като ми каже 2-3 мили думи и се разтапям.Не знам какво става с мен,не знам какво да си мисля.
Не знам дали няма да е прекалено жалко от моя страна другият път когато не дойде да спи при мен и се усъмня,че е с нея да отида да го проследя?Поне така вече,ще знам истината...
Темата стана прекалено дълга,не знам дали някой ще се грабне да я прочете цялата,но ако има мераклии да споделят мнението си,приемам критики.
Благодаря на всички предварително.
я го напиши с 2 изречения че това е моноо дълго го чета
Отишъл веднъж в приятел,казал ти истината,а ти правиш скандали,защото на човека му се купонясвало една вечер
Ако не му пукаше за теб въобще нямаше да си прави труда всяка вечер да дава пари за бензин,да изминава 15 км. и да идва при теб А и ти щом толкова искаш да си с него,защо не ходиш в неговия град,а чакаш все той да идва?! ... Пффф ...
Имаш няк'во ужасно чувство за собственост,което прецаква връзката ти
Между другото я се замисли малко ... Ако на него не му пукаше за теб въобще нямаше да ти каже за тия четири жени ... Щеше вечер да е с теб,а през деня с някоя от тях,а ти дори нямаше да предполагаш
Успех! И сори за по-грубия тон
много правилно казано
+ 12345678 :?
Няма да те съдя дали е било правилна или не реакцията.Но вземете поговорете и си стягайте отношенията защото той няма да издържи дълго така да се извинява за своя стъпка без твой контрол.Другия вариянт е ти да не издържиш на напрежението което може и сама да си създаваш ;)
sunshinepp
12-21-2009, 05:47
амии.. търпиш защото го обичаш, но това което се е случила е ужасно тъпо говори с него и се разберете веднъж завинаги и ако се повтори, потрети и тн отново.. просто забрави за него имала си воля да чака той да те потърси, ината си га имаш така че действай!
Айде, аз понеже също не съм тийнейджър вече, нека се изкажа.
Хулиганка, трябва да си отговориш на един много съществен въпрос:
Ако се абстрахираш от постоянните скандали, от недоверието, което имаш към него, попитай се, дали ти е хубаво с този човек. Приятно ли ти е, обичаш ли го или просто си обсебена от мисълта, че може би не е само твой? Ако за момент помислиш, че той изцяло ти принадлежи, тогава връзката ви би ли имала повече смисъл?
Ако той е човекът, когото искаш до себе си, поработи върху недоверчивостта си. Накарай се да му повярваш и нещата ще се наредят. Ние не можем да ти кажем дали те лъже или не, но можем да ти кажем, че малко момчето (още повече мъже) биха се извинявали така, както ти се е извинявал той. И аргументът с 15-те километра наистина е силен.
Така че - всичко е в твои ръце. Ако смяташ, че не си способна да му се довериш и вече си преглътнала своята доза горчивина - тогава се раздели с него. Ще те боли, но ще мине.
Ако смяташ, че той е човекът и че би могъл да те направи щастлива, тогава превъзмогни себе си и му се довери :)
Но никой не би могъл да вземе това решение вместо теб.
hooliganka89
12-21-2009, 11:17
Искам да подчертая,че не съм от онзи тип момичета които искат да обсебват приятелите си и те да остават без личен живот,напротив.
Харесвам това в приятелят си,че не смесва едното с другото.
LadyDi колкото до това ако се абстрахирам от недоверието в което съм изпаднала което между другото се появи след сдобряването ни.
Когато се видяхме след месец и половина,когато дойде до вратата ми и видях погледа му,сякаш видях нещо свое,нещо което ми принадлежи.Той е много специален за мен,наистина го осазнавам.Защото не винаги връзката ни е била такава,на моменти е била много спокойна и сигурна,но не ми е омразвал.Наслаждавала съм се на всякакви етапи.
Ти трябва да знаеш дали го искаш достатъчно. Всичко друго е незначително.
mrazqkindergarten
12-21-2009, 15:52
Прочетох това, което си написала дума по дума ... Аз не бих имала доверие на такъв човек ... Очевидно ти си ревнива, но според мен има защо ... :? Не се увличай по милите думи, всеки може да ти каже "Обичам те" "За мен си най-красивата" и тн ... Дори да е било така, факт е че хората се променят ... някои към добро, други към лошо ... трети не се променят цял живот :)
hooliganka89
12-21-2009, 15:55
Прочетох това, което си написала дума по дума ... Аз не бих имала доверие на такъв човек ... Очевидно ти си ревнива, но според мен има защо ... :? Не се увличай по милите думи, всеки може да ти каже "Обичам те" "За мен си най-красивата" и тн ... Дори да е било така, факт е че хората се променят ... някои към добро, други към лошо ... трети не се променят цял живот :)
А,това което е написано в подписът ти ?
mrazqkindergarten
12-21-2009, 15:59
Eми и това е вярно, да. :) Но просто де да знам ... просто явно понякога не става с този втори шанс ... а може и да те обича ... не е изключено, просто и на мен ми се вижда съмнителна историята с онази жена. :wink:
hooliganka89
12-21-2009, 16:03
Eми и това е вярно, да. :) Но просто де да знам ... просто явно понякога не става с този втори шанс ... а може и да те обича ... не е изключено, просто и на мен ми се вижда съмнителна историята с онази жена. :wink:
Така е спор няма.Няма да кажа на черното бяло,но нищо не остава скрито завинаги.Следващият път като се усамня,просто ще отида в неговия град и знам в кой хотел си води бройките и като му видя колата там...ще стане ясно изневерява или не изневерява.
Не искам да го оставям,защото фактите сочат към него,като го видя с очите си тогава.Защото нещата не винаги са такива каквито изглеждат.
Лично аз наскоро попаднах в подобна ситуация в която той беше сигурен,че му изневерявам,а аз си лежах у нас и гледах ТВ,ама доказвай като фактите са срещу теб.
mrazqkindergarten
12-21-2009, 16:06
Така е спор няма.Няма да кажа на черното бяло,но нищо не остава скрито завинаги.Следващият път като се усамня,просто ще отида в неговия град и знам в кой хотел си води бройките и като му видя колата там...ще стане ясно изневерява или не изневерява.
Не искам да го оставям,защото фактите сочат към него,като го видя с очите си тогава.Защото нещата не винаги са такива каквито изглеждат.
Лично аз наскоро попаднах в подобна ситуация в която той беше сигурен,че му изневерявам,а аз си лежах у нас и гледах ТВ,ама доказвай като фактите са срещу теб.
Хаха права си. :) А как така знаеш в кой хотел си води бройките? Надявам се това е някаква хиперболична метафора 8-) Хубаво ако го хванеш ама аз в последно време си мисля дали не е по-добре човек да не знае истината? :? За да има някакви мечти и надежди ... :o :(
hooliganka89
12-22-2009, 14:42
Хаха права си. :) А как така знаеш в кой хотел си води бройките? Надявам се това е някаква хиперболична метафора 8-) Хубаво ако го хванеш ама аз в последно време си мисля дали не е по-добре човек да не знае истината? :? За да има някакви мечти и надежди ... :o :(
Това за хотела не е метафора,просто наистина знам в кой хотел ходи :D
Предпочитам да знам истината,а не да живея в заблуда и кучетата да ми се смеят,че го обичам,а той си развява оная работа където му падне.Знам,че истината боли,но...понякога е по-добре да я знаеш.
Нито куче нито коте имам от него,че да му търпя изневерите.
Не може аз да съм му вярна дори в мислите си,а той да спи с други жени.