View Full Version : Как мислите?
stefanov
12-20-2009, 19:27
И тъй, проблема е следният:
Заинтересован съм от едно момиче, в едно училище сме, виждал съм я много пъти, но чак сега проявих интерес. Проблемът е, че не се познаваме, а не знам как да подходя, не искам да я стряскам или нещо (сещате се, странно е да започнеш със здрасти, най-много да я отблъснете), искам по някакъв начин да се запозная с нея. Скайпът не е вариянт, защото мисля, че достигнах възрастта да се харесам на момиче чрез общуване. Как да постъпя. Искам да изглежда, че запознанството ни е напълно случайно. :-o
еми бате, блъсни се в нея, знам ли.. или ако не искаш с номерца, освен "здрасти" друг начин не виждам..
stefanov
12-20-2009, 19:45
Да се блъсна в нея, прекалено рисковано. Не знаеш дали ще го приеме шеговито или ще се намуси. Рисковано..
Други идеи? :(
ае не се спичай ... стига с тия комплексарски глупости ... давай смело пък квото стане .. ти си успех
Вземи си едно кафе,отиди до нея,и я попитай.
- Момиче извинявам се,ще може ли да ми подсладиш кафето,че е много горчиво,а ти си много сладка 8-)
an0nimenn
12-20-2009, 19:50
намери общи приятели,включвай се в разговорите им(след като се запознаеш с някоя нейна приятелка/приятел) и ще се запознаете..
stefanov
12-20-2009, 19:56
ае не се спичай ... стига с тия комплексарски глупости ... давай смело пък квото стане .. ти си успехПич, и аз т'ва им го обяснявам на всички, ама когато аз попадна в подобна ситуация.. :D
stefanov
12-20-2009, 20:01
нямаш шанс.Извинявай, че се опитвам, вместо да поствам глупави коментари по цял ден.
Откога "здрасти" отблъсква хората? о.О Аз досега не съм чула история, в която някой да се запознае с друг човек, казвайки му "Здрасти, аз съм Еди-кой-си", и тоя другия човек да бъде отблъснат или нещо такова. Освен ако не е използвал буквално тези думи, но дори това може да се приеме добре от повечето хора. По-скоро ще я отблъснеш със запознанство като това, което aciko предложи.
- Момиче извинявам се,ще може ли да ми подсладиш кафето,че е много горчиво,а ти си много сладка 8-)
DAMN! Макар момичетата да харесват като им правиш комплименти... това ми се струва мноо някво.. лигаво :?
бате, ако се намуси, я успокой, че е било без да искаш, ала бала.. ако го приеме на шега, воала :D
нямаш шанс.Извинявай, че се опитвам, вместо да поствам глупави коментари по цял ден.
ти не пускаш глупави коментари,а глупави теми. И стигам до извода,че нямаш шанс от това,че търсиш помощ в интернет пространството, а ако се имаше с момичетата нямаше да питаш някакви които знаят как става номера,ама само зад екрана.
Каза му го, сега ще те похули, защото истината боли ..
Иначе по темата: Нямате ли общи приятели? Някой който да я познава и "случайно" да ви запознае.. Или пък просто няколко дни поред като я видиш и се усмихвай и някой ден завържи разговор ако усетиш, че има интерес.. А преди това можеш да разбереш дали има приятел..
Откога "здрасти" отблъсква хората? о.О Аз досега не съм чула история, в която някой да се запознае с друг човек, казвайки му "Здрасти, аз съм Еди-кой-си", и тоя другия човек да бъде отблъснат или нещо такова. Освен ако не е използвал буквално тези думи, но дори това може да се приеме добре от повечето хора. По-скоро ще я отблъснеш със запознанство като това, което aciko предложи.
Да си кажа честно, някъв непознат ако ме спре и ми се представи ще ми изкара акъла, кой го знае къв психопат е ..
Някой общ познат да ви запознае? :)
язък,как можа да ме изпортриш...Твой себеподобен.
И ги махнете тея връзкарски истории!!!
Нямам нищо общо с такива като тебе, вземи излез навън, а ?
Да бе, спира те младо чаровно момче и ти казва "Здрасти, може ли да се запознаем? Аз съм Петър. (примерно)", а твоята реакция ще е "Остави ме намира, откачалке такава!"? Не всеки, който иска да се запознае така с някой друг, е нестабилен. Всъщност, позовавайки се на моя огромен опит със странни птици, откачените хора наистина рядко се запознават с хората така. По-скоро ги удрят с нещо тежко по главата / отскубват им кичур коса / показват им необичайни части от тялото си / етц. Така че не бих казала, че "Здрасти" запознанството е толкова опасно. ^^
Нямам нищо общо с такива като тебе, вземи излез навън, а ?
извън интернет пространството? Ти си луда бе момиче...
И тези твои еднакви коментари се изтъркаха.
Да бе, спира те младо чаровно момче и ти казва "Здрасти, може ли да се запознаем? Аз съм Петър. (примерно)", а твоята реакция ще е "Остави ме намира, откачалке такава!"? Не всеки, който иска да се запознае така с някой друг, е нестабилен. Всъщност, позовавайки се на моя огромен опит със странни птици, откачените хора наистина рядко се запознават с хората така. По-скоро ги удрят с нещо тежко по главата / отскубват им кичур коса / показват им необичайни части от тялото си / етц. Така че не бих казала, че "Здрасти" запознанството е толкова опасно. ^^
Ест, че не са, но никога не се знае кой какво иска..
И все пак зависи и от него, от тона, от изражението, и от нея, как въприема нещата, как е възпитана дори..
Според мен преди това трябва да установят визуален контакт ..
Е, по какъвто и начин се запознаеш с някого, никога няма да знаеш какво иска. о_O
Аз съм твърдо за "Здрасти" запознанството - най-лесно е и върши работа. Всичките обмислени сценарии са прекалено голяма занимавка, пък и шанса да се объркат е доста голям. ^^
:razz: :razz:
ацико бива те...
montana6
12-21-2009, 01:40
Иначе по темата: Нямате ли общи приятели? Някой който да я познава и "случайно" да ви запознае.. Или пък просто няколко дни поред като я видиш и се усмихвай и някой ден завържи разговор ако усетиш, че има интерес.. А преди това можеш да разбереш дали има приятел..
Тея съвети ми се струват най-удачни.