View Full Version : Въпрос към момичетата..
Въпроса ми е към момичетата.
Как бихте реагирали ако тръгнете да правите свирка на някое момче и той ви каже че не иска да му духате. Как ще му отговорите каква ще ви е реакциата. :-o
vaseto0o
12-20-2009, 21:50
Не съм момиче но ако бях, щях да му кажа че е гей да ходи да се гръмне някъде :razz:
Как бихте реагирали ако тръгнете да правите свирка на някое момче и той ви каже че не иска да му духате. Как ще му отговорите каква ще ви е реакциата. :-o
за мен това е дежа-вю, дори го споменах в един от предишните си коментари.
натискахме се с едно момче преди години и точно бяхме стигнали до същността на въпроса ти, той стана и каза, че не иска.
доста време трябваше да го разпитвам за причината, най-накрая се разбра, че той е имал преждевременна еякулация и просто се е бил притеснил, затова не е искал орално.
а аз просто бях го хванала за няколоко секунди с ръка през панталона, засмуках го за зърното и той е свършил.
реакцията ми беше нормална и проявих разбиране.
съвсем нормално е да не иска, щом си има някаква причина човека.
за мен няма проблем.
ApXaHrEJI
12-20-2009, 21:56
Аз отказвам и ми се чудят, но обикновенно всички свикват с това и темата не се повдига повече. Разбира се има въпроси от сорта на "Аз ли нещо съм виновна" .
seduction1mplex
12-20-2009, 22:04
При положение,че на моите години глупачетата умират за тва,би ми станало странно.. Обаче си е негова работа,щом не иска (: :-)
Не съм момиче но ако бях, щях да му кажа че е гей да ходи да се гръмне някъде :razz:
+1 :grin: :grin:
AntiFashionGirl
12-20-2009, 22:07
Добре!
RAYNE666
12-20-2009, 23:20
няма нищо странно
и аз така мисля :neutral:
Кое м уе гейското, с приятелката ми още не сме стигнали до там но и да тръгнем ще и кажа че не искам да ми духа сега някой от вас ще кажат педал тапак или нещо от тоя сорт. Не искам поради причината че я харесвам и някъкси не ме кефи да дам на момиче което харесвам или което ме харесва да ми лапа оная работа. За друго съм съгласен квото и да било но да ми духа не ме кефи от момиче което харесвам. На к*рва или нещо от тоя сорт за 1 веечер която няма да се получи нищо давам незнам дали ме разбирате.. :Д А и да попитам момичетата харесва ли ви да правите свирки и кое по точно ви харесва това и няма ли да ви е по приянтно ако не правите свирки? :grin:
seduction1mplex
12-21-2009, 07:33
Кое м уе гейското, с приятелката ми още не сме стигнали до там но и да тръгнем ще и кажа че не искам да ми духа сега някой от вас ще кажат педал тапак или нещо от тоя сорт. Не искам поради причината че я харесвам и някъкси не ме кефи да дам на момиче което харесвам или което ме харесва да ми лапа оная работа. За друго съм съгласен квото и да било но да ми духа не ме кефи от момиче което харесвам. На к*рва или нещо от тоя сорт за 1 веечер която няма да се получи нищо давам незнам дали ме разбирате.. :Д А и да попитам момичетата харесва ли ви да правите свирки и кое по точно ви харесва това и няма ли да ви е по приянтно ако не правите свирки? :grin:
Тва разбиране за свирките само с к**ва е доста странно ;) Все едно аз да не давам да ме лижат,защото много харесвам някого 8-) Странно е...Оралния и изобщо всички видове секс стоят на една линия..Няма по-срамно или по-унизително(свирката от вагиналния например). ;) За едно ти свалям шапка и то е,че не искаш да бързате.Така и трябва (: Опознайте се,харесайте се и евентуално тогава правете каквото и да е (: Иначе за самата свирка ще кажа,че не изпитваме физическо удоволствие,а по-скоро удоволствие от това,че на партньора му харесва (:
JCoutureJunkie
12-21-2009, 08:34
Хъ,щом аз искам,никого не питам и никого не слушам 8-) (не,че някога съм го правила,малка съм,но говоря по принцип).Но ако и на мен не ми е много приятно,а просто го правя,за да му е кеф бих се зарадвала,ако откаже :oops:
hahavteen
12-21-2009, 12:17
Е не може човек да реагира винаги еднакво. Понякога се случва да е в настроение за нещо друго а не за орален секс. Не виждам проблем.
А иначе според мен оралния секс е нещо супер интимно и не разбирам защо не би го споделил с момичето което харесваш или дори обичаш. Какво по-хубаво от това да й позволиш да те задоволи максимално? Аз обожавам реакциите на приятеля си когато съм "там долу" и се радвам че мога да му доставя удоволствие... :-o Страшно ми харесва и се възбуждам докато го правя. Определено не е само защото на него му е приятно. Не мога да си го обясня но се радвам че и на двамата ни е кеф и никой не се чувства принуден да прави каквото и да било или да го прави само защото другия иска. И не, не би ми било по-добре ако той не искаше свирки защото на мен самата ми харесва и го искам.
Dragunov
12-21-2009, 12:20
Не искам поради причината че я харесвам и някъкси не ме кефи да дам на момиче което харесвам или което ме харесва да ми лапа оная работа.
Да нямаш някакъв проблем с "оная работа", че толкова се гнусиш? С ръкавици ли пикаеш? Имаш ли други части от тялото, които смяташ за неприятни? :)
хъх .. ще ми стане приятно, че не е като всички останали! :lol:
anichka12345678
12-21-2009, 13:12
Как бихте реагирали ако тръгнете да правите свирка на някое момче и той ви каже че не иска да му духате. Как ще му отговорите каква ще ви е реакциата. :-oБих го попитала по-какава причина и най-вероятно бихме се разбрали,пак и не е задължително всеки път да му правя свирка.
Не искам поради причината че я харесвам и някъкси не ме кефи да дам на момиче което харесвам или което ме харесва да ми лапа оная работа.
Да нямаш някакъв проблем с "оная работа", че толкова се гнусиш? С ръкавици ли пикаеш? Имаш ли други части от тялото, които смяташ за неприятни? :)
:lol: ахахах просто като се замисля че от там пикаеш това онова глупости хаха... а и ако бях момиче не бих правил свирка ;д и щях да се зарадвам ако някое момче ми каже че не иска да му духам (применро) та това ми беше мисълта както и да е.
:lol: ахахах просто като се замисля че от там пикаеш това онова глупости хаха... а и ако бях момиче не бих правил свирка ;д и щях да се зарадвам ако някое момче ми каже че не иска да му духам (применро) та това ми беше мисълта както и да е.
на мен ми е приятно и не го правя насила.
звучиш така, сякаш сам се гнусиш от себе си,
което не го приемам.
моят въпрос към теб е:
ти правил ли си го на момиче?
на приятелката ти например?
bqsna_teenagerka
12-21-2009, 16:33
ще се изненадам УЖАСНО много... защото то е заложено на биологична основа,да ви харесва,няма да го ансилвам,сега на сила хубост не става, но от чист интерес ще го попитам какви са му предрасъдъците.
hahavteen
12-21-2009, 17:34
Мда защото тя урината е супер гнусно и мръсно нещо пък и верно че нон стоп миришеш на напишкано дори и да се миеш :?
Тц тц тц толкова тъпо изказване като твоето рядко се среща. За уринотерапия да си чувал? Да знаеш случайно че урината е стерилно чиста и няма нищо гнусно в нея? Да си чувал че човек може и да се мие и тогава нито се усеща вкуса нито миризмата на урина? Това да не познаваш собственото си тяло е направо... :-o
Същото е и с аналния секс и ли с аналингуса. То не беше гнусене то не беше чудо. Ще каже човек че не се миете като хората и нямате елемантарни познания за човешкото тяло егати :?
на мен ми е приятно и не го правя насила.
звучиш така, сякаш сам се гнусиш от себе си,
което не го приемам.
моят въпрос към теб е:
ти правил ли си го на момиче?
на приятелката ти например?
На сегашната не на момиче да.
Както и да е видях няколко точни и конкретни отговори вие почнахте да храните и да развивате тука съчинения въпроса ми беше ясен Как ще реагирате и това е.. Може да заключвате темата.
ще се изненадам УЖАСНО много... защото то е заложено на биологична основа,да ви харесва,няма да го ансилвам,сега на сила хубост не става, но от чист интерес ще го попитам какви са му предрасъдъците.
както има жени които не обичат да ги лижат така има и мъже които не обичат да им духат :)
iLovePussyJuice
12-23-2009, 23:41
Има ли ми нещо, или това, че обикновено повече харесвам да лижа, от колкото да ми правят свирка е ненормално. :-o
С някои момичета е по-различно, но като цяло...има нещо такова.
Странно ми е.
perfectman
12-25-2009, 02:03
Има ли ми нещо, или това, че обикновено повече харесвам да лижа, от колкото да ми правят свирка е ненормално. :-o
С някои момичета е по-различно, но като цяло...има нещо такова.
Странно ми е.
Братле намери си достатъчно добра партньорка и най-вероятно нещата ще се променят разбира се има шанс и да не стане.Но от цялата дискусия до тук най-добре разбрах че гаджето на slun4ice е много голям късметлия намерил е момиче което първо не е бягало от часовете по Биология тоест цивилизовала се е и не е от хората които се чудят дали при анален секс ще забременеят защото повярвайте ми лично мен са ме питали и това и второ не е ограничена което е много хубаво.Колкото до въпроса въобще не ви разбирам как може да се лишавате от нещо толкова хубаво :? но какво да се прави хората са различни.
ще го вържа и ще го изнасиля по най-бруталния начин :-P
ifilinnchica
01-23-2010, 15:13
Е може да не му харесва на момчето кво пък толкоз??
stelSs21
01-23-2010, 20:26
Ще реагирам нормално и естесвено ще попитам каква е приччината.А що се отнася до това дали би ми ме било гнус ми не виждам от какво ако харесвам момчето и виждам че спазва лична хигиена,особено пък ако имаме по-сериозна връзка,като си имаш на предвид че попронцип съм доста гнуслива.