Влез

View Full Version : обикновена...

Nich
12-21-2009, 06:51
...

sladkish_14
12-21-2009, 07:04
Предадена си и от двамата..И това, че не искаш да пренасяш отрицателна енегрия на някой е пълна глупост ! Ако съм на твое място ще го кажа и пред двамата, че не ми е приятно да го правят .. Всъщност не разбрах- вие сега ходите ли ? Или той просто дойде от някъде си, ти го вкара да спи у някаква си и сега те двамата са по - гъсти отколкото си очаквала ?
Направила си грешка.. Не може да си влюбена в едно момче и да го вкараш в леглото на друга едва ли не :? .. Веднага поговори с него и да си хваща пътя за тях, защото скоро може да те игнорира заради нея .. Според мене отношенията им вече са минали просто `закачките` и ако си седиш и тайш мъката в тебе - ТИ няма да спечелиш нищо.

Nich
12-21-2009, 07:17
...

kalpazanka
12-21-2009, 07:19
Не я смяташ за приятелка, била голям интригант, а тогава с какъв акъл отивате двамцата у тях?! Т. е. с какъв акъл водиш твоичкия у тях?!

Priceless
12-21-2009, 07:19
Ахах ем като не я смяташ за приятелка за къв чеп люсваш авера си да спи при нея?

Nich
12-21-2009, 07:22
...

ivcheto0o
12-21-2009, 07:50
е какво толкова просто са си паснали като приятели,не може цялото му внимание да е само за теб.Много рядко се слу4ва да си пасне6 толкова с някого за толкова кратко време :)

Priceless
12-21-2009, 08:15
хора аз вярвам на него просто исках да уточня че не се чувствам предадена от нея

Не можеш да се чувстваш предадена от човек, който не смяташ за никакъв. Ти си си знаела от самото начало, че така ще стане. Сама казваш, че е интригантка и каква ли още не. Какво си очаквала? Да седят и да си мълчат цяла вечер ли? Нормално е да се сближат. А и щом вярваш на НЕГО .. защо се съмняваш?! Нещо не мога да ти схвана смисъла на темата, ама .. whatever...

F_CK_all_I_need_is_U
12-21-2009, 19:56
Според мен тфа, че си го оставила да спи у тях е голяма грешка.Не фатална,но е голяма.Друг път не прави така.
Покажи как се чувстваш.Това не значи да покажеш слабите си страни, а напротив, покажи и какви са тфоите отношения с него, точно за показност говоря, опитай максимално да намалиш контактите им, ако трябва да се държиш като кучка, направи го, бъди гадна с нея..И на него му кажи за кфо става въпрос, ако усети, че нещо се е променило и той ще промени държанието си, за да не те изгуби.

MaLkaTa_LaDy
12-21-2009, 21:29
Абе я слез на земята. В живота трябва да се бориш. А и ти казваш: "Ние си писахме, той ми писа, аз му писах" я стига, писал ти. Винаги можеш да се правиш на друг като пишеш. Абе не бъде слаба пред него, нито пред приятелката си. Какви са тея лигави истории?

purple__love
12-22-2009, 12:25
s priqtelq mi hodehme godina i ne6to, kogato ne6to podobno be6e na put da se slu4i... az si zaminah v moq roden grad za sedmica i toi doide da me iznenada s edin negov priqtel... doide s kolata i az est mbqh s moq prqitelka tam(s neq se poznavah ot detskite si godini)... i toi iska6e da ostane prez no6tta, za da se vidim i na drugiq den i tq kato 4u vednaga go pokani da spi zaedno s negoviq fr u tqh... i toi se s1glasi bez da me e pital daje, tq vika az 6te im nagotvq, 6te si gledame film4eta do kusno, no az izrevnuvah i mu kazah da si hodi... kak da e... momi4eto si zamina po-kusno i az ostanah s gadjeto si i priqtelq mu... pri koeto tq mi se obajda, za da potvurdi dali te 6te spqt u nas... i toi me 4u dokato si govorq s neq... i vika... abe kaji i 4e 6te ostanem i o4ite mu greinaha... i az se razplakah... stana mi hiper gadno... te se razbiraha prez men.... kak da e... s neq pove4e ne govorq... a na nego tva nqma da mu go prostq 4e go napravi...

p.s. sujalqvam za tova, 4e ne pi6a na kirilica, ama mi se skapa napulno klaviaturata...

gabi_94
12-22-2009, 12:32
на тебе поне не ти е близка приятелка, а аз усещам, че най-добрата ми приятелка, момичето, с което сме като сестри, дори си приличаме и непрекъснато ни мислят са сестри или близначки или братовчедки, усещам, че тя ще ме предаде по същия начин...Ти поне държиш на момчето повече, така че се бори и в никакъв случай не и го оставяй, бори се докато смяташ, че той има чувства към теб....А иначе те съветвам да поговориш с него и да си изясните отношенията...

pezata25
12-22-2009, 12:58
Абе ти си била много тъпа бе. Човека е просто по мил. Ти наистина си мислиш че си единствената на тоя свят, к'во искаш с тебе да се държи супер мило а другите да ги храни само.. А и ти си си писала с него по скайпа, не го познаваш лично, такаче все едно нищо!

BloomF
12-22-2009, 13:40
Сигурна ли си, че през вечерта, когато са били сами не е станало нещо?

danyrenesmee
12-23-2009, 10:57
Явно го обичаш.. не е там въпроса обаче.. не можеш да бъдеш сигурна,че утре няма да те зареже ... :smt003 Та.. искам да ти кажа,че трябва да се чувстваш специална всеки ден! И че не само от мъжкото внимание може да се почувстваш специална.. :)

hugcheto
12-29-2009, 22:24
Милата ти .. наи-гадното е да загубиш приятел и любим човек едновременно ... :lol:

AutomatiC
12-30-2009, 16:27
Според мен това момиче иска да ти направи мръсно..може би се опитва да се съредновава с теб.

Sladurcho
12-30-2009, 16:40
Тъпо се е получило ... но ако те се държат просто приятелски къФ ти е проблема на теб.... не било ревност... ми какво е тогава ?! Вярваш му ама иначе ти е тъпо че се лигавят и се закачат.1во никога няма да пратя приятелката ми да спи в мои приятел (които не го имам много много за приятел) и 2ро ако стане 1вото то веднага след като ми го изцепи той това ще седна и ще си поговоря с нея.В крайна сметка не съм с нея за да ми е кофти като гледак как се зарибява пред очите ми с др :) Надявам се да си ме разбрала :) Успех и следващия път и ти остани при приятеля си недей да го оставяш друга да го топли