Влез

View Full Version : Той ме разиграва

fakeSmileX
12-21-2009, 17:52
Познаваме се от края на лятото може би. До преди 2 месеца бяхме на здравей, здрасти. Оттогава почнахме да си пишем постоянно, все ден се виждаме в училище, говорим си и се прегръщаме. Уж ми каза, че ме харесва, а се държи адски тъпо. Когато не е на живо се държи супер добре, но когато е навън с приятелите си някак си се държи като кретен и се опитва да изпъкне по някакъв начин. Пада си малко 'плейбой'.От един месец казва, че ще излезем, но винаги използва някакви оправдания - бил срамежлив, бил зает, не знам си какво. Едва ли не може да отдели 2 часа от 'ценното' си време, след като цял ден е навън с приятели/ки. За всички други има време, но не и за мен. Той явно е свикнал всички да са му в краката, и иска едва ли не да му се моля да излезем и ме разиграва. Но на мен вече ми писна - когато пише смс-и или в скайп е супер мил, а иначе абсолютен гадняр. :? Чудя се какво да правя - да спра да се занимавам с него или.. ?? Въобще има ли някакъв смисъл?

ledenakrasota
12-21-2009, 17:58
Поста ви му ултиматум:или ще излезете,или просто повече няма да му ходиш по свирката.
:-D

Щом е такова леке не си струва времето и нервите :)

bathory
12-21-2009, 18:15
Поста ви му ултиматум:или ще излезете,или просто повече няма да му ходиш по свирката.

+ :)

ManiaSpiritY
12-21-2009, 18:19
Според мен не си струва .Ако проявяваше интерес , то със сигурност вече да е излязъл с теб . :)

Zarity
12-21-2009, 18:28
Според мен не си струва .Ако проявяваше интерес , то със сигурност вече да е излязъл с теб . :)

an4yy
12-21-2009, 18:36
аз съм за двете предложения :) пък и щом се държи така според мен въобще не си струва да се занимаваш с него :?

MaLkaTa_LaDy
12-21-2009, 18:50
От едно даскало ли сте?
Прати му смс: Искам те в голямото междучасие да ме чакаш долу да поговорим. И не отивай. После се извини с нещо.
Ако не се усети му бий шута.

LDto
12-21-2009, 19:02

+ :-D
Има ли смисъл,когато няма значение

Galinskii
12-21-2009, 19:11
Той явно е свикнал всички да са му в краката, и иска едва ли не да му се моля да излезем и ме разиграва. Но на мен вече ми писна - когато пише смс-и или в скайп е супер мил, а иначе абсолютен гадняр.

Тука става въпрос за момче което може би го е страх да покаже истинското си "аз" пред хората зада не му се подиграват и винаги играе някакви "роли" зада бъде интересен или просто неумее да се изразавя, затова като е насаме с теб в скайп е мил и т.н. по-скоро непрякото контактуване му дава сигурност.. убеден съм че неможе да завърже разговор с непозната ( подробности :P ).
Какво да те съветвам.. ще се съглася с другите да го притиснеш малко 8)

soul1199
12-21-2009, 19:28
отдрапни се,престани да му пи6е6 и гледай,кво става,имах съ6ия слу4ай :P игнолирай го

balu4ka
12-21-2009, 19:40

++ :lol:

Linns
12-22-2009, 07:38
Въобще не си губи времето с такива ..

Wrathchild
12-22-2009, 08:48
Разиграва те, именно защото му позволяваш.