Влез

View Full Version : Една година по - късно

fuifui
12-21-2009, 20:55
Старата тема - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=217183&postdays=0&postorder=asc&start=0

Привет. Отново наближава Коледа , Нова година - все празници , които ми навяват едни такива смесени откъм чувства спомени . Спомням си за всичко сякаш беше вчера и все още не мога да се справя с това.
Ех... какво да ви кажа. Пожелахте ми да го забравя по - бързо , но една година по - късно това отново ми се струва "мисията невъзможна" . Мисля за него питам се как ли е въпреки ,че от тогава не съм имала никакъв контакт с него . Чудя се какво ли прави , надявам се да го засека някъде из местата в интернет където ние се запознахме. Но това така и не се случи.
Не мога и не мога да го забравя .НЕ мога да бъда с друг. Започна ли да се опознавам с друг нищо не се получава . Аз бягам . Сравнявам ги с него , но те не са той. Дори не се доближават до него.Сърцето ми все още бие за него . Мислите ми все още са за него . Все още всичко свързвам с него . Слушам песните , които му харесваха тогава .Припомням си всяка една мила дума , която ми казваше . Спомням си за срещата ни . Всеки път като съм в неговия град ми се плаче и съм крива . Нищо не се е променило, но го искам отново до мен . Повече от всичко искам да го видя и да го прегърна .
Знам, живота продължава . Знам ,че времето лекува. Знам ,че ще срещна друг евентуално по -добър от него .Знам ,да .Но не знам как да забравя този човек , тези разговори по цели дни и нощи как да забравя тези 4 часа .....Имам човек в живота си , ни просто не е същото...

haritov
12-21-2009, 20:57
Спомените са като бездна,а взираш ли се прекалено дълго в нея ,накрая тя ще погледне теб!

ApXaHrEJI
12-21-2009, 20:59
Ми то ти всичко знаеш :) Какъв е въпросът тогава ???
Явно ти трябва много време да се оправиш :) Свикни с това, че за сега ще е така :) Старай се да излизаш повече особено сега когато мислиш повече за него и дано всичко се оправи :)
До колкото знам само времето може да помогне ... ама никой не казва колко време трябва да изтече ...
Успех !

Valento
12-21-2009, 21:01
Един човек лесно нахлува в съзнанието и мислите на друг , но трудно изчезва от там когато липсата на този човек се чувства психически ... но щом си правила всякакви опити да го забравиш мисля че още ще ти е трудно , освен ако не си го наложиш .... и не е хубаво да сравняваш хората ... това момче което ти си описала , друг не може да притежава неговите качества , всеки си е добър по негов си начин , а ти ще свикнеш с новия човек с новия характер ако спреш да ги сравняваш , нищо хубаво няма да се получи ако продължаваш , майната му и това е ! :(

radost05
12-21-2009, 21:10
mda ...tova moje bi mi e poznato...e ne s1vsem..ima6e edno mom4e ..taka da se kaje ot detstvoto mi koeto ujs mn haresvah i po edno vreme p1ti6tata ni se razdeliha i mn vreme ne go vidqh i az i toi si porastnahme i bqh se zapoznala s edno mom4e po skype ot drug grad i prosto mn go oprili4avah na nego ..est toi ne be6e koito iskah no be6e ujs mil i taka zapo4nah da svikvam s nego ..kakto kazva6 po celi no6ti ne sme spali s nego i si pi6ehme i kakvo li ne, no toi 4esto se s1rde6e za nai malkite ne6ta i taka vedn1j me blokna i tova be6e i kraq..be6e mi hiper gadno za6toto s nego si spodelqhme vsi4ko i si bqhme hiper blizki, no se slu4i taka...s vremeto sviknah p1k i vse pak az si haresvah onova mom4e ot detstvoto ...sega si imam seriozen priqtel, koito me kara da se 4uvstvam hiper qko..dnes be6e edin prekrasen den s nego...nqma6e ni6to fizi4esko (osven celuvkite de) no prosto me prati v1v paq..sqka6 be6e prikazno...no i mom4eto ot detstvoto mi se poqvi ve4e kato bqh s tova mom4e i me mole6e da b1da s nego..no vse pak nego go ostavih v minaloto kolkoto i da go haresvam i sega da si priznaq..taka 4e nqkoi den kato sre6ne6 4oveka koito da te pravi naistina 6tastliva i da se poqvi pak tozi momyk ti edva li 6te ostavi6 tozi 4ovek, p1k tova mom4e 6te si ostane v minaloto i est v hubavite spomeni..tqh nqma kak da zali4i6 ot li4en opit ti go kazvam ;) moje bi vinagi 6te ima ne6to koeto da ti napomnq za tqh i nego...az po edno vreme 4esto se sduhvah no sega gledam po vedro na ne6tata ;) ..aide uspeh mila :)) i priqtno izkarvane na praznicite

LadyDi
12-21-2009, 21:10
Една година не можеш да го забравиш???

Това е нещо сериозно. Защо не направиш опит да се свържеш с него?

fuifui
12-21-2009, 21:15
Едва ли има смисъл . За една година може би много неща са се променили около него . Нямам номера му , а и когато и да се опитам да го намеря в скайп , винаги "няма намерени резултати" .
Не търся съжаление , казвам го пак . Но се сетих ,че бях писала тук и рещих да се излея отново.

Lyubeto
12-21-2009, 21:22
Щом той не те е потърсил до сега , значи едва ли е същото и от негова страна .
Много е красиво.Размеквам се по празниците. :-)

LadyDi
12-21-2009, 21:36
Ами ако и той като теб се чуди как си, що си...

Не искам да вдъхвам надежди, особено ако смяташ, че са напразни.
Просто аз не съм човек, който може да остави толкова недоизказани неща. Болят. Особено на празници.

kypo
12-21-2009, 22:08
заеби тея работи, и аз тъй една година съм без момичето което обичах много и честно да ти кажа ако не беше тая тема нямаше да се сетя че скоро става точно една година - щото ми е през шнура за нея
съветвам те да си гледаш живота и да не се хабиш за тъпотии

fuifui
12-22-2009, 16:25
Замислих се над думите на лейди , но не мога да го открия никъде така или иначе.
Да знаете как ми се иска да не бях такава тогава .Да не му говоря понякога на пук неща , които не мисля и много други такива неща . Ако не бях такава можеше и до сега да продължаваме да контактуваме... :(

niquetamere
12-22-2009, 17:11
Не разбирам тези силни skype "връзки".Как може да си го видяла веднъж за 4 часа, и това да те обсеби до такава степен? Пича сигурно е забравил че съществуваш, а ти живееш в спомени.А това, че сравняваш всички с него, макар да сте имали 1 (един) контакт на живо, поне за мен е смешно.

hahavteen
12-22-2009, 17:22
Имаше и при мен нещо подобно миналата година с едно момче с което се запознах във форума. То не беше писане по скайп то небеше чудо... И след няколко месеца просто така ми каза да го оставя намира. Опитах се да го разубедя и за малко продължихме да комуникираме но после съвсем изчезна. Като щях да си идвам в БГ му писах но ме отряза доста лошо... Колко сълзи изплаках не е истина. Не че бях влюбена, не че си правех напразни надежи или нещо..просто го чувствах близък и ми беше хубаво да общувам с него а не разбрах къде сбърках...
Според мен се опитай да го намериш както каза Лейди.
Успех :)

soul1199
12-22-2009, 18:15
Спомените са като бездна,а взираш ли се прекалено дълго в нея ,накрая тя ще погледне теб!слушай мъжа ми :)