View Full Version : Защо? О . О
Защо когато си пишем по скайп с него ми е толкова лесно да казвам какво мисля и какво правя, да споделям с него..
А в даскало гледам да не се засичаме или ако се засичаме дори не се поздравяваме.. смисъл поглеждаме се, усмихваме се един на друг, но не се поздравяваме.
:(
Как да преодолея това нещо ; аз ли тряя да го поздравя първа или той мен?
И двамата..
Оф, хора, научете се да общувате.. стига с тоя скайп !
ivcheto0o
12-22-2009, 07:45
няма зна4ение ти или тои просто като го види6 може да го поздрави6 и заговори6.Стига с тоя скаип,това само разваля не6тата.
Скайп е средство за комуникация между познати, които по една или друга причина нямат възможност да общуват лице в лице.
Не е средство за свалки, нито за любов.
:lol: ем както си мноо нахакана в скайп бъди такава и навънка бахти тоя няя те изде 8-)
И двамата..
:lol: ем както си мноо нахакана в скайп бъди такава и навънка бахти тоя няя те изде 8-)не съм нахакана [-( просто му казвам какво мисля, имаме общи теми за разговор и т.н ама като го видя (примерно в лавката веднага се изнасям хД, или по коридорите той ако е с/у мен аз правя кръгом и се скривам някъде и чакам той да мине :razz: ) и ми е някакво странно и просто не знам защо не мога да го заговоря :(
И двамата..
+1 :?
valdesbg
12-22-2009, 08:44
Скайп е средство за комуникация между познати, които по една или друга причина нямат възможност да общуват лице в лице.
Ето ти кратък но много полезен отговор :)
:lol: ем както си мноо нахакана в скайп бъди такава и навънка бахти тоя няя те изде 8-)не съм нахакана [-( просто му казвам какво мисля, имаме общи теми за разговор и т.н ама като го видя (примерно в лавката веднага се изнасям хД, или по коридорите той ако е с/у мен аз правя кръгом и се скривам някъде и чакам той да мине :razz: ) и ми е някакво странно и просто не знам защо не мога да го заговоря :(
на колко си 8-) виж няма нищо страшо ако се срещнете и се поздравите като напълно норламни хора и приятели ... сигорно си срамежлива или ти е неудобно нз но що не пробваш ? виждаш го и 'здр -здрасти -как си-добре съм-ела да запалим 1 фас навънка -или къв час имаш в коя стая -вчера добре си полафихме много се смях (прииииииимерно) аиде след училище да се приберем заедно 8-) много трудно.. кфо те спира? да не ти пука :-) пък така ще му покажиш че не ти е безразличен и че не му обръщаш внимание само в скайпа :-P бтв харесваш ли го 8-) ?
на колко си 8-) виж няма нищо страшо ако се срещнете и се поздравите като напълно норламни хора и приятели ... сигорно си срамежлива или ти е неудобно нз но що не пробваш ? виждаш го и 'здр -здрасти -как си-добре съм-ела да запалим 1 фас навънка -или къв час имаш в коя стая -вчера добре си полафихме много се смях (прииииииимерно) аиде след училище да се приберем заедно 8-) много трудно.. кфо те спира? да не ти пука :-) пък така ще му покажиш че не ти е безразличен и че не му обръщаш внимание само в скайпа :-P бтв харесваш ли го 8-) ?
мда, като за начало може би едно Здравей ще свърши работа ама ме с рам :oops: и да харесвам го :oops:
giveupbitch
12-22-2009, 10:27
скайпът е най-шибаното нещо..личен опит. ;/ оппитай се да се сближите. като се видите,спри,питай го как е и т.н. :grin:
Хващаш го някой ден в коридора, кажваш му "Здрасти", после питаш "Как си?", след това "Какъв час имаш?", после "Еми добре айде ще се видим другото междучасие".
След часа - "Хей, как мина по математика?" :D "Ааа браво, еми айде ще си пишем по скайп довечера :), чао чао :D"
И така всеки ден по малко ще стане работата :D
Според мен проблемът ти е, че си срамежлива. Тря се преодолее тва нещо. Просто започни всеки път, когато искаш да направиш нещо, но те е срам да си казваш на ум "Аре бе...майната му..правя го..кво толкова" 8-) Аз така действам, когато не ми стиска да направя нещо. Резултатите са различни винаги :D
Ако бях на твое място щях като го видя да му кажа примерно "Охоо кво стаа е" и от там вече почвате някоя тема. Бъзикай го за нещо, което сте си писали и т.н.
LikeAstar
12-22-2009, 10:53
Благодаря.
Но ако не отговори :shock: тогава какво правим?
GossipGirl89
12-22-2009, 10:57
скайпът е най-шибаното нещо..личен опит. ;/
Мдааа.... на същото мнение съм :?
Иначе по темата - не го подминавай като пътен знак, а поне едно "Здравей" му кажи като го видиш. Питай го как е, кво прави - ей такива неща... Няма нищо срамно. А пък и може и той да те харесва, но като вижда, че се правиш на 2 и половина на живо да си мисли, че само го баламосваш... Най-добре се пресрами и го заговори ;)
LikeAstar
12-22-2009, 11:00
Благодаря.
Благодаря.
Ако не отговори значи е тъпак. Спри да се занимаваш с него. Как може по скайп да ти се прави на дружелюбен, а в реалността да се прави, че не те познава.
Въпреки, че според мен ще ти отговори :) Нали се усмихва 8-)
Споко бее :)
Да :grin: .
Даноданоданодано!!
пп:Имам още 1 въпрос:
Да му пиша ли първа, или да изчакам той първо да ми пише :-o
Passalot
12-22-2009, 13:31
Даноданоданодано!!
Щом го харесваш, пиши му. Няма смисъл да се правиш на недостъпна. Момчетата попринцип сме по срамежливи, така че, ако ти не направиш крачката, може и той нищо да не направи и да се изпуснете. Всичко си зависи и от момчето де.
soul1199
12-22-2009, 13:50
ти го поздрави и ще видиш след време,как той сам ще се сеща :)
sladur4etyYy
12-22-2009, 16:28
и той ли като те види се обръща кръгом? просто си ви представям. егати гледката :razz:
я, не се излагай!!! поздрави го!!! от кво те е срам?! за смахната ли искаш да те има? :lol: като го видела, се обръщала, скривала се и чакала да мине.. :razz: лелелеле, съвземи се, бе момиче.
Аз също имах подобен проблем с едно момиче , но го преодолях като спрях да и пиша :-D . Така вече нямам оправдание защо не я поздравявам . :grin:
Как ще издържа без него до 4-ти :razz:
Даноданоданодано!!
изчакай :-P ако ен ти пише се вижте на даскало (то май неска за последно аз не съм ходила от мин седмица 8-) иии вече по празниците си честитете и така :oops:
Даноданоданодано!!
изчакай :-P ако ен ти пише се вижте на даскало (то май неска за последно аз не съм ходила от мин седмица 8-) иии вече по празниците си честитете и така :oops:
днеска няма да му пиша цял ден, да видим дали той ще се сети за мен :lol: ако не ми пише, ше му пиша чак на Коледа и после чак на Нова Година :razz:
... също така средство за share-ване на screen-а, когато играеш online покер ;).
Аве по скайп можеш да праиш всякакви физиономии, да си бъркаш в носа, да се чешеш и т.н. Можеш да седиш 5 мин. и да мислиш ко да кажеш и после да излъжеш, че си ходил да сереш. Така, че трябва да свикнеш навънка да общуваш, извън тази програма.
И аз бях тъй с бившия ми в началото,ама аз му викам един път да излезем и той се съгласиии и станаха работите :) Давай и ти,няма страшно.
montana6
12-23-2009, 20:47
Интернетът еба майката на всички нормални човешки контакти. :(
bananjanet
12-24-2009, 11:17
Абе .. тоя ши.ан скайп само влошава нещата :(
NaNa_SladuRana
12-24-2009, 11:21
па скайп не можеш да общуваш истински с някого!
Zaharinka
12-24-2009, 11:30
Защото,когато порастнеш ще ти мине 8-)
stanimir4etooo
12-24-2009, 16:28
отново този шибан скайп...скайпа разваля всички връзки ... излизайте по-често и там му казвай тези неща ,които му пишеш в скайп ...аа по въпроса ти.. според мен няма значение дали ти ще го поздравиш или той теб първи... ии порасни малко :-)
и при мен беше така..
после излязохме на кафе поговихме и свикнах :)
е хуу да няма бомба в себе си , че така го избягваш :D :?
:D и моя проблем е такъв ама тея съфорумници баси яките :grin: и аз ши ги послушам :D
kombarka
12-25-2009, 12:16
Коледа е :grin:
И?... :-|
Коледа е :grin:
И?... :-|Стават чудеса :-|
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
12-25-2009, 19:05
от едно "здрасти" няма да ти излезнат пришки на устата,нито светът ще се срути,толко ли е трудно да го поздравиш,нали уж го познаваш...аман..
NeverTheSame
12-25-2009, 19:30
Уау...и после скайпа не бил вреден.
Децата са изгубили ума и дума вече покрай него :D
И двамата..
Подкрепям те с две ръце и два крака за това! ;xx
Еми.. По-лесно ти е по скайпа ,защото не го виждаш определено трябва да преодолееш срама от него и да го заговориш и оттам..би трябвало всичко да е окей :) .
и аз съм по скупе :D но ве4е по4вам реал 8) :D и ако ти го оби4а6 тряя ти ако той тебе зна4и той ако двамата тряя и двамата :razz:
http://s6.rimg.info/574873d1e9da088e29a422a6784e9832.gif
izlishna
12-27-2009, 10:17
Значи ти в скайп не си себе си .. а си като повечето "клавиатурни нинджи" (не го приемай лично) 8)
Значи ти в скайп не си себе си .. а си като повечето "клавиатурни нинджи" (не го приемай лично) 8)
клавиатурни ниджи :lol:
ThedramaQueen
12-28-2009, 08:51
Защо когато си пишем по скайп с него ми е толкова лесно да казвам какво мисля и какво правя, да споделям с него..
А в даскало гледам да не се засичаме или ако се засичаме дори не се поздравяваме.. смисъл поглеждаме се, усмихваме се един на друг, но не се поздравяваме.
:(
Как да преодолея това нещо ; аз ли тряя да го поздравя първа или той мен?
вие сте страхливци :)
научи се да общуваш
ToniStoraro
12-28-2009, 09:08
ще ти отговоря на въпроса - защото в скайп нямаш пряк визуален контакт с него, а си пишеш все едно с компютъра, затова. Съвет - научи се да си такава и извън скайп.
izlishna
12-28-2009, 09:11
май да :(
Не трябва да е така.. Стегни се и да не ти пука :) Опитай се да бъдеш такава навън, каквато си в скайп.. Успех! :)
givemereasontolive
12-28-2009, 09:27
И при мен е така - по лесно изразявам чувствата си когато не е лично ... но , да , трябва да се общува без скайп.Заговори го,малко по малко той ще разбере че искаш да сте приятели не само пред монитора :wink:
laila_94
12-28-2009, 10:51
Явно си срамежлива,отпусни се .. Няма от какво да се срамуваш.Завържи разговор с момчето,той няма да те изяде :) По коридорите намали крачката,поздрави го хвърли му един секси-невинен поглед и ще видиш ,че след има няма 1 2 седмици ще идва до твоята класна стая и ще флиртува с теб ,естествено поддържай връзка с него в Скайп... Някой ден го попитай дали му се ходи на кафе,разходка и ще видиш.. фатката му е да се ОТПУСНЕШ ии да не се притесняваш,просто няма за какво иначе сама си тъпчеш по райграса