Влез

View Full Version : Оформяне на вежди (момче)

petersl55
12-22-2009, 17:56
Здравейте :grin:

Такаа...минавам направо към въпросът..Момче съм и искам да ми се оформят веждите..Една приятелка каза че ще ми ги скубе, но аз се съмнявам в качеството на нейната работа.Така че сигурно ще отскоча до някой салон за красота.Може ли да ми дадете някаква ориентация какви са цените, моля!АААА.Също така искам и да ми се отстранят гадните косъмчета по лицето, незнам как се казва тази процедура.Ще ви помоля да ми кажете горе-долу колко пари ще ми излезне общо!

Тенкс :-D

EarthShaker
12-22-2009, 17:58
послушай приятелския ми съвет и си оскуби и точката. ще ти е нужна.

slynchoo
12-22-2009, 18:24
на мен за скубане на вежди ми вземат 3 лева.

BlackKeys
12-22-2009, 18:25
По-добре не ги скуби, изглежда смешно на момче. Само ако са ти съединени, ги раздели.
Но иначе ти си решаваш.

Neopitom3na
12-22-2009, 18:46
По-добре не ги скуби, изглежда смешно на момче. Само ако са ти съединени, ги раздели.
Но иначе ти си решаваш.
точно

terii
12-23-2009, 12:24
Но иначе ти си решаваш.

silversteinn
12-23-2009, 12:33
Да не забравиш да си сложиш и Фон Дьо Тен.

b3s7
12-23-2009, 13:01
..и грим! 8-) Красавецът на мама ... :shock:

aloveyou
12-23-2009, 13:02
Но иначе ти си решаваш.

Точно,кратко,ясно 8)

Fruity
12-23-2009, 13:15
Но иначе ти си решаваш.

Точно,кратко,ясно 8)
Дам.

TheSlobberGirl
12-23-2009, 13:55
аз пък мисля, че ако има нужда, защо да не ги скубе!? имам много приятели момчета, които ги скубят и не приличат на обратни или на женкари ли там к`вито ги наричате ..

teenems
12-23-2009, 14:03
Но иначе ти си решаваш.

ОПРЕДЕЛЕНО !

в моето училище има един и си гу скубе ,ама те са му супер тънки :lol:
въй много е смешен 8-)

KumchoValcho
12-23-2009, 14:40
от оформяне до оформяне има балкан разлика..
Може да се оформат така, че да не са тънки и с чупка и т.н., а съвсем леко да се понамалят. :)
Повече от 10лв. не е

deni15
12-23-2009, 15:53
И да си изправиш косата също!

marichela
12-23-2009, 16:03
аз пък мисля, че ако има нужда, защо да не ги скубе!? имам много приятели момчета, които ги скубят и не приличат на обратни или на женкари ли там к`вито ги наричате ..

:lol: Мии, сигурно..аз не мога да го възприема.Е, ако не вижда от вежди да..

DevilWish
12-23-2009, 17:24
Според мен пък е добре едно момче да се поддържа ;)

absd
12-23-2009, 18:00
..и грим! 8-) Красавецът на мама ... :shock:

:razz: :razz: :razz: :razz: това направо ме разби

та по темата на мен ми взеха 5 лева за веждите

silversteinn
12-24-2009, 09:46

:lol: Мии, сигурно..аз не мога да го възприема.Е, ако не вижда от вежди да..

:razz:

А аз познавам едно "момче", което си "скубе" веждите и си слага Фон Дьо Тен. И като го гледам се сещам, че природата може да много жестока. :?

stamat94
12-24-2009, 13:08
И кфо толкова лошо виждате в момче с ускубани вежди ? Стига да не са прекалено тънки ... еми моля ви се нека да ходи кат някой йети космат .... :-D

bloodymirror
12-24-2009, 13:21
Ти май се възприемаш на сериозно.. ''до някое хубаво салонче за красота '' ; ''да ми оформят хубаво веждите'' ; ''косъмчетата по лицето'' :shock: Съмнявам се да е останало и нещо ПОНЕ МАЛКО момчешко у теб.. вземи наистина и си изправи косата,лакирай се,сложи спирала и молив,топирай се и си готовА :? ........

sladyr4etoo
12-25-2009, 14:45
Но иначе ти си решаваш.

TheSlobberGirl
12-25-2009, 14:51
Абе хора какво лошо има едно момче да се поддържа!? Е не да прилича на момиче, не да си прави супер тънки вежди, а просто малко промяна. Какво лошо има в това човек да не иска да прилича на горила!?

MiracleMaker
12-25-2009, 17:34
егати дебилския форум вие от гората ли сте паднали бе ахахахаха 21 век сме и сиг всяко 2ро момче си скубе веждите ... космите ли те правят мъжкар ? немисля :) има толкова много момчета дето си скубят веждите ходят на кола маска изправят си косата ... помпят в фитнеса и при няква ситуация биха излезли много по големи мъжаги от орангутана с който ходите :) тесногръди патки

amk933
12-25-2009, 20:47
егати дебилския форум вие от гората ли сте паднали бе ахахахаха 21 век сме и сиг всяко 2ро момче си скубе веждите ... космите ли те правят мъжкар ? немисля :) има толкова много момчета дето си скубят веждите ходят на кола маска изправят си косата ... помпят в фитнеса и при няква ситуация биха излезли много по големи мъжаги от орангутана с който ходите :) тесногръди патки

То заради такива като теб с такова мнение, скоро като си лягате вечер ще си вадите паспортите за да разберете кой кого трябва да...

ПТ: От кой град си, има значение? :-o Най-лесното е да питаш в някой салон и да ти кажат, защото навсякъде е различно. В провинцията са ми взимали и 2 лева за постригване, в Софи ми взимат 15. :)

kalpazanka
12-25-2009, 20:51
То заради такива като теб с такова мнение, скоро като си лягате вечер ще си вадите паспортите за да разберете кой кого трябва да...
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
Човече, иде ми да те почерпя! :lol:

bybit0o0
12-25-2009, 21:04
Обиждате момчето,присмивате му се че бил гей едно др..Я си представете,че е с 1 вежда и го видите и пак ще почнете да му се смеете нали ?! Вие ни така , ни иначе...Пффф,опрайте се малко 21 век момче с 1 вежда не е красива гледка..Нито пък с по- тънки вежди от момиче,но да се надяваме,че това не е от тях..

silversteinn
12-26-2009, 09:09

Е да не би пък "оформените" вежди да те правят "мъжкар"?? И нека да си ходят на кола маска или там на каквото искат, ама чак пък да си скубят веждите и да си изпрвят госата.. И като става въпрос има много мъже с "мускули" които доста наподобяват травестити (да не кажа, че са такива).

cwalk
12-26-2009, 09:20
Ходи ги скуби и да не ти пука кво ще кажат другите
и аз смятам да ходя , но след като сабера пари за лазерна епилация ..
щото при мене проблема е голям ...
цялото ми чело е с косми :D

XTREMEFREERIDE
12-26-2009, 09:20
Ти сигурен ли си,че мисленето ти не е като на "сигурНА"?
Я се стегни.Не ги скуби.Само ако имаш една вежда я раздели на две. 8-)

elito0o0o0
05-09-2010, 17:15
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: И ще ми кажеш,че СЕ ПРАВИШ на гей?! Та ти си СИИ :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

elito0o0o0
05-09-2010, 17:16
Човече, иде ми да те почерпя! :lol:На мен 5 пъти!!! :lol:

Luscious_Heart
05-09-2010, 17:22
Тва на снимката си ти, нали?!
Да не си се пипнал!
Доколкото виждам, веждите ти не са съединени!
Боже мой...
Тая приятелка и тя не вижда ли, че веждите ти са окей.

play23
05-09-2010, 17:50
Човече, иде ми да те почерпя! :lol:На мен 5 пъти!!! :lol:

Значи ставама 3-ма :razz:

MelisaxGlamour
05-10-2010, 14:57
Глупаво е момче/мъж да си ''оформя'' веждите или пък да си прави козметични процедури на лицето;маникюр. (Според мен!) 8-)

britzy
05-10-2010, 15:01
Ае престанете консерви такива-21 век сме.Готино е момчето до теб да е поддържано.Вие кви ги блещите?!Тогава тръгнете с един лекьосан необръснат,мръсен прошляк ве д'ге.Супер мноо говорите как е лошо,ама се кефите ако е поне малко навътре в нещата пичът.

Лично аз казвам за 10000000 път ,добре е момчето да почиства веждите.1 път на месец or something...Все пак е грозняческо да е с вежда до девствения мустак :razz:

KumchoValcho
05-10-2010, 15:40
Леле, колко сте ограничени всички тука не е истина :shock:
След като човека е решил, нека да си ги оформи малко, едва ли иска да си ги прави като на фолк певица тънки и с чупка
Хубаво е да се почистват, много по-добре изглежда
Не ви иска мнението, пита за цените. Егати..

dead_princess
05-10-2010, 15:41
И да си изправиш косата също!
И розовата блузка на Версаче!

MelisaxGlamour
05-10-2010, 15:47
Не сме консерви,мила! Просто мислим реалистично,ако в 21 век,както казваш ти е модерно момчето да прилича на момиче и да не е останало нищо мъжествено,освен половият член,с който да се отличава от срещуположният пол,е не си права. Не знам кога е било модерно момче да оформя своите вежди,по-добре и от момиче, да се грижи така старателно за косата си,да я боядисва,изправя,КЪДРИ :shock: Еми,силно се съмнявам,не знам на колко години си и по какви се заглеждаш,но слез на земята.

britzy
05-10-2010, 15:47
Леле, колко сте ограничени всички тука не е истина :shock:
След като човека е решил, нека да си ги оформи малко, едва ли иска да си ги прави като на фолк певица тънки и с чупка
Хубаво е да се почистват, много по-добре изглежда
Не ви иска мнението, пита за цените. Егати..
майкоооо Евала ти отвсякъде

britzy
05-10-2010, 15:49
Не сме консерви,мила! Просто мислим реалистично,ако в 21 век,както казваш ти е модерно момчето да прилича на момиче и да не е останало нищо мъжествено,освен половият член,с който да се отличава от срещуположният пол,е не си права. Не знам кога е било модерно момче да оформя своите вежди,по-добре и от момиче, да се грижи така старателно за косата си,да я боядисва,изправя,КЪДРИ :shock: Еми,силно се съмнявам,не знам на колко години си и по какви се заглеждаш,но слез на земята.
на 18 съм,заглеждам се по поддържани момчета иии извинявай ама не съм казала да ги оформя д'ге ,а само да почиства .Разликата е от тука до луната.Ии не съм казала да се гримира или некфи там такива-споко на село има момчета като за тебе 8) :-)

YouAteMyHeart
05-10-2010, 16:27
Темата е пусната на 22 декември!Мислите ли,че момчето още чака отговори ?! :-o

MelisaxGlamour
05-10-2010, 16:37
на 18 съм,заглеждам се по поддържани момчета иии извинявай ама не съм казала да ги оформя д'ге ,а само да почиства .Разликата е от тука до луната.Ии не съм казала да се гримира или некфи там такива-споко на село има момчета като за тебе 8) :-)

Запазвам добрият тон,личи си кой е от село,ти само си търсиш някой,с който да се заяждаш. :lol: Жалка работа.

britzy
05-10-2010, 16:43
ти се захапа с мнението ми. :?

tonie__
05-10-2010, 16:46
в тоя форум сме се събрали само жалки;оня ден топ моделката и нас с Годес нареди много здраво :( :D айде стига вече МОДОВЕТЕ ДА Я ЗАКЛЮЧВАТ !! :)

petersl55
05-10-2010, 16:52
Леле тая тема..няма да забравя когато я пусках и после цял ден си мислех..тия ше ме помислят за ебати ГеЯ...А за любознайковците(особено за elito0o0o0 нз как се докопа до тая тема)..уви "скубаха" ми веждите 4-5 пъти преди 4-5 месеца и сега понеже идва лятото пак съм навит за процедурата.. :)

britzy
05-10-2010, 17:00
Леле тая тема..няма да забравя когато я пусках и после цял ден си мислех..тия ше ме помислят за ебати ГеЯ...А за любознайковците(особено за elito0o0o0 нз как се докопа до тая тема)..уви "скубаха" ми веждите 4-5 пъти преди 4-5 месеца и сега понеже идва лятото пак съм навит за процедурата.. :)
eвала !