View Full Version : Как да му кажа че го харесва като той дори не ме и заблязва
BeokenHeart123
12-22-2009, 19:51
Моета голяма МЪКа :-D .Видях го тази година между есеннта и зимата,дори и не се познаваме :shock: Той си има приятели,но има едни които и да го заговоря ще ме скъсат от подигравки :-o .А тей е с две години по-голям.
Един път се опитах с бележки,но не стана :-o :( .А дори ме умоляваха да го направя,че толкова ме е срам,че чак ако ми бия един шамар и му кажа че го харесвам : ЩЕ ИЗБЯГАМ ОТ УЧИЛИЩЕ!!!Незнам какво да правя . :x Моля ви се помогнете !!!
Благодаря предварително !!!
Извиняваите,Ако имам грешки :oops: !!!
ем.
ще береш срам.
Или теб ще те е срам, или него. избери си.
Ми кажи му :) или по точно се запознайте поопознайте се... ама не със скайп ! ами лице в лице трудно е ама се пробвай :) . Има шанс да спечелиш сърцето му :) пък ако ли не аз вярвам че има и по добри ... :)
annabelJB
12-23-2009, 06:17
probvai malko po malko da se doblijava6 do nego ako toi ne reagira t.e. nito otvru6ta nitose durpa spri..kofti shh ti e ma i as haresvah edno mom4e 3 godini i vse me be6e strah da se zapoznaem ma nai posle se zapoznahme be6e adski mil i dobri4uk (pak e 1 godina i polovina po golqm) ma bqhme samy fr i ne mi pre4e6e ama taq godina toi stana e*ati nadyfkoto gadnqr nekuf i sprqhme da si govorim pi6em i dori pozdravqvame i sega ve4e sprqh da go haresvam a toi zapo4na da se drazni 4e ne my obru6tam vnimanie i t.n.
izvinqvaite 4e ne e na kirilica ma mn burzam :oops:
soul1199
12-23-2009, 08:03
пиши му смс братза пръв път да съм съгласна с теб :P
BeokenHeart123
12-23-2009, 19:06
:( Нека споделя нещо с вас аз съм Дебела за това не ме забелязва !!! Опитах се но не ще се опитам на Ледената парзалка ако тои е там :?
Преодолей срама си с него НИЩОняма да постигнеш .. :?
Dollystar
12-23-2009, 19:13
Да обичаш значи да действаш!
BeokenHeart123
12-23-2009, 19:55
wow :shock: Егати най-якия саит които съм виждала.Всички се втурват да помагат на някои.Как ми се иска цялата България да беше такава 8-) Sorry за дето приказвам такива работи :oops:
BeokenHeart123
12-23-2009, 19:56
Ама нищо незнам за него само знам две неща :
Казва се Теодосий и е 7в клас 8-)
sladkish_14
12-23-2009, 20:01
Охххх мъкоо.. а ти 5 клас ли си ?! :lol:
Намери му скайп и там му пиши, то нали вече всичко става виртуално, даже може да тръгнете по скайп 8-) ..
ifchyblz
12-23-2009, 20:02
пиши му смс братза пръв път да съм съгласна с теб :P
Смс-а си е смс :smt023
BeokenHeart123
12-23-2009, 20:42
:-o Неанам какъв му е скайпа :( :-x Опитах се да го намеря !!! :-o
а Също да 5 клас съм .
:( Нека споделя нещо с вас аз съм Дебела за това не ме забелязва !!! Опитах се но не ще се опитам на Ледената парзалка ако тои е там :?
Отслабни. Имай търпение няколко месеца, докато се направиш привлекателна, и тогава мисли как да го приближаваш. Иначе просто ще те отреже, и това съвсем ще ти убие умъртвеното самочувствие.
ifchyblz
12-24-2009, 05:55
:-o а Също да 5 клас съм .
абе момиче 5-ти клас си спокоино живота е пред теб.. ще имаш много гаджета но според мен още ти е рано ;) ..
или пробвай поне да се спреятелите с него ;)
BeokenHeart123
12-24-2009, 06:21
Това ми е Първото Влюбване :shock:
ifchyblz
12-24-2009, 06:36
няма и да ти е последното ...
BeokenHeart123
12-24-2009, 20:06
:( :-o
Поправка-това не ти е първото влюбване-това ти е първото несподелено влюбване,дебела или не отиди и се запознайте,кфо пък толкова.Стига си закопава самочувствието сама :? :)
Абе да ти кажа,щот ти си пети клас,той е седми,момчетата в седмии...с момичета от петии...като тебе особено :-o Никъв шанс.Ама ако толкова държиш пробвай там,самоче ше останеш прецакана....Ще го преживееш,айде,дишай,всичк минаваме през тоя път.
BeokenHeart123
12-25-2009, 09:21
ок :?
suckmycock
12-25-2009, 09:24
WTF?
blqblqblqblq
12-25-2009, 09:29
Ех тая система 4 4 2 :D
Поправка-това не ти е първото влюбване-това ти е първото несподелено влюбване,дебела или не отиди и се запознайте,кфо пък толкова.Стига си закопава самочувствието сама :? :)
+ Съгласна съм с теб.
Какво като си дебела :wink: не си единствена пък и се пак си 5 клас кой знае в 7-8 та и на горе каква стройна фигура ще имаш.
+това 5клас си е голяма болка в дупето. :-D :-D :-D с тези несподелени любови. :-D Но спокойно отиди запознай се бъди отракана за да небъдеш прецакана :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: УСПЕХ !!! :-P :)
удари една водка и давай направо
DarkShadow96
12-25-2009, 13:46
:D :D :D ... трябваше да го кажеш от самото началоо че си 5 клас :D :D :D
DarkShadow96
12-25-2009, 13:48
по - добре почакай 1 - 2 годинки още и тогава се опитай :)
BeokenHeart123
12-25-2009, 15:25
Ако не си прочел,той е седми клас и нали знаете че се КАНДИДАТСВА и каво трябва да чакам и после да го търся по училищата :? :lol: 8-)
Ако не си прочел,той е седми клас и нали знаете че се КАНДИДАТСВА и каво трябва да чакам и после да го търся по училищата :? :lol: 8-)
Ъъм ехооо-та ние ти казваме да отидеш да се запознаете-капиш? :D
Ама нищо незнам за него само знам две неща :
Казва се Теодосий и е 7в клас 8-)
бахахххах Теодосий от 7 клас ли е тоя прошляк ли е :D ела земи мене, аз харесвам по-пухкавите :D :D :D
BeokenHeart123
12-25-2009, 16:50
Какво беше това нищо не разбрах 8-)
katericArofl
12-25-2009, 16:56
Спокойно.. ще ти мине.. и още в колко ще се "влюбваш"
gogo4o4o
12-25-2009, 18:25
Спокойно.. ще ти мине.. и още в колко ще се "влюбваш"Не се вживявай, само 5 клас си. Според мен чувствата ти са обречени да останат несподелени. А когато каза, че той не те забелязва щото си дебела, ще кажа само едно: ПХАХА, кво като си дебела. Проблемът е, че си 5 клас, по дяволите!! Седмокласниците не обръщат внимание на толкова малки като теб. Аз като бях 7 клас, всички 5-класници ми бяха некви лапета. А ако наистина си отчаяна, разкрий му чувствата си. Според мен, обаче, ако той е задник, най-вероятно ще ти се изхили. Успех :)
ledenakrasota
12-25-2009, 18:34
Блъсни се в него или уж случайно изпусни нещо под носа му,за да го дигне и му покажи най-лъчезарната си усмивка с едно хубаво изчервяване. :D И така завържи някакъв разговор без да му се натрапваш.След това,всеки път като го видиш го поздравявай усмихната и така постепенно... :)
BeokenHeart123
12-25-2009, 18:44
Блъсни се в него или уж случайно изпусни нещо под носа му,за да го дигне и му покажи най-лъчезарната си усмивка с едно хубаво изчервяване. :D И така завържи някакъв разговор без да му се натрапваш.След това,всеки път като го видиш го поздравявай усмихната и така постепенно... :)
Благодаря
:oops:
ledenakrasota
12-25-2009, 18:50
Успех!И да ни разкажеш какво е станало :)
fire_magic
12-25-2009, 18:54
иди и го питай напрао :
искаш ли да ти направя 1 свирка мн те харесвам и т.н :D НОО анонимно(едва ли ще ти откаже,освен ако ти не си... , кажи му че ще отслабнеш след тва и т.н.
абе не,са сериозно , шом си дебела няма смисъл или дай снимка да видим за кво става вапрос? 8)
ledenakrasota
12-25-2009, 19:00
иди и го питай напрао :
искаш ли да ти направя 1 свирка мн те харесвам и т.н :D НОО анонимно(едва ли ще ти откаже,освен ако ти не си... , кажи му че ще отслабнеш след тва и т.н.
абе не,са сериозно , шом си дебела няма смисъл или дай снимка да видим за кво става вапрос? 8)
Ти защо не покажеш снимка да те видим,а?Та така коментираш другите. :smt019
fire_magic
12-25-2009, 19:03
иди и го питай напрао :
Ти защо не покажеш снимка да те видим,а?Та така коментираш другите. :smt019
иди и се бласни в него след това се изчерви:shock: с извинение: тва е някво зубарско запознанство :-D
П.С.За снимка-Нямам подобни проблеми или каквито и да е :grin: а
fire_magic
12-25-2009, 19:05
а и тя каза че е лигав и по голям а тя е дебела заши мислиш че като испусне нещо той въбще ше иска да го вдигне?БаДЕТЕ РЕАЛИСТИ!
ledenakrasota
12-25-2009, 19:07
иди и се бласни в него след това се изчерви:shock: с извинение: тва е някво зубарско запознанство :-D
Предложи по-добро :-P
fire_magic
12-25-2009, 19:12
Предложи по-добро :-P
ми ок прави се на разсеяна и чакай той да се бласне в теб :D :D :D 8)
ledenakrasota
12-25-2009, 19:16
Това е още по-зубърско :-o :-o :-o
NeverTheSame
12-25-2009, 19:17
Откажи се!
fire_magic
12-25-2009, 19:18
Откажи се!
+1
Трябва се вземеш в ръце и да не те е срам чак толкова много,защото вс епак от това не зависи живота ти нали?! :)
По-добре ще е да се опиташ да си създадеш някакви връзки с него..приятелски като за начало,а пък после вече ако проявява интерес към теб ще почваш да задълбаваш... :)
Незнам,но аз така бих постъпила! ;)
BeokenHeart123
12-25-2009, 23:18
1.Не е Лигав :x
2.Няма да пращам снимки и да правя разни работи които не са за мен :?
3.Тук има много дразнещи
Sorry,но въм влизала в други сайтове които се сдържат и не се обиждат нито приказват за накои работи които ...... нама хич да правя :? :?
FantaMen
12-26-2009, 00:01
Напиши му любовно писмо и го остави пред входната му врата.... Само не забравяй да си оставиш скайпа... все това ще е свещенното място за вас ???
п.П С тази тема станаха вече 12 който чета тази вечер и всички се говори как ГОЛЕМИТЕ ХОРА които не надвишават 14 години се обичат повече дори и от 20 двойки взети заедно който ще празнуват Свети Валентин другата година
incarnati0n
12-26-2009, 00:07
Само не по "СкайпчИтУуУ" ! :shock:
stupid0boy
12-26-2009, 01:15
Охххх мъкоо.. а ти 5 клас ли си ?! :lol:
Намери му скайп и там му пиши, то нали вече всичко става виртуално, даже може да тръгнете по скайп 8-) ..
Секс по скайп... страшно романтично....
спечели сърцето му т.е бръкни му у гащите :lol: любов 1 път сте се виждали ти ебаваш ли се ? прекалено много романтични бози гледаш в замунда...ако толкова много го "обичаш" поне щеше да го ПОЗНАВАШ ако искаш се пробваи и докажи ,че IQ-то ти е мноооооооого малко според мен си ебаси лиглата..............