View Full Version : Малко объркана ситуация
archlord
12-22-2009, 20:24
Ключ и благодаря все пак
myNameIsImmortal
12-22-2009, 20:30
1во.. оо играеш Арчлорд :grin: преди и аз я играех даже имам още герой и се казва Archlordbg но не играя от 1 година ама може някой път просо за занимавка да поцъкам малко
Ся по проблема ти.
Сещам се г/д какво изпитваш. При някои е е така, просто да е с някоя, да не го виждат сам, просто да си запълни времето, а при други когато много силно искаш да си с някой, и малко по малко започваш да получаваш възможността да си с него започваш да губиш интерес и просто тръпката е била до момента в който си го получил - след това изчезва..
Еми не знам... съвет конкретен не мога да ти дам, но според мен е най-добре да изчакаш малко, да видиш какво ще стане, дали ще има още някаква заинтересованост, и ако си още в същото състояние, да сложиш край на връзката ви защото така нараняваш и нея, и себеси. :)
кажи честно сега, какво не харесваш в нея?
и защо толкова ти пука от мнението на приятеля ти?
ако харесваш истински момичето, не би разсъждавал точно така.
явно има някакъв проблем, нещо, което не ти допада в нея.
може би ти харесва, как изглежда, но не те привлича сексуално или как?
сподели.
archlord
12-22-2009, 20:34
КЛЮЧ
archlord
12-22-2009, 20:37
КЛЮЧ
според мен, продължавай да се занимаваш с момичето.
явно тя доста те харесва, а и щом и ти я намираш за симпатична,
не виждам какъв е проблема.
какво по-хубаво от това, да намериш човек,
който ти допада и който да има интерес към теб.
а и щом не си от онези, които се интересуват само от бройката,
цялата ситуация изглежда нормално.
отнасяй се добре с нея, отвръщай на вниманието,
което тя ти дава и бъди мил с нея. в последствие ще видиш, как се развиват нещата.
според мен такова едно начало е предпоставка за добра връзка.
имаш добра възможност, не виждам причина да се отказваш.
archlord
12-22-2009, 21:13
благодаря за мнението и наистина има логика.Добре е да чуя едно мнение на дама :).
не прочетох отговорите на другите но моя е такъв:
Мисля че просто изпитваш малко страх и вълнение поне с мен беше така доста време ме беше страх от обвързване и като тебе излизам с момче и като ми се махни от погледа не ми пука за него,но после аз му го казах много го нараних закоето много сажелявам и щом го загубих чуствата се върнаха,пак го обичех и неможех без него после трагнахме,скасахме и останахме само приятели е естествено това е моята история :D :D
извинявам се за правописни грешки!! :D :D
archlord
12-22-2009, 22:39
k..КЛЮЧ
valdesbg
12-22-2009, 22:41
:lol: :razz:
2пъти викаш. Е вече трябва да се ожените, това е сериозна работа :)
soul1199
12-23-2009, 08:17
k..КЛЮЧ :lol: