View Full Version : Спешна помощ !какво да правя?
От 3 месеца харесвам едно момче 1 год по малко от мен,а то всъщност е брат на едно момиче от нашия клас.Нямаше нужда да му искам скайпа защото го имах преди време сестра му влизаше с неговия и от там остана.И една вечер вече полудях и реших да му пиша и му писах кво праш тва онва и то малко излена като объркване се едно съм искала да пиша на сестра му и си полафихме малко ма той супер срамежлив някав.А пък иначе като се разминаваме по коридори гледа усмихва се и така.На другия ден сестра му ми казва че за деня има рожден ден,ана и аз се прая на чукната и викам така ли ..и реших да му честитя рождения ден,написах му хубави неща някая готин спомен намерих и пу писах той ми благодари писах ме си общи неща и разговора беше до там.После чакай като патка някой да ти пише..неее и аз пак да седна да пиша и пак общи приказки и му казах че е мн срамежлив хич не е разговорлив и той ми каза кво мога да си приказвам с теб ,разбирам да си от моя клас и да има кво да си кажа .Аз се ядосах и му казах добре прав си и бб. И ся в даскало той и неговия приятел се късат да ме гледат но хич не поддавам,въпреки че отвътре изгарям! моля кажете какво да правя ,как да се отнеса към него.Постоянно ми е в милситее ;(
Ах, как брутално те е отрязъл :)
Нищо не можеш да направиш, чакай той да действа, макар че се съмнявам, защото сигурно е на 14.
valdesbg
12-22-2009, 20:42
Аууу то момчето не е виновно. Не знае какво става в случая :) Още CS му е в главата :)
Изчакай още няколко години, или си харесай някой батко(1-2 год по голям от теб)
Нищо не можеш да направиш, чакай той да действа, макар че се съмнявам, защото сигурно е на 14.
взе ми думите от устата остави го той да действа :wink:
аз с1м по4ти на 18,а тои е на 16 не е мн малък ама съм полудяла ей не спирам да мисля аза негооо :oops:
valdesbg
12-22-2009, 20:48
Оу, това променя доста ситуацията...
Или не си му интересна, или самия той има някакъв проблем с момичетата. И в двата случая - що трябва да се тормозиш с дивотии?
аз с1м по4ти на 18,а тои е на 16 не е мн малък ама съм полудяла ей не спирам да мисля аза негооо :oops:
уха ми остави го той да ти пише или да те заговори :)
оохх ама готини нали ви казвам той е срамежлив
или може просто да си грозна и да не иска да те обиди
valdesbg
12-22-2009, 21:08
Ей сега ще те изядат. Усещаш ли? :D
valdesbg
12-22-2009, 21:17
О не се съмнявай в днешните тийнейджъри :)
Могат да отворят бая големи усти :Р
После преглъщат на сухо, но това вече е друга тема :)
ем. не ме изядоха.
Уф ужас. утре трябва да пътувам за Варна, пък не ми се пътува и си го изкарвам на тийновете.
сад.
и все пак е вероятно да е грозна.
valdesbg
12-22-2009, 21:23
Ем те са по леглата и/или дискотеките. Утре, Чавдаре, утре ще е денят :)
Какво ще правиш във Варна?
ша празнувам празници.
бах го утре ще се лгона специално,за да видя дали ме солят. отдавна не ми се е случвало и някак си ми липсва.
valdesbg
12-22-2009, 21:28
Ем вижте се с Марина на по кафе :)
Аз утре съм на рд :)
О, аз утре имам да пълня чушки :D И после ще ходя да гледам Аватар.
valdesbg
12-22-2009, 21:33
Утре ли му е премиерата? :)
Струва ми се интересен тоя филм.. :) Поне по описанието. Някой чел ли е Изгубения Символ на Дан Браун?
Не, премиерата май беше миналия четвъртък.
Аз прочетох Изгубения символ.
valdesbg
12-22-2009, 21:40
Пак съм назад с материала значи :)
На мен ми се строи доста интересен Символа :)Особено края.
Мише, ти къде се загуби, душа?
аз гледах днеска аватар.
на 3д е мног гадно само те болят очите.
иначе има интересни и тъпи неща.
valdesbg
12-22-2009, 21:46
Мише - тя го иска, той се дърпа. Въпроса е защо?
Иначе аз днес си припомних Шифъра и Ангелите. Хубави филмчета,ама ако не си чел книгите преди това.
Щрудеееееееееееееел :]
Влади, интересен беше Символът, макар че тази тематика малко ми се поизтърка вече. Някак предвидима ми беше книгата. Време е да напише нещо различно от Клеймото и Шифърът :)
w0sh, аз цял ден се колебая дали да си взема билет или не. Всеки път като гледам 3D после зверски ме боли глава. Вярно напряга много очите, като къртица излизам от залата. Ама ми се гледа филма.
valdesbg
12-22-2009, 21:56
Ем, Марина, като се напишат няколко еднотипни по сюжет книги иии то вече ти става ясно кое и как.
Да се надяваме че следващата книга ще е малко по различна.
Не бе Мише, въпроса е защо те интересува?
Епа не е задължително да го гледаш с очила.
отиди си на нормално кино, а не аймакс шит.
цял ден ме цепи главата .
Да ама другите се заинатиха. Искали 3д... Малко не ми се ще да кукна сама в киносалона :)
ем губиш
хубавите ефекти на тоя филм са един 2. иначе като цяло всеедно си гледам нормално кино,ама с главобол.
valdesbg
12-22-2009, 22:03
Ахаа, ем Мише то и да знаеш и да не знаеш... все същия трибуквеник. Дай, лафа да става :)
3Д-то е готино :) Аз нямам проблеми с очи/глава и други части.
гледайте хубави филми.
стига шитни
valdesbg
12-22-2009, 22:07
Абе оставете го тоя аватар... КОЙ ЩЕ ГЛЕДА АЛВИН И КАТЕРИЦИТЕЕЕ 2 ^____^ <3
Кога и къде? :)
w0sh, знам, че губя. Аз и без това не виждам 3д... за мен си е обикновено кино, без ефекти и с много главоболие... ама като отказвам трудно...
valdesbg
12-22-2009, 22:11
Окъкахме и тая тема :)
Голяма работа. Утре ще се намеси някой модератор.
w0sh, знам, че е тъпо. Не се славя с умни постъпки.
valdesbg
12-22-2009, 22:18
.
Ще е чудо ако се случи.Че такъв не съм мяркал от доста време :)
w0sh, знам, че е тъпо. Не се славя с умни постъпки.
аз тъпото го отнасях към малвин и катериците.
valdesbg
12-22-2009, 22:38
Лека, моми и момци :)
soul1199
12-23-2009, 08:20
аз с1м по4ти на 18,а тои е на 16 не е мн малък ама съм полудяла ей не спирам да мисля аза негооо :oops: :shock:
abe horaa pomolih vi za pomosht ne da komentirate filmi i nz si kvo :smt022
valdesbg
12-23-2009, 09:57
Аууу то момчето не е виновно. Не знае какво става в случая :) Още CS му е в главата :)
Изчакай още няколко години, или си харесай някой батко(1-2 год по голям от теб)
Или не си му интересна, или самия той има някакъв проблем с момичетата. И в двата случая - що трябва да се тормозиш с дивотии?
Вече сме отговорили на въпросите ти :)
хубаво съгласна съм ама за тва грозното не мисля че това би била причината :neutral:
valdesbg
12-23-2009, 10:02
Дай да те видим де :)
Ако не си грозна - значи той е глупав :) И пак стигаме до въпроса "Що трябва да се заниамваш с дивотии?" :)
едит:
Странично мнение :)
аз: бтв как се нарича момче, което се дърпа на хубаво момиче?
nick: педал?
абе не съм мн на ти с качването на снимкии кажи някаде др да ти прата снимки :) [/img]