Влез

View Full Version : Релогване!

GirlfromHell
12-23-2009, 15:06
Абе хора това ми се случи днес.Влизам си значи във форума,име парола и ми излиза прозорец,че имам ново съобщение.Така ,влизам на съобщения и пак ми иска име и парола.После се връщам на форума и всички теми са прочетени,а аз съм въобще не съм влизала в нито една от тях.Полсе пак лично съобщение и пак същата работа.Това нормално ли е или не и ако не как да го оправя?С Мозила съм и Уиндоус 7 ако това има някакво значение.

amk933
12-23-2009, 15:09
И аз имам подобен проблем на лаптопа. Като вляза в сайта през мозилата ми маркира всички теми каро прочетени без да съм направил нищо и да съм прочел каквото и да е било. Там съм с Мозила и Виста.

На ХР-то с Хрома нямам проблеми. Някакви идеи как да оправя и мойто?

ПС: Сорка, че ти използвам темата, ама проблемът е подобен. :(

GirlfromHell
12-23-2009, 15:12
Няма проблем.Ама моя проблем за прочетените теми не ме интерсува толкоз много колкот ми се иска да разбера нормално ли е да си пиша името и паролата два пъти.Веднъж за форума,втри път за личните съобщения!

KASAPA
12-24-2009, 13:52
Хахаха значи не съм само аз с това писане по два пъти на имена и пароли!!

Аре ве аланколоувци де сте ве да кажете що се получава така?!

amk933
12-28-2009, 20:45
^Трия ги поне 2 пъти в седмицата и пак същия проблем. ;)

amk933
12-28-2009, 21:17
Човеко как да ти обясня.

На компютъра, който е с ХР си влизам през всички браузъри без проблеми. Отбелязал съм си това за автоматичното логване и проблеми никакви нямам. До тук добре.

На лаптопа, който е с Виста, през който и браузър да вляза без значение дали е автоматично или ръчно логването ми маркира абсолютно всички теми като прочетени. Трия си куукитата редовно. По-скоро проблемът е във Вистата, която е оригинална. Нямам си идея! Това ми е въпросът как да го променя.

Струва ми се, че ще зависна на кол центъра на Майкрософт пак... :(

SolusChristus
12-29-2009, 00:00
Зависвай.

nighTkidS
01-07-2010, 20:19
аз съм невеж в тфа кажете как да ги истрия тея бисквити ?

MrBig
01-11-2010, 23:05
Браво,тема на горе долу месец и никой от така отзивчивите,готови да помогнат винаги модераторчета не е драснал поне едно мнение от кумова срама.А за техния АТАМАН да не говорим!