View Full Version : Негова,а всъщност чужда ..
eminemfenka
12-24-2009, 15:58
Здравейте :)..
Има едно момче с което почти ходим.. чувствата на двамата са ясни.. Държим един на друг,но явно не достатъчно,че да го оценя .. Та в трудни моменти е до мен ок.. доказва ми,че му пука за мен.. Но има едно момче с което си хвърляме погледни .. И аз умничката се напих заебах моя човек и отидох на масата на хубавеца.. после си тръгнахме прегърнахме се .. бяхме в една кола той ме беше гушнал ^^ и следователно последваха няколко целувки .. :/ и днес го видях но бях с моето момче и побързах да изчезна.. Да,държа до известна степен на моето момче.. Свикнах и се привързах към него.. Но забранения плод е най сладък.. Често от онази вечер ми нахлува в мислите и изпадам в транс.. Но не мога да си позволя да изгубя човека до мен,един път направих тази грешка и повярвайте ми много съжелявах :// ..
Какво да правя? Съвет? или просто Мнение :)
офф ми кво да ти помогнем като и ти самата нз кво искаш .... или по-скоро знаеш .... искаш и двамата, ама такъв вариант няма .....
не давай напразни надежди
blqblqblqblq
12-24-2009, 16:13
Отивай при другия красавец, ако е сериозен към теб ...
eminemfenka
12-24-2009, 16:15
Другия красавец..изобщо не ме приема на сериозно : ) просто забивка :/ ама ми е гадно мн . за мойто момче
blqblqblqblq
12-24-2009, 16:17
Тогава му кажи да го духа, така ще покажеш на сегашния си приятел, че го обичаш !! :-)
stanimir4etooo
12-24-2009, 16:23
ами щом ''красавеца'' не те приема на сериозно,за кво избщо се занимаваш..? щом държиш на твоето момче,не се занимавай с други.. ! :-D
ivcheto0o
12-24-2009, 17:29
няма6 правото да си играе6 с това мом4е...наи-добре ре6и какво иска6.Ти сама каза 4е "красавеца"не те приема сериозно по добре не се занимаваи с него и се едно не е било.Опитаи се да продължи6 с приятеля ти ,а ако харесва6 друг по добре бъдете само приятели не го залъгваи напразно.
ledenakrasota
12-24-2009, 17:32
Не го заслужаваш и не знаеш какво искаш :(
SpeakSoftlyLove
12-24-2009, 17:33
Не ти е достатъчно гадно - щом си играеш с него...
CrAzYanDlaZy
12-24-2009, 17:37
определено
ledenakrasota
12-24-2009, 17:38
определено
На кратко:
сърби я катерицата 8-)
blqblqblqblq
12-24-2009, 17:40
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
еми говори с твойто момче кажи му какво е станало,щом е ти гадну..ама шанса да си снего после не мислям,че е голям..аз лично не бих могла да крия такова нещо :(
ManiaSpiritY
12-24-2009, 18:15
Не си пропилявай хубавата връзка заради някаква незначителна забивка. :)
silversteinn
12-24-2009, 18:38
определено
На кратко:
сърби я катерицата 8-)
:D
Аве ясна работата. Оставяй сегашния си пиятел - само го лъжеш. А щом и другия не ще те е видял ква стока си - налиташ на чужди момчета. Няма смисъл... Не заслужаваш нито един от двамата. :?
sladur4etyYy
12-24-2009, 22:06
абе кои сте вие, да определяте кой кого заслужава и не заслужава?
авторке, не разбрах дали твоето момче е разбрало какво се е случило в оная кола.
ако не е, не му казвай, въпреки че ти е гадно. угризенията на съвестта ги приеми като последствия от това, което си направила. ще си ги търпиш. няма смъсъл и гаджето ти да разбира. за какво да страда, заради твоята глупост? а оня другия.. просто забрави за него.
ти си егати долната уличница честно ако бях на тва момче ня мястото не само бих да зарязал ми бих та пребил да е ясно че за никаф кур неста'аш ...
0nem0retIme
12-25-2009, 07:54
Ако наистина държеше на приятеля си,дори и другия да те искаше сериозно,на теб нямаше да ти пука.
много държиш на приятеля си така ли ? епа подръж "убавеца" за кура и после се върни при твоето "гадже" щом малко алкохол те кара да го заебеш или тои няма достатъчното гордост или дух да те спре или не държи на теб толкова а пък ти аиде напила си се ,но ще се случи пак нали?можеш да се контролираш докато си пиян,някои по трудно някои по-лесно аз се контролирам лесно докато съм пиян но пък и не пия често,ако ти е трудно да се контролираш в не трезвено състояние просто пии ПО-МАЛКО и покажи,че си искаш твоя човек а не "хубавеца" които иска само ти бръкне и путеца а ?
soul1199
12-25-2009, 08:41
eminemfenka
12-25-2009, 13:02
аре поо - спокойноо.. не съм тръгнала да се чукам с някой от двамата..
ПС. : девствена съм ; )
ledenakrasota
12-25-2009, 13:19
Това на нас не ни го обяснявай!Не ни интересува.
аре поо - спокойноо.. не съм тръгнала да се чукам с някой от двамата..
:lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
ElinoOor
12-25-2009, 13:25
Вариант 1: Запазваш хубавите отношения с първия и хубавия го оставяш,защото е моментно увлечение.
Вариант 2: Зарязваш човека,който държи на теб защото този,който си видяла и очевидно е много хубав адски те привлича и не ти пука,че съсипваш нещо толкова хубаво,което имаш с първия пич..
XTREMEFREERIDE
12-25-2009, 18:16
И как,ако мога да знам,ще погледнеш отново "твоето момче" в очите?!
eminemfenka
12-25-2009, 20:36
8-)
Казах го,защото според някой съфоромници мен ми да ги барам за куровете ;))
ledenakrasota
12-25-2009, 20:44
8-)
Казах го,защото според някой съфоромници мен ми да ги барам за куровете ;))
То така се разбира от темата ти.Така си го написала,а сега се оправдаваш :?
eminemfenka
12-25-2009, 21:05
Не се оправдавам..
Мислих много и се реших.. Наистина няма смисъл да се занимавам с ''убавеца'' трябваше да съм на купон с него но аз избрах да съм с моето момче..
А у убавеца си има приятелка.. от полувин година но нещата залитат.. по - добре да не съм тази която ще развали две подрастващи връзки :)
ledenakrasota
12-25-2009, 21:12
Не се оправдавам..
Мислих много и се реших.. Наистина няма смисъл да се занимавам с ''убавеца'' трябваше да съм на купон с него но аз избрах да съм с моето момче..
А у убавеца си има приятелка.. от полувин година но нещата залитат.. по - добре да не съм тази която ще развали две подрастващи връзки :)
:lol: :lol:
vampire_girl_
12-26-2009, 18:36
не си разрушавай връзката.
Най-много на края да излезе,че е било просто флирт и и той да е наранен,а ти да няма къде да се върнеш.
MetalZone
12-26-2009, 18:40
К'урви мръсни! xD
Whyniser
12-26-2009, 19:00
Поговорете си за тая вечер.Обясни му,че си била пияна и нищо не си мислила сериозно.Гледай го право в очите,докато го правиш , ако си го искаш обратно.Потърси му прошка за това.И после сама си прецени дали трябва да правиш такива работи отново.Имаш си глава на раменете , използвай я рационално.
П.С. - Еминем :smt029 . Поздравче http://vbox7.com/play:9ae4e0d9 :-({|=
то4но не се ебавай с твоя заради 4уждия така е мн гадно слу4вало ми се е подобно с едно моми4е бяхме по4ти гаджета но тя пожела на едни танци да танцува с др мом4е а другото мом4е не бе6е педерас но бе6е известен с този прякор бе6е (мека китка) и мн ме изнерви тва ние с нея толкоа мн сме си писали говорели и най - накрая тва да ми го изтупа напраооо :smt013