Влез

View Full Version : Не си копувайте лак за коса FARA extra strong hold !

zero
12-24-2009, 17:44
Ебати боклука дето е ... :@
Съжалявам, но вече е късно :@ :@ :@
Да еба в близкия козметичен магазин беше свършил тафт 5-цата и трябваше да поря още до другия магазин, а ме мързеше иии взех, че си купих Fara extra strong hold :@ Ебати боклука слагам малко >> не фаща слагам много >> хептен :@ Преди 30 мин го сложих 2-рия път а той дори неще да ми наставърчи космите нагоре :@ :@ :@ Ебати боклука ебати мизерията :@

tedytyy
12-24-2009, 17:47
лелеее един път направих ОГРОМНАТА грешка да си го купя ! ](*,) Пълен боклук ! Аз в момента позвам на Londa лака и съм си много доволна - не е чак толкова силен като тафта,но изобщо не си личи,че го има и за моята коса е идеален :smt007

Luciernaga
12-24-2009, 17:50
хипнотизирах се от толкова емотикони :-o

zero
12-24-2009, 17:51
Бахти направо ми се плаче :@ :@ :@
Щях да ида да си купя друг, но затворено навсякъде ;( ;( ;(
А и утре също ще е затворено, а аз заминавам извън града
как да не сругая, мамка му ??? :?

Бахти боклуците смятайте имаше един само strong hold
той какъв ли боклук е бил :?
Пффф ;( имам малко тафт петичка, но ... нз до колко ще ме издържи ;( ;( ;(
Тая шафрантия в магазина тей ме върза ;( ;( ;(

TheSlobberGirl
12-24-2009, 18:03
Ами там където заминаваш няма ли да има козметични магазини? :)

zero
12-24-2009, 18:08
Ами там където заминаваш няма ли да има козметични магазини? :)
Апф ... ако ме посрещнат мизерен ква е файдата на другия ден да се точа ... ? Трябва да ида натокан, за да не се губи ефекта :/

Neopitom3na
12-24-2009, 18:14
аз си ползвам само тафт всякакви разновидности :)

zero
12-24-2009, 18:41
3-ти опит:
Пробвах да набухам конска доза лак.
Ще опиша резултатите след около 30 мин !

vagarious
12-24-2009, 18:42
На Нивеа също са много добри.Пред бях луда фенка на Тафт, но са ми прекалено силни.Та..ако видиш Нивеа - няма да съжаляваш. :)

zero
12-24-2009, 19:06
Мойта коса е мн странна ако я правя с нещо, което хваща по-бавно
>> никакъв шанс да стане прическата ми както трябва !
Просто косата ми е много честа иии веднага обръща каквото и да се сложи ...
Само тафта я закрепя удовлетворяващо !

С гел с пяна съм пробвал - ефекта е ужасяващ ;(
Само с вакса и лак си правя косата, но за жалост вакса нямам а лака ми е скапан .

//Опита се провали ! :-x

teenems
12-24-2009, 19:10
На Нивеа също са много добри.Пред бях луда фенка на Тафт, но са ми прекалено силни.Та..ако видиш Нивеа - няма да съжаляваш. :)

аз изобщо не сАм доволна от нивеа :?

Само Вела и Гарниер !

SuperBadSuperFresh
12-24-2009, 19:16
Егати депресията за един лак :shock:

dead_princess
12-24-2009, 19:25
ако ме посрещнат мизерен
:shock: момче да реве за някакъв си лак за коса ..смятай!

MakeMeLaugh
12-24-2009, 19:34
Теб ще ти отнемат живота, ако ти оскубят косата сигурно :?
Ей, отнехте заниманието на жените..

heiress
12-24-2009, 23:18
ако ме посрещнат мизерен
:shock: момче да реве за някакъв си лак за коса ..смятай!

:D :D :D

Luciernaga
12-24-2009, 23:24
Жоро, залата не ти се отразява добре.

zero
12-25-2009, 04:16
Жоро, залата не ти се отразява добре.
Много добре ми се отразява :P

Какво е това ? Плащам за едно, а получавам друго, :shock:
как няма да рева ?

Теб ще ти отнемат живота, ако ти оскубят косата сигурно :?

Хаха не е точно така :) още малко време ми остава да си правя прически, затова гледам да се възползвам 8-)
Все пак на стригана глава, какво можеш да сресваш ?

stupidxdoll
12-26-2009, 05:00
Ха,този Fara Extra Strong Hold веднъж си го бях купила и много съжелявах ;xx.Иначе и попринцип си ползвам само Taft и съм много доволна :grin:.

sanyflower7
12-26-2009, 16:40
Да е** в близкия козметичен магазин беше свършил тафт 5-цата и трябваше да поря още до другия магазин, а ме мързеше иии взех, че си купих Fara extra strong hold :@ Ебати боклука слагам малко >> не фаща слагам много >> хептен :@ Преди 30 мин го сложих 2-рия път а той дори неще да ми наставърчи космите нагоре :@ :@ :@ Ебати боклука ебати мизерията :@
И кво ся ни занимаваш с твоите глупости ако знаеш 4е вобще не ме интересува а 4ак и да правиш тема :o и толкова псуваш 4е просто културата ти блясна :lol:
Впро4ем от кое село си ?

sladyr4etoo
12-26-2009, 17:09
мс..,няма :grin:

tonie__
12-26-2009, 17:42
Да е** в близкия козметичен магазин беше свършил тафт 5-цата и трябваше да поря още до другия магазин, а ме мързеше иии взех, че си купих Fara extra strong hold :@ Ебати боклука слагам малко >> не фаща слагам много >> хептен :@ Преди 30 мин го сложих 2-рия път а той дори неще да ми наставърчи космите нагоре :@ :@ :@ Ебати боклука ебати мизерията :@
И кво ся ни занимаваш с твоите глупости ако знаеш 4е вобще не ме интересува а 4ак и да правиш тема :o и толкова псуваш 4е просто културата ти блясна :lol:
Впро4ем от кое село си ?

?

sanyflower7
12-26-2009, 18:08
Впро4ем от кое село си ?

?
Кви са тия въпросителни ако ще пишеш пиши нещо а недеи със знаци кат неграмотна

divaneee
12-26-2009, 18:21
Впро4ем от кое село си ?

?

дума "блясна" няма!
това се е опитвала да каже ... после върви разправяй кой неграмотен ;ддд

и да не е оффтопик: кофти си се прецакал, аз ползвам оранжевия на тафт (7мица) и съм много доволна ..

sanyflower7
12-26-2009, 18:29
[quote=zero]Ебати боклука дето е ... :@
Впро4ем от кое село си ?

?

дума "блясна" няма!
това се е опитвала да каже ... после върви разправяй кой неграмотен ;ддд

и да не е оффтопик: кофти си се прецакал, аз ползвам оранжевия на тафт (7мица) и съм много доволна ..[/quote
Ти пък кво са вклю4ващ в спора

tonie__
12-26-2009, 18:31
и дума вклю4ващ няма 8-) няма значение,де,написах го този въпросителен,защото казваш на момчето,че е от село,а ти самия/самата не знаеш как да пишеш грамотно :) нищо лично,просто е малко глупаво.

StreetFame
12-26-2009, 18:35
sanyflower7 ще спреш ли да обиждаш във всяка тема?

Иначе мерси. Няма да си го купувам. :D

sanyflower7
12-26-2009, 19:09
sanyflower7 ще спреш ли да обиждаш във всяка тема?

Иначе мерси. Няма да си го купувам. :D
:lol: :lol: :lol:
Това ме разсмя адски много много сте забавни :P :lol:

sanyflower7
12-26-2009, 19:11
Аз не обиждам просто като малко пове4е сам си в вкъщи вземам да се 4удя какво да правя :-P

sanyflower7
12-26-2009, 19:16
и дума вклю4ващ няма 8-) няма значение,де,написах го този въпросителен,защото казваш на момчето,че е от село,а ти самия/самата не знаеш как да пишеш грамотно :) нищо лично,просто е малко глупаво.
женско съм

tonie__
12-26-2009, 19:22
жалко

sanyflower7
12-27-2009, 05:57
жалко
?!?!?!?!?

sunshine955
01-01-2010, 18:42
:shock:

tonie__
01-01-2010, 19:20
жалко
?!?!?!?!?

не ти отива ;)

magiiito
01-01-2010, 19:37
абе остайте го момчето искаше да ви каже да не купувате този лак пууу :D

clever
01-01-2010, 19:42
ок няма да си го кОпувам

GunSnSteelflowers
01-02-2010, 07:06
УжасТ. Май някои хора си нямат друга работа ,освен да критикуват правопис ,а в същото време ползват 4-ки и не зачитат ''й'' за нищо :wink: Та така де ,по темата .. Тоя си го купих и после много се разкайвах .. Принципно не ползвам лакове ,но ми трябваше и се пре***х .