View Full Version : Алкохол
Яяя споделете накъкъв по лек алкохол за нова година да може да се издържи цяла вечер :D :grin: :P . А вие какво сте решили да къркате :razz: :-P
SK0RP10N
12-24-2009, 20:49
Аз съм на водка, бира и трева.
За момиченцата; вермут, вино, бира или някой ликьор
iLovePussyJuice
12-24-2009, 20:51
Аз съм на водка, бира и трева.
За момиченцата; вермут, вино, бира или някой ликьорСмени виното с пина колада или друга подобна глупост. :D
Аз мошно водка и бира. Това си пия аз.
ThroughStruggle
12-24-2009, 20:54
За момиченцата !? Някаква полова дискриминация надушвам. 8-) Мразя ликьор.
Ще съм на трева, бира, водка и уиски.
SK0RP10N
12-24-2009, 20:54
Споменал съм "ликьори".
Ако момата има мярка, какво му е лошото на червеното вино, например (аз съм мъжки и мразя бяло вино).
TheThinker
12-25-2009, 10:57
Malibu (ром някъв) :D
Споменал съм "ликьори".
Ако момата има мярка, какво му е лошото на червеното вино, например (аз съм мъжки и мразя бяло вино).
Що мразиш бялото вино?
И аз съм мъжки, ама освен уиски и вино (бяло/червено) нищо друго не обичам. 8-) А да и някои от мъжките ликьори, ама много рядко...
FantaMen
12-25-2009, 11:49
Със всякакъв алкохол може да се напиеш дори и с бира просто трябва да знаеш колко държиши и колко да пиеш.Какво всяка година правим Твърдия по 2 (2 литра Уиски още 2 текила и 2 водка )и по мекия по 5
(10 литра вино 5 бутилки шампанско )
ЕдИт: Сигурно ще кажете че ви базикам но наистина това си е така. За 10 17- годишни момчета (не включвам момичетата който отделно си пият) мисля че е достатъчно :)
Незнам,но аз ще съм на водка с пит бул :D Това си пия винаги а и е много яко... хубаво е и комбинирата с фанта лимон :razz:
sexa_na_kompleksa
12-25-2009, 16:05
Ще пия каквото има. ;D
Иначе по-лек алкохол е вермут, но разбира се, и той трябва да е в умерени количества.
marin4itu
12-25-2009, 18:46
оо аз на нова година май ще карам на уиски с пит бул :D кеф!
Яяя споделете накъкъв по лек алкохол за нова година да може да се издържи цяла вечер :D :grin: :P . А вие какво сте решили да къркате :razz: :-P лек алкохол :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D
bebencetyy
12-25-2009, 20:01
Квоо не чух :lol: какъв алкохол :lol: аа лек алкохол
сори брат лекия свършии са има само тежък :lol: аа
не чух нема да пиеш тежък еп ок повече за мене :lol: :razz:
По темата без ебавки :grin: :lol:
аз лично ще пия текила и водка
:P точно 4 текили и 1 чаша водка ии съм out :grin:
ee хорицааа не ми е лесноо аз не нося на алкохол за тва питам :D :D :D 2 чаши вино и се замайвам за тва питах амааа... :razz: :D иначе обмислям да съм на вино, ама бяло, че май е по слабо :D :D :D :D
nakafevooo
12-25-2009, 20:25
Като искаш лек алкохол, ела да продухаш чушлето и ще го получиш, дейба и патката ти малоумна.
яяя ходи да си избиваш комплексите някъде другаде !!! кво да направа че ти е криво, че няма с кой да празнуваш нова година ,,, тцтцтц :? :-x
nakafevooo
12-25-2009, 20:31
Защо си мислиш, че ми е криво? Смея се на малоумието, което притежаваш :}}}}}}}}}}}}}
ооо нима :D не знаех, че те бия по малоумие :D айде не е нужно да спамиш ако ти е криво :D :D :D
LuxurySk0B
12-28-2009, 13:06
anadrol + tostesterone cypionate + deca това ще пия 8)
ToniStoraro
12-28-2009, 13:31
еми ако искаш цяла вечер да издържиш на това, което пиеш, гледай да е или бира, или някое по - слабо вино. Някои хора разраждат твърдо с вода, ама не става хубаво. Абе карай си на безалкохолни или бира и това ти стига.
Еми то и аз не нося на алкохол, понеже пия два, три пъти в годината... :D Мисля на Нова Година да пийна бира, най-много една стъклена бутилка и може една, две чаши шампанско - от това количесто аз поне само почервенявам :D ....ноо по принцип не смесвай алкохол. Ако ще пиеш бира, пий само бира или само вино... :D
st3f1too
12-28-2009, 15:20
пий кво ти падне и тва е кефи се нова година е все пак :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: аз ще пия каквото ми падне :D :D :D и много ще се веселя 8-) :lol: :lol:
DesireToFire
12-28-2009, 17:46
Не смесвай различки видове от сорта бира+текила+уиски+водка :D Така и по-малко да е дооста ще те хване.
sladkish_14
12-28-2009, 17:51
Какво ще къркам :lol: .. Ми ще къркам мартини, водка или вермут.. Това са нещата, които пия и текила.. Не си падам особенно по другите напитки тъй, че ще си се придържам към моите напитки 8-) тц излъгах и вино, и шампанско .. Но определено ще са само 1 -2 неща от всички тези ако искат да доживея 2010 8-)
Хораааа не дейте да пиете Поморйска ггроздова сичко друго да но тази отрова не не не не ! натрових се и ви казвам пазете се
Sobieski ;) 4ladys
Rakia ... 4boys ;) :grin:
therichbitch
12-29-2009, 18:50
хмм Johnny Walker
хмм Johnny Walker
харесваш ми ;)
+1 за Johnny
ManiaSpiritY
12-29-2009, 19:38
Шампанскоо -то без него на Нг накъде сме :D и биричка или малко водка . Исках винце червеничко ,ама де'а почти никой не пие такова и отпадна :(
Nebezizvestniq
12-29-2009, 19:39
аз уиски докато има после напичам на ракия или вино (домашни) и тревата задължително.за мен не е проблем да се издаржи целата нощ , па и деня 1
stupidxdoll
12-29-2009, 20:30
Шампанско,водка,бира :).
InnocentFuck
07-04-2014, 16:19
Асене инетересно ми е защо пишеш в теми от преди 1000 години :D
А на мен ми е интересно защо отговаряш на мнения в теми от преди 100 години :D