View Full Version : не разбирам..
48700200
12-24-2009, 20:29
....
ivcheto0o
12-24-2009, 20:45
ами остави я малко ....може да има семеини проблеми.
Зарежи я тая :-o
Явно не и се занимава ;)
Пък и всички тия глупости в скайпа.......... :lol:
MetalZone
12-24-2009, 22:17
Ако се опиташ да разбереш жените, ще се побъркаш.. :}
Зарежи я тая :-o
Явно не и се занимава ;)
Пък и всички тия глупости в скайпа.......... :lol:
Скайп съкс! :lol:
sladur4etyYy
12-24-2009, 22:18
ами остави я малко ....може да има семеини проблеми.
хахаха, да, а може и Дядо Коледа да не й е донесъл подарък и затова да е такава.
момче, спри да се правиш на идиот, като я търсиш! остави я, прави се, че не ти пука и гледай наистина да спре да ти пука, щото нищо няма да излезе.
stupid0boy
12-25-2009, 00:20
Ако се опиташ да разбереш жените, ще се побъркаш.. :} :o :o
пич... мноо зле, просто мноо зле
може да те е ебавала.. :? не се занимавай по-добре.
YouKnowImBetterThanYou
12-25-2009, 02:34
Щом си е решила няма какво да не и разбираш. Тя просто не ще, това е положението. Щеше да има смисъл да се занимаваш единствено ако беше последната жена на земата.
blqblqblqblq
12-25-2009, 05:12
значи преди време си бях харесал едно момиче..писах и а-у и тяя никви внимания.. веднъж и казах.. "не те познавам,а настоявам.. " тя ми отг. аз не искам и тогава спрях да и пиша.. така мина доста време.. по няква случайност това момиче имаше вирус на скайп-а и вируса ми писа някви неща.. и аз и казах да си оправи скайп-а.. и от тогава почнахме да си пишем..супер много..цял ден.. скоро си разменихме и телефоните.. и за 7 дена имах повече от 70 смс-а.. намекваше ми супер много че ме харесва т.н. и така.. искаше да се видим обаче всеки път оцелваше моменти като съм на урок..и обаче мин ден успяхме да излезним бяхме на кафе 1 час.. тва унва.. и нали всичко добре мина.. вече бях сигурен че ме харесва че нещата може да потръгнат.. и след 2 дена тя имаше събиране с класа си.. ходих да я видя .. чаках я 15 мин в студа .. а тя излезна и са качи в таксито даже не ми обърна внимание.. и като се прибрах след горе долу 1 час гледах че съм блокиран..писах и смс,питах я защо ,а тя не отг.. на следващия ден пак и писах.. и ми писа че не е блокирала само мен а много абонати.. и повече обеснения нямала да дава.. неска и писах пак не издържах.. " липсва ми да си пиша с теб" а тя пак не отговори..незнам какво да правя..не може да ми говори днеска едно да ми намеква супер много че иска да е с мене и да ме блокира напълно .. не може да ми пише 70 смс и да и е все едно..но незнам какво има не казва.. сетих се че може да има дргуо момче ама едва ли е това.. какво мислиш да спра ли да я търся..
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АКО БЯХ на твоето място директно и изстрелвам "Ами к, както искаш,не ми пука за теб" или нещо друго, с което и казвам че не ме ебе за нея....ама директно.. Не и се натискай, бахти пиклата :D
48700200
12-25-2009, 06:50
ем спрях
soul1199
12-25-2009, 08:39
и тя незнае,какво иска,заеби я и не се занимавай
stanimir4etooo
12-25-2009, 08:46
офф стига сте се занимавали с тоя скайп бе хораа !!!!!!!!!! :-x