Влез

View Full Version : Пропадам от тази любовна мъка...

T91
12-25-2009, 00:31
Ето това е предишната тема - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=299128&highlight=%E1%EE%EB%E8

С това момиче се разделихме . След събитията от старата тема мина някъде към месец . Две седмици след раздялата ни се появих пред блока и с букет цветя . Тя първоначално не искаше да ги приеме , после ги прие , но каза че не желаела да правя такива жестове . Чувствала ми се зъдължена , а това не и харесвало .

След известно време аз пак отидох пред блока и , да я видя . Тя се показа на прозореца , но така и не слезе . Майната му ...

Мина още малко време , написах стих е май бяха два . Не и направиха особенно впечатление , но получих едно - Мерси .

Деня преди Бъдни вечер тя ми обеща че ще ми се обади да ми честити . Не ми се обади . Аз звъннах , но тя ми затвори . Звъннах пак след час-два , но тя пак затвори телефона . Притесних се . Към 1 през ноща пак звъннах . Вдигна и каза - Какво има ? , Аз- Весела Коледа , Тя - На теб също . После разменихме още две реплики , по-точно аз казах че съм се притеснил за нея (идиот) . Получих отговор - Аха . Както и да е .

През целият период на раздялата ни обсъдихме няколко пъти положението и евентуално дали може да тръгнем . Съвсем скоро тя ми каза че не искала да тръгваме или по-точно че аз съм искал , а тя вече се е справила с "чувствата си" . След над година заедно , тя ме забрави още първата седмица ако трябва да сме искренни .

Трябва да я забравя , но толкова много я обичам . Спрях да уча , нищо не запомням . Пропих се , придобих много вредни навици . Започнах да пропадам във всякакъв аспект . Даже със семейството ми сме в конфликтни отношения. Аз като глупак я търся , а тя мен никога . Знам че трябва да спра , но не успявам ... Не издържам вече , как можах да заобичам такъв човек . Поне истината да ми беше казала . Не да ме върти като играчка .

Има едно момче , някога то я е харесвало . Нещата между тях не са се получили . Както и да е , приди да скъсаме някъде около два-три месеца. Те излезнали . Тоя "пич" яко ме е хейтел пред нея . Няма да споменавам как , но щях да го убия . Тя тогава ми каза че му е направила "забележка" и му запушила устата . Хубаво . Когато ходехме с нея тя ми казваше че не говорели . Чували се едва веднъж в месеца . Сега след като не сме двойка , тя сподели че ме е лъгала и не е преставала да общува с него . Доста честичко са си приказвали . Сега тя и той не престават да си говорят ... Майната им .

Как дявол да го вземе аз попаднах в такава ситуация . Как можах да заобичам човек , който явно не чувства нищо към мен . Обичаме тези които не трябва ... Майната му .

Съжалявам , исках да споделя някъде . До гуша ми дойде да се будя с мисъл за това момиче . Писна ми да си гледам нетърпеливо телефона с надежда да драсне един смс или да звънне , нещо което тя никога не направи . Писна ми , писна ми ... Явно е време да се взема в ръце . След като разбрах че ни приятели , ни хобита помагат да я забравя , явно трябва да намеря друга алтернатива . Така да бъде .

Bixel
12-25-2009, 00:34
режи вените няма друг изход сори

bathory
12-25-2009, 01:05
:/

TrickyAngel
12-25-2009, 02:17
:shock: Странно защо.. но ми заприлича на бившето гадже на една приятелка.. Тя го използва.. той още тича след нея.. и все ме пита какво да прави :?

Препоръчвам ти да почнеш да общуваш с повече момичета.. В момента явно си се затворил в себе си.. и отчаяно се опитваш да се скриеш от реалността.. Не стой пред телефона.. с надеждата, че тя всеки момент ще се обади.. или ще пише SMS.. Излез с приятели.. забавлявай се.. Има много риби в морето ;) Весели празници от мен :)

blqblqblqblq
12-25-2009, 05:16
Бахти нещастника си, като не те иска се махаш..... Не усещаш ли, че само се чуди как да те прогони ? :P

ivcheto0o
12-25-2009, 06:31
спред мен едва ли 4уствата и са се изпарили за една седмица,нямало ги е и преди края....Об6туваи с пове4е хора и пробваи с някое друго моми4е.Но спри да се унижава6

kolio94
12-25-2009, 07:11
продължи напред спри да я ръчкаш,щом не те иска не те просто я заеби и толко.не знам до колкот я "обичаш" не знам на колко години си и т.н не ставаи някфа отрепка заради нещо толкова ламаво ако не знаеш огромен процент от връзките пропадат стегни се малко щом си е "говорила" с тоя тип дет те проваля в неините очи може и да ти е изневерявала но като гледам малко си превзет от нея намери си някое хоби ,КОЕТО ДА ТИ Е ИНТЕРЕСНО или излизаи с приятели в някоя добра компания не "пропадащи" хора защото те ще те дърпат надолу и за хобито според мен може да е игра на компютъра някоя логическа или просто някои шутър но НЕ ЦС от него ще се изнервиш наи вероятно и да не е някоя зарибяваща .

T91
12-25-2009, 07:50
Бахти нещастника си, като не те иска се махаш..... Не усещаш ли, че само се чуди как да те прогони ? :P

Жива и здрава да е :)

stanimir4etooo
12-25-2009, 09:23
:D

dandan
12-25-2009, 10:31
тая баси простата как се ебава с чувставата ти заебия бе човек не гледаш ли нищо няаа да стане

scanadal
12-25-2009, 10:37
Хименно :grin:

stanimir4etooo
12-25-2009, 10:46
точно за тва се засмях... не си струва..заебавайй яяяя :D

myNameIsImmortal
12-25-2009, 10:52
Лошо, лошо..
И аз съм бил в такова положение и знам как се чувстваш..
И аз доста вредни навици придобих, но какво да се прави..
Просто трябва да не обръщаш внимание и това е..
Еби му майката.. все още има какво да се иска..
Та недей да се вкарваш във филма толкова много, и под друга занимавка си намери не например да правиш нещо на пц-то и т.н. ми момиче с което да се занимаваш, заигравай се малко повече.
И к'во като е превъзмогнала "чувствата си", твой ред е да направиш същото ;)

Успех, и както казва valdesbg: Бъди пич, уважавай себеси!

haritov
12-25-2009, 11:11
мани я тая

vagarious
12-25-2009, 11:25
Айде това да ти е за урок.Научи се, че никой не заслужава да му тичаш по задника, особено по твоя начин.Горе главата.Всичко ще се оправи.Стегни се.

kypo
12-25-2009, 12:21
абе баце, нема да ми повярваш ама ти трябва време и воля.

и аз бях като тебе, ама еди нден си казах "майната ти" и спря да ми пука и си продължих с живота, верно отне ми 9 месеца ама сега съм чук! нали си я ебал? премини към следващата, ак оимаш нужда си вземи малко почивка и не мисли за жени а се концентрирай в нещо в което те бива - аз работих. помага

след време ще спре да ти пука и ше изпитваш само едно топло чувство към нея, нито любов, нито омраза, защото не си направил нещо грешно - ак ое имало грешка то тя е била нейна и тя ще съжалява един ден, но на теб няма да ти пука тогава защото ще си я изтрил от живота си
колкото по-скоро махнеш всичк окоето ти напомян за нея и и изтриеш скайпове, телефони и подобни глупости - толкова по-добре за теб!
ако искаш самосъжалявай се и изглеждай жалък пред всички и пред нея, ако не искаш - крий го в себе си докато не ти мине.
тва е

едит: аа да щом казва "искам да помисля за себе си" значи свикни с мисълта че я чука друг вече или ще я. може да е бивш както в моя случай, може да е някой нов. жените са кофти хора, вместо да кажат като хора "така и така не си ми интересен вече, има друг" те си измислят глупости и лъжат. само за тва не си струва даже да се занимаваш с отрепка като нея :)

T91
12-27-2009, 14:43
kypo мерси за коментара :)