View Full Version : сеск сас приател/приателка
Бихте ли правили секс сЪс сестрата на наЙ - добриЯ си приЯтел/ка ?
:-o 8)
дано нарочно се правиш, че не можеш да пишеш .. :shock: :shock:
GirlfromHell
12-25-2009, 08:41
Ми не виждам причина защо да не правя?! :-o
Ми не виждам причина защо да не правя?! :-o незнам но малко е деда знам... :D :D
silversteinn
12-25-2009, 09:42
Бихте ли правили секс сас сестрата на наи добриа си приател/ка...???
:-o
Толкова грешки в едно изречение..
Жива да не бях, ама жива съм.. :shock:
бе ли пръфил секс с чет'рикопитну?
miss_kiss181
12-25-2009, 10:20
Еми за сестрата не знам, но ако имаше брат щях да се прежаля най-вероятно. :grin:
eveto_xx
12-25-2009, 10:26
И с брата, и със сестрата, всичко наред.
cookie_master
12-25-2009, 10:26
заглавието :shock:
aloveyou
12-25-2009, 10:27
Не съм момче,но все пак ще отговоря..Обаче ще променя малко въпроса:Бихте ли правили секс с брата на най-добрия си приятел/ка
Ако изпитвам нещо към него - Да,а ако ми е безразличен - НЕ
П.С - Научи се да пишеш..
Редактирано:
Бихте ли правили секс сЪс сестрата на наЙ - добриЯ си приЯтел/ка ?
ако момчето го бива.. може :)
Ммммне: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=307174 :?
ахх груба грешка .. :( :(
BeCool92
12-25-2009, 10:56
Що не..то даже баща ми се е оженил за сестрата на най-добия му приятел :D
Не съм момче,но все пак ще отговоря..Обаче ще променя малко въпроса:Бихте ли правили секс с брата на най-добрия си приятел/ка
Ако изпитвам нещо към него - Да,а ако ми е безразличен - НЕ
П.С - Научи се да пишеш..
Редактирано:
Бихте ли правили секс сЪс сестрата на наЙ - добриЯ си приЯтел/ка ? ще ме извинявате 4е пиша теи ноо има няакви букви дето незнам кадеса... :-x :-P
сАс себеси винаги сАс жената на ближния ако и ближния е там
сАс гаджето задължение ко да се прави
сАс най-добрата фр що па не
anichka12345678
12-25-2009, 12:55
:-o 8) хаха ако беше брат да ама със сестрата :D :D :D
И със сестра му и с брат ще правя секс само да арни ярета и да имаме общо желание и сексуални наклонности.
NeverTheSame
12-25-2009, 15:10
Ако с това ще го нараня-не!
DarkKisss
12-25-2009, 15:12
Той е малък ама иначе пречка не срещам в отношенията :lol:
vaseto0o
12-25-2009, 17:41
Аз съм правила секс с на една френдка брат и няколко пъти,но отношенията между мене и нея не са се променили нито пък ми е било странно ,че ме чука брата на френдката ми!
Кое да му е странно, тебе всички те чукат :D :razz:
Gigi1302
12-25-2009, 19:05
Аз съм правила секс с на една френдка брат и няколко пъти,но отношенията между мене и нея не са се променили нито пък ми е било странно ,че ме чука брата на френдката ми!
:lol: :lol: :lol: И аз имам подобни наблюдения.
CrAzYanDlaZy
12-25-2009, 19:38
дано :shock: :booooomb:
заглавието :shock:
Абсолютно . . .
Бих спал със сестрата на приятелите ми . .
Както и бих правил даже тройка с приятели . . .
ахх груба грешка .. :( :(
++++++ :shock: :shock: :shock:
seduction1mplex
12-26-2009, 13:49
Не ;) Нито с брата (:
gogo4o4o
12-26-2009, 15:02
Тъкмо отпих глътка кола и го прочетох т'ва. t0d1t0, дължиш ми нова клавиатура :lol:
Ех пуста завист бе..Ти какво толкоз ли си "красива",че никой не те иска?! :D :D :D :D :D :D xaxaxax при тебе е нормално всички да искат да те чукат, защото си красива хахаха аЗ бих те изчукал 5-6 пъти и на кучешката и на котешката.... :D :D :D :grin: :P :lol: :lol: :P :razz: :razz: :razz: :-P
Моито момиче, не съм учил в България дори и в детската градина... Ела ми направи една свирка и всичко ще се оправи... или хайде да си пишем на испански миличка... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: За свирката ако си навитачка пиши на лично.... :lol: :lol: :lol: :lol: :-P
Ам на един купон издъних на един френд сестра му.И му викам натокавах сестра ти и той вика : "Ко ма боли да не си eбaл мене .." Хаххахахахха
therichbitch
12-27-2009, 12:08
със сестрата не знам,ама с брата- защо не, аз и без това съм ходила близо 2 години с брата на една фр, ама не ми беше най- добрата, ако най- добрата ми приятелка имаше брат, 100%, защото щеше да е мн готин сигурно :grin:
gret4ety
12-27-2009, 18:49
Моито момиче, не съм учил в България дори и в детската градина... Ела ми направи една свирка и всичко ще се оправи... или хайде да си пишем на испански миличка... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: За свирката ако си навитачка пиши на лично.... :lol: :lol: :lol: :lol: :-P
:lol: :lol: Не си учил в бг ама в отговора го написа всичко без грешка :D :D По темата, да само да не ми е мн близък приятел/приятелка... :D :D
Моето момче, на мен български ми е 3ти език, дори не ми е матерен. Не съм го учил с години, но това не ми пречи да пиша грамотно и правилно. Това не ти е оправдание. ;)
ПТ: Не, не бих правил. Приятелството е мноооого по-ценно от единия му секс, а за мен сексът разваля дългогодишната дружба. Просто винаги ще гледам някак си с различни очи на този човек след този момент. :)
Моето момче, на мен български ми е 3ти език, дори не ми е матерен. Не съм го учил с години, но това не ми пречи да пиша грамотно и правилно. Това не ти е оправдание. ;)
ПТ: Не, не бих правил. Приятелството е мноооого по-ценно от единия му секс, а за мен сексът разваля дългогодишната дружба. Просто винаги ще гледам някак си с различни очи на този човек след този момент. :)
АМК933 ти се некакъв скрит перверзник обаче!
Тъкмо отпих глътка кола и го прочетох т'ва. t0d1t0, дължиш ми нова клавиатура :lol:
ти за красива ли са имаш ма пача ?
нали ти видях снимките . . . леле майко жив да не съм , ама съм жив . . .
ако ще и Николета Лозанова да си . . . пак си курвичка ;)
казвам Николета 'щото и тя е такава ;) само , че елитна . . .
но все пак курва . . .
gogo4o4o
12-29-2009, 10:34
ти за красива ли са имаш ма пача ?
нали ти видях снимките . . . леле майко жив да не съм , ама съм жив . . .
ако ще и Николета Лозанова да си . . . пак си курвичка ;)
казвам Николета 'щото и тя е такава ;) само , че елитна . . .
но все пак к***а . . .
Eй, що ме цитирате мене бе? Не ме намесвайте. А Александра я оставете, тя сама си избира с колко човека да спи, да не би да ви се навира в лицето с тва? Баси, само да се заяждате можете... :?
По темата: ми да, що не, стига да не съм обвързан :P
TheImmortaL
12-29-2009, 10:45
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
аз да
gogo4o4o
12-29-2009, 18:24
:lol: :lol: Не си учил в бг ама в отговора го написа всичко без грешка :D :D По темата, да само да не ми е мн близък приятел/приятелка... :D :D
Пише се МоЙто, начи има грешка
Dollystar
12-29-2009, 18:30
Защо не?! :P
therichbitch
12-29-2009, 18:44
само дето не е една... :-D
gogo4o4o
12-29-2009, 19:28
само дето не е една... :-D