View Full Version : Помощ
Здр..Не знам от къде да започна,толкова съм объркана че просто нямам думи!!!Значи аз попринцип съм от България но сега живея в Мексико..И нали запознах се с едно момче по импулса и се харесахме..Станахме гаджета всичко беше ОК до вчера..Той имаше един приятел който му наговори куп глупости че съм нереална и че аз съм най-добрата ми приятелка :shock: !!!Нямам думи просто...Кажете ми какво да направя..Просто не знам толкова ми е тъпо че нямам думи!!!Обожавам това момче и искам всичко да си е както преди..Той да ме обича и аз него..Моля Ви помогнете ми...Очите ме болят защото плаках цели дни... :smt022 :smt022 :smt022
Priceless
12-25-2009, 17:45
Аха. Ти сериозно ли ?
уаттттт да фъкккк ?!?!?!?!?! :lol: :lol:
sunshinepp
12-25-2009, 17:55
нещо .. нищо не разбрах! :-o
ivcheto0o
12-25-2009, 17:59
връзка по интернет,не сте се виждали и се оби4ате :shock: или поне така го разбирам ?!?
ledenakrasota
12-25-2009, 18:04
Нет връзките са една голяма глупост :) Едно е по нета и друго на живо.Има и изключения,разбира се.Но щом така и така няма никога да се видите,избягвай да се зарибяваш по такива сайтове и прочие :)
gogo4o4o
12-25-2009, 18:13
Здр..Не знам от къде да започна,толкова съм объркана че просто нямам думи!!!Значи аз попринцип съм от България но сега живея в Мексико..И нали запознах се с едно момче по импулса и се харесахме..Станахме гаджета всичко беше ОК до вчера..Той имаше един приятел който му наговори куп глупости че съм нереална и че аз съм най-добрата ми приятелка :shock: !!!Нямам думи просто...Кажете ми какво да направя..Просто не знам толкова ми е тъпо че нямам думи!!!Обожавам това момче и искам всичко да си е както преди..Той да ме обича и аз него..Моля Ви помогнете ми...Очите ме болят защото плаках цели дни... :smt022 :smt022 :smt022
Ще си позволя да цитирам bqsna_teenagerkа. Да ме извинява, но...
Ъъъ... СКЮЗМИ?!?
П.С. цитата не е дословен :P
0nem0retIme
12-25-2009, 18:55
емии, трябвало е да си подготвена - връзка по интернет е все пак.
fire_magic
12-25-2009, 18:58
иди си купи нов монитор да му видиш снимките на ново и пиши пак да няма грешки. 8)
BloodyAmy
12-25-2009, 19:17
Ииии да живее сватосника Impuls.bg :lol:
По темата: Детска му работа! Аман от такива..
NeverTheSame
12-25-2009, 19:19
Наивница :D
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
12-25-2009, 19:31
гаджета по нета...охо,яко....
тъпа си!!!!
връщай се в бг при него или забрави
в мексико има ли сняг майна, щото в Пловдив няма.
И нали запознах се с едно момче по импулса и се харесахме..Станахме гаджета всичко беше ОК до вчера..
това ми стига .. :? :?
ОСЪЗНАЙ СЕ!!
valdesbg
12-25-2009, 21:13
Мхм, и после кво, викаш? :)
sladyr4etoo
12-25-2009, 21:22
кажи му,че оня го е излъгал :D
LaDy_DaQnA
12-26-2009, 20:40
Еее дишай де.... Каква е тази любов без доверие... :-o
incarnati0n
12-26-2009, 20:48
1. Погледни темата ми за скайп-любовта.
2. Прекалено си сантиментална.
Разрешиш ли тези два проблема, няма и този да го има.
mom4eto_16
12-26-2009, 22:51
Там в Мексико тревата на ниво ли е? :D :D :D
FancyGirl
12-26-2009, 23:39
Там в Мексико тревата на ниво ли е? :D :D :D
:lol:
Snickers
12-26-2009, 23:41
ПОМОЩ!
Простатата алармира!
*леле колко много "та" :shock: :lol:
stupid0boy
12-27-2009, 03:25
Майна, в Испания има един мексиканец в мойто даскало... много сладък такъв... с едни жълти зъбки... и нерви лабави... такъв един леко загорял... черен като....... Ок, майна намери си някой дето си те обичка и е черен... такъв със зъбки... 8) 8) 8) 8)