View Full Version : Японско чудо
StreetFame
12-25-2009, 18:38
Първо Весела Коледа на всички.
Реших от понеделник да започна диетата "Японско чудо", ама четох тук и в други форуми, че при някои хора има йо-йо ефект, при други не. А този йо-йо ефект не се ли получава, когато след като свършиш дадената диета и започнеш да ядеш хляб, сладко, пържено и т.н.? Според вас след Японското чудо може ли да се появи йо-йо ефект, ако ям ЗДРАВОСЛОВНА ХРАНА? Аз си имам едно мнение и не мога да го променя, колкото и да ми казват, че ако сваля 5 кг, ще кача 8 кг, ама искам да чуя и други мнения.
П.П. НЕ МИ КАЗВАЙТЕ, ЧЕ ДИЕТАТА Е ВРЕДНА; ЧЕ Т'ВА Е ЧИСТ ГЛАД И Т.Н.!
CrAzYanDlaZy
12-25-2009, 18:57
за такава диета аз не съм чувала, обаче йо- йо ефекта се получава, ако гладуваш и после като спреш да гладуваш и почнеш да се тъпчеш като невидяла и напълняш повече, отколкото си отслабнала ... така че нз според мен ограничавай сладко, мазно, тестяно, пържено и полуфабрикати и фабрикати, а наблягай на свежи плодове и зеленчуци, спортувай и така, аз на диети не се доверявавам ;) не знам дали точно отговорих на това, което питаш, но все пак се надявам да съм помогнала :)
Sweet_Play_F
12-25-2009, 19:00
Аз бях на тази диета и съм мн доволна.Правих я лятото,а сега все още задържам килограмите.Успех!
StreetFame
12-25-2009, 19:12
Благодаря ви за отговорите. Чакам още..
Sweet_Play_F колко кг. свали, ако не е тайна? И след диетата чувстваше ли се отпаднала?
StreetFame
12-26-2009, 20:17
Ако някой случайно я е правил, нека сподели резултатите и имаше ли йо-йо ефект.:D
ledenakrasota
12-26-2009, 20:21
И аз след празниците имам мераци да я правя.До сега чувам само добри отзиви :)
rachel_billson
12-27-2009, 08:33
И аз се записвам при вас. :)
Доколкото приятелки са я прилагали е имало ефект и килограми не са си връщали.След празниците мисля и аз да пробвам :)
StreetFame
12-27-2009, 08:43
Значи няма да съм сама. :grin:
Аз я започвам от утре. :)
LovelyGirl
12-27-2009, 08:54
Нормално е да има йо-йо ефект. Тя е с продължителност 1 седмица и след това като почнеш да си ядеш както преди се връщат килограмите естествено.Ако след като я спреш, се ограничаваш от вредните неща, мисля, че няма да има проблем.
Аз я бях почнала преди няколко години, но на 3тия ден се разболях от гнойна ангина и се наложи да я спра, така че не мога да кажа какъв ефект е имало при мен :-D
Знам,че не искате такива отговори,но,за Бога-т'ва си е чист глад.Яде се толкова малко за един ден...Мислите ли какво ще причините на организма си?Ограничавайте храната и спортувайте-бавно,но здравословно и със сигурност ще има резултати.А от тази диета най-много да отслабнете с например 5 килограма,след това да започнете да ядете като прасета и опаааааа.. 10 килогрмата отгоре.
Започвайте си я и успех..Ама след това форума ще се напълни с теми от сорта на:'Правих диетата и след това си върнах килограмите двойно'. :wink:
Аз бих ви препоръчала 90 дневната.
ledenakrasota
12-27-2009, 08:59
Знам,че не искате такива отговори,но,за Бога-т'ва си е чист глад.Яде се толкова малко за един ден...Мислите ли какво ще причините на организма си?Ограничавайте храната и спортувайте-бавно,но здравословно и със сигурност ще има резултати.А от тази диета най-много да отслабнете с например 5 килограма,след това да започнете да ядете като прасета и опаааааа.. 10 килогрмата отгоре.
Започвайте си я и успех..Ама след това форума ще се напълни с теми от сорта на:'Правих диетата и след това си върнах килограмите двойно'. :wink:
Аз бих ви препоръчала 90 дневната.
В 90-дневната диета на 29-я ден си само на вода.Така,че не ми обяснявай на какъв глад ще се подложа.
^ :lol:
Но през другите дни си ядеш нормално,не усещаш глад и ти е добре. :wink:
+ това не съм казала да ме слушате..изразявам мнение
успех с йо-йо ефекта ;д
ledenakrasota
12-27-2009, 09:07
успех с йо-йо ефекта ;д
Всеки тук изразява мнение :wink:
chocolatee
12-27-2009, 09:07
Ще си върнете килата, според мен.Ограничавайте сладкото и тестеното.Не гладувайте.Яжте, но спортувайте.Бавно е, да, ама поне няма да си върете сваленото. /мое мнение/ :)
StreetFame
12-27-2009, 09:37
успех с йо-йо ефекта ;д
Абе ако става въпрос за диети, нито една не е добра, ама понякога трябва. (Знам, че е най-добре със спорт и здравословна храна, ама искам диета.)
Пък и 90 дневната не е от най-лесните. На всеки 4-ти ден да ядеш само плодове и то в продължение на 3 месеца...
LovelyGirl
Имам предвид, че няма как да има йо-йо ефект, ако преди и след диетата си ядеш здравословна храна като мляко, пилешко, яйца, пълнозърнест хляб и т.н.
Просто исках да чуя други мнения. :)
Zaharinka
12-27-2009, 09:39
Препоръчвам диета -60 8)
StreetFame
12-27-2009, 09:45
Препоръчвам диета -60 8)
120 е по-добра. 8)
titinkaa
12-27-2009, 10:49
преди 2г. и аз го пих това чудо,и имах проблем,не ми дойде 1 месец притесних се,спрях да го пия и след 4 дена ми дойде,и оттогава не съм го пила даже го оставих имаше още по малко от половин шише и не го изпих беше ме страх пак да не ми се появи проблем,иначе бях свалила и после трудно качих,но лично мое мнение е че повече няма да го пия
PinkFloydSound
12-27-2009, 10:57
преди 2г. и аз го пих това чудо,и имах проблем,не ми дойде 1 месец притесних се,спрях да го пия и след 4 дена ми дойде,и оттогава не съм го пила даже го оставих имаше още по малко от половин шише и не го изпих беше ме страх пак да не ми се появи проблем,иначе бях свалила и после трудно качих,но лично мое мнение е че повече няма да го пия
Ти си някаква нереално тъпа. :lol: :razz:
Аз бях на тази диета и за 1 седмица свалих 6 кг. и за сега все още си ги държа.....(спазвах я лятото)
LovelyGirl
12-27-2009, 11:23
LovelyGirl
Имам предвид, че няма как да има йо-йо ефект, ако преди и след диетата си ядеш здравословна храна като мляко, пилешко, яйца, пълнозърнест хляб и т.н.
Просто исках да чуя други мнения. :)[/b]
И аз това казах :)
llllpingllll
12-27-2009, 11:47
А знаеш ли, че след периоди на недохранване организмът ти изпада в стрес и се опитва на всяка цена да задържи поетите хранителни вещества.Така или иначе какъвто и режим да спазваш, ако не си си избрала добре балансирана диета ,която да използваш цял живот рано или късно ще си възвърнеш свалените от подобни зверски диети килограми.Според мен няма смисъл...
StreetFame
12-27-2009, 12:05
titinkaa
К'во си пила бе, момиче? :shock: :shock:
chocolatee
12-27-2009, 13:06
става въпрос за диетата, а не за някакви хапчета или там каквото си пила ;)
BlackKeys
12-27-2009, 14:59
Значи няма да съм сама. :grin:
Аз я започвам от утре. :)
Абе най-добре я почни след празниците... ама ти си решаваш де.
Иначе по темата не мога да ти отговоря, не съм я пробвала, но предполагам, че дори само да се храниш здравословно пак ще свалиш достатъчно килограми.
Успех. :)
titinkaa
12-27-2009, 15:29
Ти си някаква нереално тъпа. :lol: :razz:
добре де обърках се,помислих че говорите за Японско чудо дето се пие като сироп,и не м еобиждай ако обиждаш :booooomb: :-x