View Full Version : Момичета,толерирате ли бисексуалните момчета?
golqmumnik
12-25-2009, 18:39
Такава тема не съм видял,майна.Я не съм такъв,ма едно приятелче дето блъска здраво вика,че чукал некъв,щото гаджето му не пускало в анала,друг пък се надрусал с некви гъби и станал обратен,па съседа вика на един:"Кога ша ми върнеш парите бе,да те е*ба?".Оня не му ги върна и съседа наистина го изчукал.А пък бившият ми съученик Пешо засега гушка любовниците на приятелката си,докато чака доставката с новия евкалиптов вазелин.А съседчето Нешко редовно го засичам да лъска на снимки и клипове на Джъстин Тимбърлейк,а пък иначе го раздава много корав и нарича съучениците си педали.А един философ от другия вход ми вика,че за него външността нямала значение,а характера и затова чукал без значение мъжко или женско.
Кажете какво ще направите,ако разберете,че гаджето ви или момче което харесвате прекосява с лодка и към левия бряг на реката,ако ма разбирате - може би бой,ша му залепите бележка "I'm faggot" или ша си речете "Кво от това,нали ме обича,любовта няма пол" 8)
Айде лека от мен,пускам си Brain donors и като свърши ша вида кви сте ги намъдрили.
Към модератора - недей заключва темата,майна,все пак сме големи хора и трябва да се уважаваме,пък и вече отказах уискито минах на Ш-шшшуменско 8)
CrAzYanDlaZy
12-25-2009, 19:40
ееее тва твойто любимо `майна` навсякъде го пишеш :D :D 8-)
ми да, майна мене си ме кефят имам доста приятели дето са би и най- добрия ми приятел също е би, майна :P :-)
bqsna_teenagerka
12-25-2009, 20:23
аве майна,ако трябва да съм чесна,2ма мъже не ми звучи и изглежда никак секси,ама като се замисля майна,коя съм аз че да съдя хората за това кавко ги причвлича и какво не ? Еби му майката майна :lol:
ANTIHUMAN
12-25-2009, 20:27
Толеримам и това!
vaseto0o
12-25-2009, 20:43
2 яки лесбийки толерирам овсекаде майна 8)
BePoHuKa
12-26-2009, 00:56
Нямам нищо против да съм приятелка с такова момче, но да ходя с него не. Факта, че би налетял на мъжко ще ме отврати :?
LovelyGirl
12-26-2009, 05:49
Винаги съм искала приятел гей :lol: Ама само приятел де :)
vaseto0o
12-26-2009, 08:22
Може би защото можеш да си сигурна че вечно ще сте си приятели, тъй като няма да имате задни мисли :D
NeverTheSame
12-26-2009, 08:58
Не x]
Това обаче не значи,че не ги приемам такива каквито са...просто не ги толерирам ;]
ubuntureload
12-26-2009, 09:20
Модерна раота батка ... не разбирам ....
ееее тва твойто любимо `майна` навсякъде го пишеш :D :D 8-)
ми да, майна мене си ме кефят имам доста приятели дето са би и най- добрия ми приятел също е би, майна :P :-)
Най-добрата ми фр(сестра ми) както каза ме приема и подкрепя от сякаде (сън)! (обичкам си те ужасно многоо!). Апък сичките ми познати момичета знат и ме приемат и ме подкрепят тей че... Аи не съм единствения!... Има доста още гей и би момчета общи познати които приемат. Да си гей или би в днешно време си е нещо напълно нормално :) :) :) :) Няма от какво да се срамуваш., та това не е нещо нередно! ХОРА В 21 ВЕК СМЕЕ! :grin: :grin: :grin: :grin:
aloveyou
12-26-2009, 12:01
Нямам нищо против да съм приятелка с такова момче, но да ходя с него не. Факта, че би налетял на мъжко ще ме отврати :?
Имам такива познати и ги толерирам.
Щом им доставя удоволоствие, коя съм аз да се бъркам?!
seduction1mplex
12-26-2009, 13:26
Не толерирам противоестествени връзки(мъже с мъже,жени с жени,мъже/жени с животни..),но(за да не звучи фашистки) не ги и мразя,нито тормозя..просто ги избягвам.Щом са далеч,защо да ми пречат,майна?
ПП:По-добре мъж с мъж,от колкото жена с жена(лично мнение) :-)
anichka12345678
12-26-2009, 15:48
quote] нямам нищо против тях да си се боцкат ,ама ако гадже то ми го прави е тогава няма да е с мен :D :D
bqsna_teenagerka
12-26-2009, 17:46
:razz: :razz: :razz: OWND
golqmumnik
12-26-2009, 17:52
Винаги съм искала приятел гей :lol: Може докато е загрял и оправя мъжкото си гадже да ти го тури и на теб,майна. Ама само приятел де :)Нищо де,майна,той сексът не пречи на приятелството. 8)
DarkKisss
12-26-2009, 19:00
Не.
Леле в първия момент прочетох 'бисексуалните момичета' ...
Не толерирам гейове.
Е хора браво, че има такива като вас които ни толерират! Гордея се с вас! Не защото съм сред би хората ами защото съм твърдо ПРОТИВ дискриминацията! КАКВАТО И ДА Е ТЯ! Всички сме равни! Идваме и си отиваме по един и същи начин на този свят! Може да дискриминирате някой заради нещо, но когато някога вас ви дискриминират за каквото и да е било, ще разберете какво е ;). Всъщност всеки който носи душа т.е. божи човек, няма право да бъде тормозен и дискриминиран!
mimsssssss
12-26-2009, 19:30
толерирам всякакъв вид сексуалност :-D
LovelyGirl
12-26-2009, 20:43
Винаги съм искала приятел гей :lol: Може докато е загрял и оправя мъжкото си гадже да ти го тури и на теб,майна. Ама само приятел де :)Нищо де,майна,той сексът не пречи на приятелството. 8)
Виж кво, майна, след като съм казала само приятел, значи няма да му дам да ми го "тури" ;)
funny993
12-27-2009, 15:38
в краина сметка живота е един и всеки траа си го живее както иска :) :)
cinderella_gugutka
12-27-2009, 16:01
безразли4но ми е :o
Имам много против !!! Да ми ходят по улиците с шалчета и за ръчичка !!!! И погнаха и нормалните , не останаха праволинейни ! :smt071 :smt057 :smt072
therichbitch
12-27-2009, 16:52
не ми пречат, но не бих ходила с такова момче
gogo4o4o
12-27-2009, 17:03
Еми, не ме дразнят, стига да не се опитват да ми го турят отзад, тогава вече ще ме дразнят. Ама мен ме дразни всеки, който се опитва да ми го тури отзад, така че... Няма дискриминация от моя страна :P
П.С. I'm A faggot е правилното :evil: I'm faggot е граматически грешно
gret4ety
12-27-2009, 18:39
Бисексуалните момчета даже по ми допадат, майна. :lol: Те са по мили, търпеливи, добродушни... общо взето по свесни хора :D
Bellatrix
12-27-2009, 18:45
Да. Гаджето ми е бисексуален. Остава и да не го "толерирам" :D
CrAzYanDlaZy
12-27-2009, 18:46
Бисексуалните момчета даже по ми допадат, майна. :lol: Те са по мили, търпеливи, добродушни... общо взето по свесни хора :D
и аз тва викам майна :)
не го намирам за много секси, но нямам нищо против тях
gogo4o4o
12-27-2009, 20:06
Не толерирам противоестествени връзки(мъже с мъже,жени с жени,мъже/жени с животни..),но(за да не звучи фашистки) не ги и мразя,нито тормозя..просто ги избягвам.Щом са далеч,защо да ми пречат,майна?
не са противоестествени и при животните се срещат.
fire_magic
12-28-2009, 10:49
А съседчето Нешко редовно го засичам да лъска на снимки и клипове на Джъстин Тимбърлейк,а пък иначе го раздава много корав и нарича съучениците си педали
:lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Marinchety
12-28-2009, 11:01
Всеки има право сам да избира сексуалната си ориентация
Violenza
12-28-2009, 13:03
не са противоестествени и при животните се срещат.
Глупости. При животните не съществува "хомосексуализъм".
По темата - не, не ги толерирам и никога няма да ги.
Майна ,я ги не знам тия . . .
Патка с путка , путка с патка . . . някой не подбират майна . . . аз не познавам такива . . . като се запозная с такъв ще видим . .
иначе ако имам такъв приятел примерно би . . . ще ме е страх ако някой път почна да се лигавя . . . тоя ако ми каже " ауу ша та скъсам " и ко прайм майна ? Може да е базик, може и да не е . . . . страшна работа . .
ианче 2 момичета . . . красива гледка . . . и аз покрай тях . . още по-красиво :P
Dollystar
12-28-2009, 19:35
Не- според мен човек трябва да харесва или едното или другото... не може хем да обичаш да *беш хем да те е*ат!!! :P
TheLastAngel
12-28-2009, 20:01
Ако разбера ,че прителя ми спи с момчета бих се шокирала (нормално :))
Мммм незнам обаче дали бих продължила да се виждам с него :lol:
Зависи колко ми харесва :oops: И дали всички знаят за това :D
:? естествено, че повечето ще се застъпят за педеpасите
LovelyGirl
12-29-2009, 15:04
Напротив, съществува :
Хомосексуално поведение се надблюдава и е налично и у животните, особено у онези видове, които водят социален начин на живот, в частност морските птици и бозайниците, маймуните и човекоподобните маймуни. Такова поведение е наблюдавано при около 1 500 вида, за 500 от които е добре документирано.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D 1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82
CliffordSmith90
12-30-2009, 03:40
иам познати гейове и някой от тях са готини хора някой немога да ги тарпя зависи до човека разбирам ги нали природа неможеш да се обарнеш срещу нея ама да се лигавят да се даржат като малки момиченца тва немога да тарпа ужас :o :o :o :o :o :booooomb: :booooomb: :booooomb: не че съм момиче ама по късно видях ква е темата точно :D :D :D :D
аве майна,ако трябва да съм чесна,2ма мъже не ми звучи и изглежда никак секси,ама като се замисля майна,коя съм аз че да съдя хората за това кавко ги причвлича и какво не ? е** му майката майна :lol: сру че не пиша по темата но тая кучка на подписати ме подлудява е коя е ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eveto_xx
12-30-2009, 07:41
Не ми пречат.
Violenza
12-31-2009, 05:56
Напротив, съществува :
Хомосексуално поведение се надблюдава и е налично и у животните, особено у онези видове, които водят социален начин на живот, в частност морските птици и бозайниците, маймуните и човекоподобните маймуни. Такова поведение е наблюдавано при около 1 500 вида, за 500 от които е добре документирано.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D 1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82
Не е вярно. Наблюдаваните такива действия са частни случаи(отклонения от нормалното, дължащи се на редица причини), а не хомосексуалност.
Просто хомотата лесно се оправдават с това, че щом при животните го има, то и при хората трябва да бъде приемано като нещо нормално, което е меко казано смешно, защото не може рационалния човек да търси оправдание за действията си в животинския свят. А и по тази логика, защо канибализмът да се приема за нещо нередно?
gogo4o4o
12-31-2009, 20:10
Напротив, съществува :
Не е вярно. Наблюдаваните такива действия са частни случаи(отклонения от нормалното, дължащи се на редица причини), а не хомосексуалност.
Че то няма разлика...
Violenza
01-01-2010, 07:02
Напротив, съществува :
Че то няма разлика...
Как ще няма разлика, ти четеш ли изобщо?!
anchetyu
01-01-2010, 07:09
и аз тва викам майна :)
И аз така. :)
gogo4o4o
01-01-2010, 07:10
Напротив, съществува :
Че то няма разлика...
Как ще няма разлика, ти четеш ли изобщо?!
Ами да, хомосексуалността също възниква по редица причини, уточни малко.
Напротив, съществува :
Просто хомотата лесно се оправдават с това, че щом при животните го има, то и при хората трябва да бъде приемано като нещо нормално, което е меко казано смешно, защото не може рационалния човек да търси оправдание за действията си в животинския свят. А и по тази логика, защо канибализмът да се приема за нещо нередно?
Има развит хомосексуализъм при някоиживотни.
Това е едно от последните изследвания, които го доказва. Попрочети за него: http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/5550488/Homosexual-behaviour-widespread-in-animals-according-to-new-study.html
Ето малко повече: http://www.news-medical.net/news/2006/10/23/20718.aspx
^"One fundamental premise in social debates has been that homosexuality is unnatural. This premise is wrong." - наясно си какво значи това, нали? :)
TheAngel
01-01-2010, 15:26
Всеки сам си избира. Ако ги кефи - ко ви пречи :)
sssladuranka
01-02-2010, 20:51
да майна :D не ми пречат, нека си живеят :D е с изключение на заобикалящите ме момчета :D най-добрия приятел - може би,но примерно гаджето и брат ми - не :?