View Full Version : Гаф
Приятелката и свърши преди 2-3 дни правихме секс и се скъса кондома,свърших в нея след което тя веднага се изпишка и изми трябва ли да пие ескапел как мисите?
vaseto0o
12-25-2009, 20:56
Хилядната тема :o
[/list]
100000000000000% задължително!!!
Мирише ми на ебавка... :D
kalpazanka
12-25-2009, 20:59
Ще ме светнеш ли кога й е била последната менструация и колко дни й е цикъла или да мятам 1 шепа боб?
Ще ме светнеш ли кога й е била последната менструация и колко дни й е цикъла или да мятам 1 шепа боб?
Кристалната топка не ти ли каза, че темата е ебавка... 8-)
kalpazanka
12-25-2009, 21:01
Облачно е- кристалната топка е вън от играта. 8-)
Облачно е- кристалната топка е вън от играта. 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ами преди 2 дена и свърши а продължителноста е 5 дни
BringYourOwnBeer
12-25-2009, 21:29
хора да знаете - и да ви напълнят догоре със семе - изпикайте го :dull: :? :? :?
Мисля че си много по-млад от мен в форума за да определяш толкова бързо нещата.
Като не знаеш по-добре мълчи по темата вместо да гониш супер рейтинг със спам!
Мисля че си много по-млад от мен в форума за да определяш толкова бързо нещата.
Като не знаеш по-добре мълчи по темата вместо да гониш супер рейтинг със спам!
Не бе, човек, нищо лично, ама в този раздел има всеки ден по 18 такива теми. Много жалко, ако си по-стар от нас, а ни питаш за нещо, за което сам би трябвало да си наясно. Това с изпикаването няма и да го коментирам даже. Естествено, че е трябвало да изпие Ескапела след като си свършил в нея. Тя да не пикае от матката случайно та да има значение това, че е пикала? Айде научете се тия дупки там долу колко и за какво са преди да правите секс. Срамота!
Да, да пие Ескапел.
И не трупам мнения със спам, просто такива теми, които заляха този раздел не заслужават много освен иронизация. Като правите секс поне знайте кое за какво служи. Да не говорим, че, ако си беше направил труда да потърсиш с търсачката, поне 5 теми сходни щеше да намериш.
Доволен ли си от отговора? :?
хора да знаете - и да ви напълнят догоре със семе - изпикайте го :dull: :? :? :?
на глас се изсмях :lol:
Да има много такива проблеми във форума но не намерих тема в която да пише колко дена преди или след цикъл вероятноста за забременяване знам че я има но просто не я откривам а за изпишкването незнам що го казах просто написах всички факти.
а ми толкова и си чел в форума и си внимавал в часовете. Има едно нещо наречено овулация. Прочети в нета за това явление...
cookie_master
12-26-2009, 06:15
темата най-вероятно е ебавка,а ако не е
ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ?ТАМ ОТКЪДЕТО ПИКАЕШ И ТАМ ОТКЪДЕТО СЕ Е*ЕШ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ МЕСТА!
kalpazanka
12-26-2009, 07:54
ами преди 2 дена и свърши а продължителноста е 5 дни
Месечният цикъл е 5 дни или менструацията? Дай да ги избистрим тия подробности!
За менструацията те питам кога е започнала и колко е продължила, не кога е свършила!!!
на глас се изсмях :lol:
+1 :lol:
пфф ....честито татенце си вече :D :D
аман от идиоти..... :?
DarkBass
12-26-2009, 17:40
Спокойно ее кажи и да изяде:
стръгче целина
ено яйце с малко сол (сорово)
две лъжички какао
и бебе няма да имаа .. тва е тествано
стръгче целина
две лъжички какао
не е смешно.. :?
стръгче целина
две лъжички какао
недей така ,че ще вземе да и каже да го направи :smt064
mimsssssss
12-26-2009, 19:34
Приятелката и свърши преди 2-3 дни правихме секс и се скъса кондома,свърших в нея след което тя веднага се изпишка и изми трябва ли да пие ескапел как мисите?
ам и като се е изпикала то да не е изтекло :-o приятелката ти изобщо знае ли откъде пикае и къде я еб*ш ???
ще има бебе :grin: крайно време беше
anichka12345678
12-26-2009, 22:24
Приятелката и свърши преди 2-3 дни правихме секс и се скъса кондома,свърших в нея след което тя веднага се изпишка и изми трябва ли да пие ескапел как мисите? ако може да си изчисли уволацията и ако и се съвпада да го пие,но се съмнявам ,че може така,че за по сичурно да го вземе
Еее всички пораснаха и почнаха да се е***. Чули за някакво си нещо наречено презерватив, че било хубаво нещо, полезно. Ама кой да се научи как се слага правилно. :-o
Земи мерки недей да чакаш
kalpazanka
12-27-2009, 09:09
Приятелката и свърши преди 2-3 дни правихме секс и се скъса кондома,свърших в нея след което тя веднага се изпишка и изми трябва ли да пие ескапел как мисите? ако може да си изчисли уволацията и ако и се съвпада да го пие,но се съмнявам ,че може така,че за по сичурно да го вземе
И аз с тази цел питах за месечния цикъл и менструацията, за да сметна кога е овулацията и дали има риск, но ... отговор никакъв. Дано мацето е пило Ескапел.
^Иначе май ще отваряме шампанското и каталозите с имената след някой друг месец. 8-)