Влез

View Full Version : Отново не знае какво иска

Alli
12-25-2009, 20:57
Здравейте,преди време писах тема за момчето,с което бяхме почти година и половина заедно и се раздеихме http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=6286501#6286501
Проблемът е там че той псотоянно ми праща смесени сигнали,ту 5 дни не ме търси,послеми се обажда и ми говори мили неща,преи около 2 седмици ми беше звъннал и нещо намекна за Коледа,как ставали чудеса и аз взех че си повярвах,че на Коледа ще се съберем,той ми се обади по слъчай празника и решихме да се видим,3-4 часа пекарахме заедно целувахме се прегъщахме се,каза ми колко съм му липсвала,наговори и куп мили неща,колко му е хубаво с мен и се пречупваше малко по малко и аз си мсилех "Наистина става чудеса на този ден" и мислех,че отново ще се съберем,хубаво ни е заедно-обичаме се,но след като ми наговори тези мили неща,аз се разплаках и му казах всичко,как искам отново да сме заедно и той ми заяви,че няма намерения да се събираме :shock: бях стъписана,3 часа ми наговори най-прекрасните неща,а после като се разлаках и му казах колко ми пука всъщност той изстина,като че ли като му показвам че го искам то се дърпа,а когато аз се дръпна,той ме търси.защо става така? не разбирам,той си призна че тези 4асове,които прекарахме заедно се е колебаел дали да не се съберем,а като му казах всичко което мисля и чувствам и той сякаш не му пукаше толкова,почна дами говори обртание неща,как ме обичал,но неискал да е с мен,защото много се караме,не искал повече нерви,искал да си вземе изпитите,защото сесита наближава,че няма шанс за нас,обичал ме,но не можел да е с мен,искал да е свободен... :( от месец сме разделени и ми звъни,интересува се какво става с мен,ревнува ме и тъкмо да се пречупи и ..аз ли провалих всичко,защото се разплаках?или просто така сме устроени,гоним ли -бягат,гонят ли ни-ние бягаме :(

valdesbg
12-25-2009, 21:00
Иска забивки момчето. Знае че с теб ще е лесно, щото сте ходили. И си играе :) Не е искал да се събирате изобщо.

Може да се заиграете заедно. И да сте несериозни. Обаче не очаквай нищо по сериозно от него.. Вече си бита карта в неговия свят.

Alli
12-25-2009, 21:02
не знам забивки ли иска,но откакто сме разделени нее бил с друго момиче,а и ме търси и много ме ревнува,ако изляза с някой друг,просто не разбирам,не иска да е с мен,но иска да не го и забравям,що за егоизъм е това?

valdesbg
12-25-2009, 21:07
Добре, душице.

Стигнахме до извода че не те иска оново. Не знам по какви причини. Обаче не може да те преживее. Затова кара по несериозната процедура. Един вид - "страх ме е да съм с теб пак, обаче на друг няма да те дам. Щот с теб мога да си правя каквото си искам знам че искаш да си с мен и знам че няма да ми откажеш."

Егоизъм, но пък след като ти е известна стратегията - що трябва да се връзваш и да си тровиш живота с несериозни изпълнения от неосъзнати човечета?

bogzfaggot
12-25-2009, 21:16
Доста познато,момиче случвало ми се е абсолютно същото,отдръпни се докато не е станало късно,това не е любов,това е просто несериозност и забавление от негова страна.Ше го преживееш рано или късно

umri
12-25-2009, 22:47
Мислех да напиша нещо, но valdes каза всичко. Само да допълня нещо от мен. Ти страдаш от мазохизъм. Обичаш да те тъпчат и да се гаврят с теб. Единственият начин да докажеш на себе си и другите обратното е да спреш да се вреш между шамарите.

FantaMen
12-25-2009, 23:25
Момичетата найстина са прекалено доверчиви да не кажа наивни... После ние мъжете сме били по добрия пол... Ако продължаваш по тоя начин в любовта на 40 години може и до просешка тояга да стигнеш ако го слушаш .... Иначе явно доста те е забаламосал.. това за него е игра.. както повечето момичета въртят на пръста си някой момчета и само ги използват.. Осъзнай се и се огледай около теб е реалния свят...

ivcheto0o
12-26-2009, 06:23
това което не може6 да го има6 винаги го иска6 като го полу4ил не ти пука....Тои само те използва,не му позволяваи пове4е да те разиграва и продължи напред,наи-добре и тои да продължи.

mechtaq_za_teb
12-26-2009, 18:00
не знам забивки ли иска,но откакто сме разделени нее бил с друго момиче,а и ме търси и много ме ревнува,ако изляза с някой друг,просто не разбирам,не иска да е с мен,но иска да не го и забравям,що за егоизъм е това?Знам подробностите в историята ти и те съветвам да му покажеш, че не е единствен. Време е да спреш да поставяш него на първо място, а себе си. Това момче твърде дълго си играе с теб, а ти трябва да си знаеш цената. Нека те търси, нека те иска, но ти не го отразявай. Ако наистина те обича, ще го осъзнае, но сега му даваш всичко и без да сте заедно. Просто го лиши от вниманието си. Покажи му, че не може да те има, когато иска. Бъди твърда. Дано поне ти събереш тези сили. Това според мен е единствения начин най-накрая да разбереш какво иска това момче от теб.

sladyr4etoo
12-26-2009, 20:26
играе си с тебе :?

FromAutumToAshes
12-26-2009, 20:32
Я го питай знае ли какво иска, и ако знае тогава да дойде при тебе