View Full Version : скарахме се на коледа
честита Коледа на всички :)
Вчера празника си вървеше супер,хапване ,пиене,веселие,подаръци :) :) :) следобяда гаджето ме пита дали иска да излезем и аз казах ок,уговорихме час и място и почнах да се оправям.Приготвих се с голямо вълнение,нямах търпени да се видим,да се порадваме на празника заедно.И като отидох на мястото на срещата и хоп изненада :shock: беше взел и сестра си...изненадах се,защото не очаквах и тя да дойде и се сдухах доста.Очаквах да прекараме няколко часа заедно,да си говорим,да се гушкаме ,а кво нямаше да сме сами :( Мене ми стана и тъпо щото не ме предупреди като се уговаряхме...
И все пак отидохме почерпихме се,обаче през цялото време аз не говорих .... беше час мълчание :(
Като се разделихме и като се прибрах му писах некви смси,солени,че не е тряло да взима сестраси или най-малкото да ми беше казал.и после общо взето се скарахме :? тела от снощи му е изключен.
хем съжалявам,че се получи толко тъпо и то на Коледа,хем му се ядосвам че взимама сестраси без дори да ме пита дали аз искам тя да дойде...
Права ли съм и ако не,къде ми е грешката? Как да постъпя сега и да се извиня?
NeverTheSame
12-26-2009, 07:48
Не мисля,че е трябвало да реагираш толкова пресилено.Ти изобщо попита ли го защо е взел сестра си...ами ако е имало причина?Не че нямаш право да си малко засегната,защото те разбирам..и все пак поговори с него и друг път не се ядосвай тка при положение,че не знаеш какви са причините ;]
valdesbg
12-26-2009, 07:50
На колко години сте и от колко време сте заедно?
Това е ключв фактор, който си пропуснала.
Ако ми отговориш - ще мога да ти дам аргументирано мнение.
ivcheto0o
12-26-2009, 08:15
спред мен си постъпила детински.Изоб6то не е трябвало да се сърди6,отна4ало нормално да ти стане малко гадно,но опита ли се да се вклу4и6 в разговора да ти е приятно,забавно ???
И на колко сте и от колко време сте заедно ?
Не мисля,че е трябвало да реагираш толкова пресилено.Ти изобщо попита ли го защо е взел сестра си...ами ако е имало причина?Не че нямаш право да си малко засегната,защото те разбирам..и все пак поговори с него и друг път не се ядосвай тка при положение,че не знаеш какви са причините ;]
+++
Gigi1302
12-26-2009, 08:26
Според мен е трябвало да те попита, но ти си реагирала малко пресилено. Мисля, че не си заслужава да се карате за подобно нещо.
XTREMEFREERIDE
12-26-2009, 08:32
Мисля,че си попрекалила със студенината и гадните ес-ем-еси.Може да му се е наложило,трябвало е да попиташ защо я е взел.Могла си да говориш и да се забавлявате всички заедно.И защо да не се гушкате пред сестра му?
От друга страна пък и той не е постъпил коректно.Трябвало е да ти каже,да,ама заради т'ва да се скарате баш на Коледа.. :?
rusoto_baby_f
12-26-2009, 09:49
Sorry мацка :( незнам какво да ти кажа :(
И аз съм в същото положение...Въпреки, че причината беше друга...
....но резултата е същия
скарахме се на коледа
На колко години сте и от колко време сте заедно?
Това е ключв фактор, който си пропуснала.
Ако ми отговориш - ще мога да ти дам аргументирано мнение.
двамата сме на по 18 и сме от 1година и половина заедно.
наистина просто осъзнавам че реагирах не както трябва,съжалявам за което ма просто не можах да се сдържа :(
sladyr4etoo
12-26-2009, 10:01
абе и двамата сте виновни.. :?
не знам какво да кажа уш сте "зрели" хора а се карате за глупости,не те е предопредил най-вероятно защото сестра му е била в тежък преиод,но не разбрах какво толкова ти е пречила.извини се не е нужно да знаеш причината за това само може да го убидиш.искала си специалната си коледа насаме с него ,но не си я получила да проблем е ,но ви желая да имате още много възможностти успех
XtraBrite
12-26-2009, 10:02
Явно му се е наложило ж полседният момен кажи му 4е го разбирасх и 4е сажеляваш за грешката си прегарни го целуни го и н надяжам се ще ти прости :) :) :) късмеТ
doomkillerr
12-26-2009, 10:03
Първо се чудя се какви са тези "детски" истории... "shell" - много пресилено си реагирала, че приятеля ти е взел и сестра си с Вас! Според мен е можело да се забавлявате всички заедно в Коледната нощ. Няма защо да се "сдухваш" само защото нещата не са протекли по начина, по който ти си искала! :?
П.С. - Разговорите и гушкането може да го отложите и за посрещането на нова година, но това според мен не е повод да се карате и да не се забавлявате! В случай, че не ти е приятно с други хора, освен в компанията на приятеля ти - ами по добре се преместете да живеете на самотен остров!!! :)
Да,момичето може да е било в тежък период,да е било само ,да е нямало планове,да е имало хиляди други причини,но в този конкретен случей ти си била егоистката,защо не го попита ами си мълчала като гъ з и си се цупила,хем си скапала неговото настроение хем твоето,от една страна си права ,че е било не коректно да не те предупреди ,че ще взема сестра си ,но за момент можеше да му влезеш в полужението .
пс:ако ,аз бях момчето и аз нямаше да си включа тела и да се занимавам с детски историйки ;)
chocolatee
12-26-2009, 11:02
Мисля,че си попрекалила със студенината и гадните ес-ем-еси.Може да му се е наложило,трябвало е да попиташ защо я е взел.Могла си да говориш и да се забавлявате всички заедно.И защо да не се гушкате пред сестра му?
От друга страна пък и той не е постъпил коректно.Трябвало е да ти каже,да,ама заради т'ва да се скарате баш на Коледа.. :?
Дам,тъпо е постъпил и аз бих се изнервила. :)
На Коледа се случват чудеса, но не винаги такива каквито желаем.
soul1199
12-26-2009, 12:08
blue_ice
12-26-2009, 12:09
Много кофти наистина, че е станало точно на хубавия празник. Иначе според мен ти нямаш вина за станалото, разбирам те, искала си да прекараш празника си с него, само двамата, отишла си на срещата със съвсем друга нагласа... и виждаш, че е взел и сестра си, без дори да те предупреди. Но все пак ддз може би не го е паправил нарочно, за да те подразни, предлагам ти да не пребързваш много с нападките с/у него. Може пък да си е осъзнал грешката и да иска да ти се извини. :)
DesireToFire
12-26-2009, 12:37
Според мен ти си на 99% виновна ....
SuNsHiNe6
12-26-2009, 17:02
На Коледа стават чудеса. Но според мене не е трябвало да го взимаш толкова навътре :) :) :)