View Full Version : Подмокряне при жените
Здрасти
искам да науча повече за подмокрянето при жените- какъв цвят има течноста, какви следи оставя по бельото и т.н.
също искам да ви попитам- как мога да предразположа приятелката ми за да я пипна там долу и може би да и правя шпакли че сега нещо не иска а аз искам да и доставя това удоволствие. мерси предварително!
процеса е труден при някои явно твоита е 1 от тях.накраи я да се чуства единствена и специално не става само с целувки и прегръдки трябва да й говориш да я накараш да се отпусне максимално,но не зависи само от теб трябва да спечелиш доверието й.не мога да ти помогна за подмокрянето ,но предполагам ,че скоро ще разбереш успех.
Дълга любовна игра и всичко си идва от самосебе си ;) А отностно цвета, прозрачен и не съм чувал да остава следи по бельото :)
Мерси! А какво представлява белия секрет по бельото?
Мерси! А какво представлява белия секрет по бельото? както ние имаме сперма те имат нещо подобно (не съм сигорен как се казваше) при повечето почти не се забелязва,но естествено ,че има изключения имаше го в американски паи бета хоус маи не съм сигорен :)
laila_94
12-26-2009, 11:05
:?
miss_kiss181
12-26-2009, 11:24
...A колкотоо до шпаклите някой момичета не го одобряват,азз лично като си помисляя за лизане и ми се драйфа имам чувството ,че приятеля ми е лезбийка >Д всякви ни има
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ти просто не знаеш какво изпускаш. :grin: :grin:
laila_94
12-26-2009, 11:33
знам ,че изпускам ,ама само като се сетя и направооо
Ясно значи! Може би тогава не е била предразположена... щото се целуваме нали тва онова, пипам и гърдите зърната й масажирам, но като пуснах ръка надолу и ме спря. мерси за помощта. аа и още нещо- през дрехите като я пипам към коя част да се насоча- към клитора ли, че да и доставя удоволствие през панталона?
seduction1mplex
12-26-2009, 13:33
Ясно значи! Може би тогава не е била предразположена... щото се целуваме нали тва онова, пипам и гърдите зърната й масажирам, но като пуснах ръка надолу и ме спря. мерси за помощта. аа и още нещо- през дрехите като я пипам към коя част да се насоча- към клитора ли, че да и доставя удоволствие през панталона?
Еми то към друго през панталона няма как да се насочиш(: Там пипай,да.Ако искаш орална да и правиш-първо се целувайте,после по врата и леееко(много бавно!) слизай надолу.Пък ако те спре-здраве да е (:
Neopitom3na
12-26-2009, 14:33
Дълга любовна игра би помогнала :P
Dollystar
12-26-2009, 16:02
Може пък момичето просто да не иска и вината да не е в теб
Anarchya2
12-26-2009, 16:41
Бяло течение съвсем нормално при жените :) след цикъл или преди :) А колкотоо до шпаклите някой момичета не го одобряват,азз лично като си помисляя за лизане и ми се драйфа имам чувството ,че приятеля ми е лезбийка >Д всякви ни има
Сорка ама вии кат лапате кура на някой да не сте гейове? :shock: :shock: :shock:
Много сте ми интересни понякога..
laila_94
12-26-2009, 21:11
еми не знам такава ми е фантазията да ти кажа :razz: Амаа духането ми идва по нормално :-o НЕ знам защо така ..... :? :?
Бахти тъпия си,честно!
И прати болната ти приятелка на гинеколог.
Мерси! А какво представлява белия секрет по бельото? както ние имаме сперма те имат нещо подобно (не съм сигорен как се казваше) при повечето почти не се забелязва,но естествено ,че има изключения имаше го в американски паи бета хоус маи не съм сигорен :)
Бяло течение съвсем нормално при жените :) след цикъл или преди :) А колкотоо до шпаклите някой момичета не го одобряват,азз лично като си помисляя за лизане и ми се драйфа имам чувството ,че приятеля ми е лезбийка >Д всякви ни има
:shock: :shock: :shock: :booooomb: WTF моля набор 94 масово да се осведомят. Има разлика между ежедневно течение и бяло течение. Бялото течение в най-често срещания случай е признак за инфекция.
Самото подмокряне: безцветна течност. Едно такова лигаво и го има в голямо количество :-D . Иначе как да я предразположиш не знам. Въобще иначе правил ли си секс с нея?
Безцветно е .. при някои повече, при някои по - малко зависи до колко си я възбудил .. а за това как? Амии при всяка е различно .. ако тя не желае и да челна стойка да й застанеш няма да поиска .. но щом питаш такива работи значи не си готов да ги правиш .. :lol:
п.с. някои мнения в тази тема по - добре да не ги бях прочела .. :shock: :lol:
Rebirthing
12-26-2009, 23:39
Щом те е спряла, значи не иска повече от това което е получила.Плюс това като се натискате едва ли ще можеш да разбереш че е подмокрена през дрехите.И по-добре не се насочвай към клитора й веднага, действай по-бавно, за да не те спре отново, ако пак те спре значи просто не и се иска повече.
Щом те е спряла, значи не иска повече от това което е получила.Плюс това като се натискате едва ли ще можеш да разбереш че е подмокрена през дрехите.И по-добре не се насочвай към клитора й веднага, действай по-бавно, за да не те спре отново, ако пак те спре значи просто не и се иска повече.
++++ :) :)
BePoHuKa
12-27-2009, 01:48
Mного жалко, че полезни теми остават назад в страниците.. ЧЕТИ!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=5615451&sid=62e3fb13916bcb8af2bb37cbe0d9549a
MakeMeLaugh
12-27-2009, 11:31
Следващият път темата си заминава.