View Full Version : Харесва ли ме или не?
Аз съм момче на 12 години(13 без 20 дни), а тя е колкото мен.Още от 5 клас я харесвам.Когато разбра че я хар. започна да ме отбягва и така до преди седмица-две.Сега пак се вманиачих по нея, но този път е по-различен, не само защото съм по-голям и по-зрял)от преди година :Д), ами и тя не ме отбягва.Напоследък си говорим.Едни нейни приятелки ми казаха че тя ме харесва, а други че не ме харесва.От класа една моя съученичка и е близка и ми каза че тя не харасва само тва дето имам мустак.И сега заради нея ще го махам.Но това е нищо колкото повече я харесвам момичетата от класа ме намразват.
Искам Ваш съвет, защото на доста мой приятели сте помагали.И също, защото сега съм решил да и купя подарък уш за коледа, ама май ще е новогодишен.И искам да знам дали е правилно.
golqmumnik
12-26-2009, 10:23
защото съм по-голям и зрялАхъ,спри тревата,майна,кви са тия зелени букви дагиеба 8)
не можем да ти кажем дали те харесва или не можем само да ти дадем съвет и моят е :може да си играе с теб защото знае ,че преди си я харесвал,не изключваи и възможността ,че може наистина може чуствата да са взаимни ,но чак да си зрял не ми се вярва.момичетата може да те намразват защото ревнуват или просто са злобарки,помисли си ,че ако наистина тръгнете може те да те плюят докато не си с нея,замисли се добре какво правиш и какви може да са последствията ако наистина си узрял ще направиш правилното нещо.
aloveyou
12-26-2009, 10:28
Ами ние не сме ясновидци - да ти кажем дали те харесва или не..Отиваш и я питаш..
А и не мисля,че на такава възраст,ще имате сериозна връзка..Да не забравим,че просто може и да си играе с тебе,но може и да има някакви чувства..
Ама това с мустака ме разби :razz: :razz:
А относно подаръка - ми да,правилно е..Не виждам да е нещо ненормално.
stanimir4etooo
12-26-2009, 10:41
може и да се бъзика,че те харесва.. ;дд върви и я попитай ! :-)
doomkillerr
12-26-2009, 10:59
може и да се бъзика,че те харесва.. ;дд върви и я попитай ! :-)
Така смятам и аз, че е най-правилно! Няма защо да играете на криеница... :-D
защото съм по-голям и зрялАхъ,спри тревата,майна,кви са тия зелени букви дагиеба 8)
:razz: :razz: :razz:
Махай мустака и виж кво ше правиш после :D
е от де да знам дали те харесва
дай и скайпа да я питам
soul1199
12-26-2009, 12:10
еми добре,айде подари и подаръка и си готов 8)
Mахни мустака,те вземат те 'аресат и момите от село :lol:
те тей де-еем тва са лапешки простотии-и от кога си по-зрял откакто беше на 5 ли? :lol:
тя се занаса с теб,а па ти си въобразяваш некфи филми,гет ъ лайф :lol:
Lincheto
12-26-2009, 14:15
Частта със зрелостта и мустака ме разби :Д
ToniStoraro
12-26-2009, 14:25
е ти, на 12, нато си толкова голям и зрял как може да задаваш подобен въпрос?
[quote=Zyko]защото съм по-голям и зрялАхъ,спри тревата,майна,кви са тия зелени букви дагиеба 8)[/quote
уо уо уо плевен дге ли осе6там 8) :D
ае пи4 ти си махаи мустака и стискаи пи6ка 8-)
ае със здраве :razz:
Bellatrix
12-26-2009, 15:54
Хах. Ами опитай, но от това няма да излезе НИЩО сериозно, защото:
1. Малки сте.
2. Щом на нея единствената и причина да не ходите е, че имаш мустак... бая е повърхностна.
3. Кифлите-приятелки, които и се нервят, че някой я е харесал, на бърза ръка ще я настроят да те разкара.
sladyr4etoo
12-26-2009, 22:11
мне е..тъпо е..
valdesbg
12-26-2009, 22:21
Секс на сичко. Мързи ме да чета тъпи теми :)
SunShinePearl
12-26-2009, 23:20
:lol: няма какво да добавя :lol: :lol:
Сега пак се вманиачих по нея, но този път е по-различен, не само защото съм по-голям и зрял
детски истории :-D
blackpuppet
01-20-2010, 13:33
"Аз съм момче на 12 години...Сега пак се вманиачих по нея, но този път е по-различен, не само защото съм по-голям и по-зрял..."
Ако са на 12 си зрял,ти като станеш на 20 ше си стар дедо с 3 внука и 5 правнука е копеле. :D:D:D:D:
ScionOfStorm
01-20-2010, 14:02
Детската любов поне е сладка :Р
shashash
01-20-2010, 14:43
Харесва те да предлага й брак моментално ! :grin: :grin: :D :-D
тя се гаври с теб, а ти се чудиш как да я впечетлиш..
кфи мустаци кфи пет лева..та вие сте деца..както и да го пиша..както и да звучи..не е лъжа..
кфо харесване...
като ще си пада по теб нека де е заради самия теб не заради външния ти вид..
с други думи..
промени се така, че да се побърка по теб, както и останалите момичета от класа
махни мустаците, барни се в прическата, тфа онова..
нека всички те харесват още повече..
като иска да е с теб я одрежи и нека другите и кажат какво е пропуснала миналата година...
8-) :D 8-)
Как ще бръснеш мустака ти луд ли си ве... Това е част от теб и той е мн важен особено ако ти стои добре. Ей, заблудени хора...
Нали се усещате, че тази тема е от преди месец и сигурно авторът вече е отрязал мустака и оная му е скочила на боргия. :D :D
vilityyy96
01-20-2010, 18:35
:razz: :razz: :razz:
Махай мустака и виж кво ше правиш после :D :D :D :D :razz:
punkOrNot
01-31-2010, 14:41
Зрелия,по спокойно на 12 си учи,че ще кандидатсваш а после в гимназията стават чудесата. :smt117
Gretii95
01-31-2010, 14:49
Зрелия,по спокойно на 12 си учи,че ще кандидатсваш а после в гимназията стават чудесата. :smt117
+1 8-)