View Full Version : Няколко въпроса за първият път!
1. (сАмо кам моми4етата) Като видите 4е гаджето ви има 15 сантиметра (14 год) така и така 6те му пуснете вътрешно мислете ли че му е малък (темета не е за мерене на пишки)???
2.Какъв презерватив е наи- подходящ за първият път?
3.Какво да направя като сваршя преди нея (нормално парвият път да не издържа много)???
4.Смятате ли че е кофти да ви е крив???
п.с Очаквам отговори без подигравки и тнк и без да казвате че 14 годишна възраст не е подходяща защото всичко зависи от собственото мислене> 8) :P
aloveyou
12-26-2009, 12:00
1. (сАмо кам моми4етата) Като видите 4е гаджето ви има 15 сантиметра (14 год) така и така 6те му пуснете вътрешно мислете ли че му е малък (темета не е за мерене на пишки)???
3.Какво да направя като сваршя преди нея (нормално парвият път да не издържа много)???
п.с Очаквам отговори без подигравки и тнк и без да казвате че 14 годишна възраст не е подходяща защото всичко зависи от собственото мислене> 8) :P
1.Не.Той е само на 14 и има още време да му порасне 8-)
2.Дурекс или абе само да не са релефни,че повече ще я боли (доколкото знам.)
3.Еми не знам..Но наистина първия път не продължава много
4.Не съм момче..Не знам :D :D
gogo4o4o
12-26-2009, 14:05
He
Durex Love
Ръчно или с език 8-)
Ноу Айдия
purple__love
12-26-2009, 14:16
[quote="gazar"]1. (сАмо кам моми4етата) Като видите 4е гаджето ви има 15 сантиметра (14 год) така и така 6те му пуснете вътрешно мислете ли че му е малък (темета не е за мерене на пишки)???
п.с Очаквам отговори без подигравки и тнк и без да казвате че 14 годишна възраст не е подходяща защото всичко зависи от собственото мислене> 8) :P[/quote
1. 15 см е нормално, пък и има да расте още... пък и момичето едва ли го бърка колко ти е голям, ако й е за първи път и на нея... по-скоро ще иска да ти е малък :)
2. вземи по-добре от обикновените с вкус на якодка или нещо такова. По мое лично мнение те не се късат толкова... Поне на мен никога не ми е се е късал, докато тийнейджърите се оплакват от повечето известни марки...
3. ако и на нея й е за пръв път, е малко вероятно въобще да свърши, така че не се тревожи... пък и е напълно нормално да свършиш бързо, колкото и да си опитен...
4. не мисля, че е чак толкова кофти, макар че не съм момче. Поне на мен не би ми направило никакво впечатление.
Успех! :)
Dollystar
12-26-2009, 17:23
1- Не мисля, че за нея ще има голямо значение.
2- Незнам, но ми се струва че всички марки са еднакви.
3- Ако е повече от 15мин. пак добре :D ... колкото можеш толкова се пак не си на състезание!
4- Зависи.
Успех! :-)
DarkBass
12-26-2009, 17:37
Секс секс секс секс
хах нали не си мислиш .че ще ти пусне ?! :D
1. Ти си само на 14, 15 см. е нещо нормално.Дали момичето вътрешно ще мисли че ти е малък... зависи от самата нея,но от това не трябва да се притесняваш според мен.
2. Какъв презерватив.. няма точно определена марка и модел за първият път :P
3. Какво като свършиш преди нея? За първият път е нормално.
4. Не смятам че е кофти,е зависи колко е крив де.На приятелят ми също е малко крив,но това нито се усеща нито нищо,бъди спокоен,успех!
babyto92
12-26-2009, 18:13
1.За твоята възраст е нормално
2.Ми нз аз бих използвала Durex или Sportex
3.Стимулирай я по друг начин
4.На никой не му е прав :D
DarkKisss
12-26-2009, 18:50
1.Добре е за възрастта.
2.durex
3.няма проблем, обикновено мъжете свършват първи.
4.не мисля,че ще обърне внимание в тъмното :D
1: тъп си!
2: Какъвто ти падне,ама си купи един обикновен от 20 стинки за да е сигурна работата.
3: Добре ебач,вярвам ти че тя ще получи оргазъм преди теб!
4: Да,мутирал си!
а към послеписа - осъзнай се бе.