View Full Version : снимки
писах в раздела за компютри, но никой не ми отговори ...
имам снимки от телефон >>> с лошо качество
търся програма с която да подобря качеството и снимката да е хубава и ясна :)
... помощ :oops:
TheSlobberGirl
12-26-2009, 18:43
апаратчето 8-)
освем тая опция ... :D а и вече са станали, няма как да ги направя същите с апаратчето :)
TheSlobberGirl
12-26-2009, 19:07
еми .. имах предвид да правиш снимки с апаратчето, а не с телефона :)
иначе за такива програми- не знам, разрови се из нета 8)
ApXaHrEJI
12-26-2009, 22:51
То като е с малка разделителна способност нищо не можеш да направиш.
chocolatee
12-26-2009, 23:07
мм не знам :(
Provocation
12-26-2009, 23:34
Дори Руската разузнавателна организация сиреч Второ генерално управление не разполагат с подобна програма в реално време, а ти търсиш :(
Успех!
doomkillerr
12-26-2009, 23:37
писах в раздела за компютри, но никой не ми отговори ...
имам снимки от телефон >>> с лошо качество
търся програма с която да подобря качеството и снимката да е хубава и ясна :)
... помощ :oops:
Виж сега, аз не помня дали не ти писах в раздел ИТ, но по принцип е невъзможно от снимка с лошо качество и малък размер да оправиш така качествота, че тя да стане хубава и ясна!!! :? Ако снимката е с лошо качество, но все пак е с голяма резолюция може и да се измисли някакъв вариант с помощана програма за обработка на графични изображения, като "Photoshop".
П.С. - То ако беше възможно това за което питаш, професионалните фотографи нямаха да дават по 10 000 - хиляди лв. и горница за фотографска техника! 8)
lubomirky
12-27-2009, 00:37
Дори Руската разузнавателна организация сиреч Второ генерално управление не разполагат с подобна програма в реално време, а ти търсиш :(
Успех!
+1 все едно да искам машина, която да ми направи фалшивите 20 лева истински ;>
FantaMen
12-27-2009, 01:23
Както казаха по горе ако снимката е във размер над 1024x768 може да се подобрят някой детайли с Photoshop но не очаквай някой да почне ти обяснява че някой може и 3 висшета да вземе докато се разбере тази програмка ;)