Влез

View Full Version : Притеснявам сее :(

lilqna323
12-27-2009, 11:23
ами искам да попитам, защото съм голяма паника и не издържавам вече...
преди 2 дни правихме секс с приятеля ми преди това не сме ( имах проблеми и така нататък).. гледахме презерватива беше здрав следователно не трябва да има проблем .. вчера пак го правихме и презерватива си беше здрав, пълен .. а днес трябва да ми дойде .. трябва ли да се паникь0сам ?? или може от нещо да ми закъснява :neutral: въпроса ми е сериозен - очаквам и такива отговори!
благодаря преварително :-)

0nem0retIme
12-27-2009, 11:27
Презервативът е бил здрав,следователно приятелят ти не е свършил в теб и предеякулационна течност също не е попадала в теб.Не мисля,че има проблем.

amk933
12-27-2009, 11:34
Нямаш проблем!

Дразня се, че има една тема по 1000 пъти, ама пък и се радвам, че има отговорни хора! Евала за което! :)

Дишай спокойно. Това ти закъснение е от притеснението и нищо друго! :)

NeverTheSame
12-27-2009, 11:40
След като не е имало никакви проблеми,тогава няма причина да се притесняваш.Той цикъла ти даже не е закъснял...има много време докато свърши това `днес`,пък и едно закъснение може да се дължи на толкова мн други неща.

lilqna323
12-27-2009, 11:45
ами благодаря ви много за бързите и сериозни отговори .. сега да се успокоя и да го чакам хаха :razz:

heiress
12-27-2009, 11:47
Щом сте правили секс онзи ден и вчера, а днес трябва да ти дойде.. няма проблем.. защото когато правиш секс около менструацията няма как да забременееш.. има, де.. ама е доста по- трудно, така че не се тревожи.

radoslav4o
12-27-2009, 11:50
Ей не ви ли писна едни и същи теми да пускате :-x

aloveyou
12-27-2009, 12:40
Щом презерватива е здрав - не виждам проблем...

А и цикъла ти може да ти дойде по-късно,по безброй много причини..

t0d1t0
12-27-2009, 13:23
Има шанс да си бременна. Презерватива не дава 100% гаранция.

anichka12345678
12-27-2009, 13:29
Презервативът е бил здрав,следователно приятелят ти не е свършил в теб и предеякулационна течност също не е попадала в теб.Не мисля,че има проблем. презерватива е бил здрав и двата пъти значи не си бременна.

fire_magic
12-27-2009, 14:41
Щом сте правили секс онзи ден и вчера, а днес трябва да ти дойде.. няма проблем.. защото когато правиш секс около менструацията няма как да забременееш.. има, де.. ама е доста по- трудно, така че не се тревожи.
сигурна ли си :shock:

psych0
12-27-2009, 14:44
Щом презерватива е здрав - не виждам проблем...

А и цикъла ти може да ти дойде по-късно,по безброй много причини..

+++

kalpazanka
12-27-2009, 14:48
Нямаш проблем!

Дразня се, че има една тема по 1000 пъти, ама пък и се радвам, че има отговорни хора! Евала за което! :)

amk933, темите са на еднаква тематика, но случаите са коренно различни. Едната "крайност" 17 дни (!!!) била в тикви и като й закъснява, се чуди дали е имало опасност 8-), а другата "крайност" се филмира при здрав презерватив. Вярно, за предпочитане е вторият вариант. :-)
Мацо, дишай спокойно. Не вярвам неговите опашатковци да имат способността да се телепортират.

Добре де, иначе казано шансът да овулира и преди менструация е много малък.

gogo4o4o
12-27-2009, 15:16
Нямаш проблем!

amk933, темите са на еднаква тематика, но случаите са коренно различни. Едната "крайност" 17 дни (!!!) била в тикви и като й закъснява, се чуди дали е имало опасност 8-), а другата "крайност" се филмира при здрав презерватив. Вярно, за предпочитане е вторият вариант. :-)
Мацо, дишай спокойно. Не вярвам неговите опашатковци да имат способността да се телепортират.

Никой не знае със сигурност... :evil:

Добре де, иначе казано шансът да овулира и преди менструация е много малък.

heiress
12-27-2009, 21:13

Да. Но все пак внимавай, защото дори шансът да забременееш в тези дни да е по- малък все пак го има.

amk933
12-27-2009, 21:26
Нямаш проблем!

Ама душко, то в тоя раздел предимно въображение и филмарство доминира. На мен ми е ясно, че теми има в двете крайности и случаите са различни, но струва ми се различното единствено е онова съчетание от букви, идентифициращо автора на темата и степента на психоза. Иначе и в двата жанра мат'рял - бол. 8-)

По темата: Авторке не се филмирай. Радвам се, че те успокоихме, но не разчитай на тези ни възможности след всеки секс, моля. Мисля, че темата е изчерпана и ключът ще си е на място. :)

lilqna323
12-28-2009, 13:22
Благодаря ви :-) все 0ще го очаквам :o

Dollystar
12-28-2009, 18:23
Не се притеснявай в момента организма ти е раздразнен и е нормално да ти закъснее малко, това е нещо ново за тялото ти .... спокойно!

lilqna323
12-29-2009, 13:23
ох но продължавам да се притеснявам защото не ми идва ... може ли да е от хапчетата Ясмин които пих и ги спрях преди 2 месеца ... ние през това време не сме правили секс , но нали има голяма възможност и сега да е станало нещо :o :o :(

kalpazanka
12-29-2009, 14:38
Колко време си пила хапчетата? Имала ли си в тези 2 месеца менструация? Колко дълъг ти бе цикъла, като спря хапчетата?

lilqna323
12-29-2009, 15:22
ами да имах на 5 ноември ми дойде беше 4 дни и сега на 27 трябваше да ми дойде но ... :(

VerryBerry
12-29-2009, 15:24
не се паникьосвай,защото притеснението влияе на цикъла.Щом презервативите не са били скъсани-няма причина да се притесняваш ;)

kalpazanka
12-29-2009, 16:53
ами да имах на 5 ноември ми дойде беше 4 дни и сега на 27 трябваше да ми дойде но ... :(
Пиша отново, този път по-едричко:
Колко време си пила хапчетата?!
Питах те колко дни ти е месечния цикъл, не менструацията!!! ;)
Значи, от 5 ноември до 27 декември са точно 53 дни. С месечен цикъл от 53 дни не знам с какъв акъл пускаш тема във форум, а не си запазиш час за АГ да се прегледаш. ](*,) За капак си пила и контрацептиви, което ме навява на мисълта, че може да се наложи да предизвикват менструация при теб с медикаменти.

Ax3
12-29-2009, 17:03
ами искам да попитам, защото съм голяма паника и не издържавам вече...
преди 2 дни правихме секс с приятеля ми преди това не сме ( имах проблеми и така нататък).. гледахме презерватива беше здрав следователно не трябва да има проблем .. вчера пак го правихме и презерватива си беше здрав, пълен .. а днес трябва да ми дойде .. трябва ли да се паникь0сам ?? или може от нещо да ми закъснява :neutral: въпроса ми е сериозен - очаквам и такива отговори!
благодаря преварително :-)

Moля не обръщайте внимание на хапливите ми реплики, но не се сдържах...

Първото нещо на което обърнах внимание : Притеснявам сее :( - Звучи ми изтъркано

гледахме презерватива - аджаба какво ли е това найлоново нещо

трябва ли да се паникь0сам - препоръчително... ако е много депресиращо скачай през терасата

въпроса ми е сериозен - разбирам те... АМА НЕ :D

Както и да е... за да няма (кървави последствия) :D Спокойно няма бебе... щом сте "гледали презерватива" цели два пъти :D

lilqna323
12-29-2009, 19:26
ох извинявай аз разбрах за хапчетата кога последно .. иначе последното кръвотечение ми дойде на 1.12 и трябваше на 27 да ми дойде .. месечният цикъл ми е по 26 дена .. хапчетата ги пих 3 месеца заради ПМС от гинеколог и после той ми каза да ги спра .. може ли заради тях нещо да ми закъснява ? :(

Homie
12-29-2009, 19:28
спокси мацка,ще си го чакаме с теб :)

lilqna323
12-29-2009, 19:32
ох ама докога да го чакам мацко :? никога не сам го чакала с такова нетърпениее :?

kalpazanka
12-29-2009, 19:35
След като презервативът е бил цял, нямаш основание за притеснения. Като си спряла контрацептивите, може би трябва време организмът ти отново да регулира хормоналната продукция.
Като толкова се тревожиш, защо не се консултираш с АГ?

lilqna323
12-29-2009, 19:42
аз си правих днес тест показа отрицателен .. но е и малко ран0 май .. м да и аз се замислих да не е от хапчетата , че иначе за кв0 да са тия презервативи :o .. ами мисля да почакам и да кажа да майка ми ( която страшно много ще се притесни ) и следователно и на гинеколог ..

t0d1t0
12-29-2009, 19:54
Хората които без презерватив го правят не се притесняват толкова...

Homie
12-29-2009, 20:02
спокойно дее всичко е наред..разсей се с нещо друго....докато минат дните там и ще си го направиш,аз съм същото притеснение знам как се чустваш нооо няма позлза от това....успокой сее :smt056

thrashaholic
12-29-2009, 20:12
Няма причина да се притесняваш, щом всичко с презерватива си е бил здрав и т.н. :!: След 1-ви път дори е нормално и да закъснее малко. :idea:

po6aB
12-29-2009, 20:39
Незнам миля че няма... Поне според мен :-D

sexyto0o93
12-29-2009, 22:51
И аз не съм много на вътре с материала, но и на мен след първия ми път ми закъсня с 5 дни, бях се притеснила адски много, а и бях пила антибиоик в продължителност на 15 дни :(

eveto_xx
12-29-2009, 22:53
Ще ти дойде , споко. И аз по едно време бях същата паника. Просто изхвърли календарчето, и следващия месец всичко ще е наред :D

Azgalor
12-30-2009, 00:01
+1