PDA

View Full Version : Влюбен в съученичка..

windows8
12-27-2009, 17:23
Здравейте, вече съм 12ти клас и все повече и повече започвам да харесвам едно момиче от нашия клас. Просто сега я опознах по-добре. Но не знам след толкова време как мога да изляза от категорията приятел.. Скоро идва бал и всичко ще свърши, не искам да си изпускам шанса, защото тя е просто перфектна за мен, жалко, че толкова късно го осъзнавам. Но не знам как да й покажа, че изпитвам нещо към нея. Дори да я поканя някъде да излезем няма да го възприеме както трябва.. Дайте съвет :/

ToniStoraro
12-27-2009, 17:25
ти пък пробвай. Ако и тя те харесва, значи няма да ти откаже и ще го разбере много добре. Ако не те харесва, както и да й го кажеш, все няма да стане. Така че пробвай.

ivcheto0o
12-27-2009, 17:28
покани я на бала :) излезте някъде на кафе,разходка, направи и намеци и от неините реакции 6те разбере6 има6 ли 6анс :)

0nem0retIme
12-27-2009, 17:28
Не е казано,че още първото излизане трябва да го възприема по-различно от приятелско.Кани я по-често и тя би трябвало да се досети,че има нещо по-така.Намеквай й,това-онова и то вече ще си проличи дали те харесва или не.

adenka
12-27-2009, 17:34
Според мен спри да се държиш като приятел чисто и просто. Надявам се , че правиш разлика. Можеш да започнеш да флиртуваш малко , за да видиш как ще реагира и да имаш по-ясна представа за ситуацията . Сексуалните бъзици не са забранени все пак ;) Винаги изглеждай добре и ползвай готин парфюм да й събудиш сетивата :) И един секси поглед никога не е излишен :) :smt008

windows8
12-27-2009, 17:35
ти пък пробвай. Ако и тя те харесва, значи няма да ти откаже и ще го разбере много добре. Ако не те харесва, както и да й го кажеш, все няма да стане. Така че пробвай.
Така де, но не ми се ще така да стават нещата, с това директно изливане на чувствата е голяма вероятността да получа напълно отрязване и после да ме е срам да я погледна. По принцип предпочитам чрез действията ми да разбере какво чувствам, защото както ме е имала за приятел и изведнъж и трупна това ще се чуди как да реагира.

CrAzYanDlaZy
12-27-2009, 17:37
покани я на бала :) излезте някъде на кафе,разходка, направи и намеци и от неините реакции 6те разбере6 има6 ли 6анс :)

axa

w0sh
12-27-2009, 17:39
УАУ балът.

най-жалкото събитие евър.

adenka
12-27-2009, 17:41
Не мисля , че е добра идея . После ще си загубеняка , ако не ти отвърне и ще те гледа винаги със съчувствие и съжаление , което е неприятно. Stay cool и играй малко по-уверено :)

windows8
12-27-2009, 17:47
Не мисля , че е добра идея . После ще си загубеняка , ако не ти отвърне и ще те гледа винаги със съчувствие и съжаление , което е неприятно. Stay cool и играй малко по уверено :)
Да, точно това не искам да стане, за това ще действам по-предпазливо. Мисля да я питам да излезем на някъде и да видим какво ще стане..

adenka
12-27-2009, 17:59
Все пак не бъди прекалено предпазлив , защото пак ще си останеш в графата приятел : ) Бъзикай я , закачай я там нещо , за да ви се получат работите :) виж първото ми мнение иииии в крайна сметка каквото ти е на сърце , това ще да е . Няма правила в тея неща . :smt007 :-| :? :smt007 :? :smt007 :-| :smt007

NeverTheSame
12-27-2009, 18:33
Точно,защото може това да е и последния ти шанс играй смело.В случая можеш да спечелиш много повече,от колкото да загубиш..бъди смел :grin:

soul1199
12-27-2009, 18:57
покани я на бала :)