View Full Version : Можете ли да ми помогнете ;???
breathslow
12-28-2009, 08:36
Хораа трябва ми помощ момче съм и имам така по дългичка коса смисъл не е къса а малко по дълга ии трябва да си я дигна ама незнам как някой ми беше казала че трябва с преса за коса да я изпправям нагоре но незнам как можете ли да ми помогнете моляя виии
Моето не е помощ ... просто не харесвам изобщо момчета с дълги коси ... съветът ми е да я подстрижеш и няма да имаш ядове :)
NeverTheSame
12-28-2009, 08:46
Аааа ако си се спрял на пресата какво толкова има да не знаеш как да я изправиш о.О Фащаш един кичур пъхаш го между плочиците на пресата и дърпаш нагоре.
Иначе аз бих ти препоръчала се напрайш с гел или вакса или с пяна и после да се изсушиш става мн готино.
както казаха с топиране и лак за коса,и като изправяш (с пресата) нагоре пак слагаш лак..но ако ти е дълга едва ли ще се задържи много
Neopitom3na
12-28-2009, 09:02
топираш и лак за коса
:P
mimsssssss
12-28-2009, 09:41
вакса на пръстите, втриваш в корените и после пръскаш с лак
Hiph0pgirl
12-28-2009, 09:48
топираш и лак за коса
Аааа ако си се спрял на пресата какво толкова има да не знаеш как да я изправиш о.О Фащаш един кичур пъхаш го между плочиците на пресата и дърпаш нагоре.
Иначе аз бих ти препоръчала се напрайш с гел или вакса или с пяна и после да се изсушиш става мн готино.
Аз съм съгласна с NeverTheSame
vampire_girl_
12-28-2009, 13:34
вземаш кичур и го прокарваш през плочите на пресата,докато ти хареса...
btw , дълги коси :smt007
aloveyou
12-28-2009, 13:50
вземаш кичур и го прокарваш през плочите на пресата,докато ти хареса...
+++
Както казаха и по-горе:
Топиране и лак..
А и може да се подстрижеш :)
ае вие от марс ли падате :lol:
кво топиране за да я дигне ?!
значи слушай ся хващаш пресата и изправяш нагоре и пръскаш лак ,като си с наведена глава.. ама това ще стане , ако косата ти е филирана отгоре
vampire_girl_
12-28-2009, 14:43
Хораа трябва ми помощ момче съм
к'во топиране,к'ъв лак !?
milickata
12-28-2009, 15:04
та разбрахме, че си момче :D и, че ти е дълга косата...но дълга не е достатъчна описателно.....ето една снимка за да видиш каква прическа съм си правила, със доста дълга, според мен, коса за този тип прическа ---> http://prikachi.com/images.php?users/milickata/1S.jpg
И ако евентуално искаш да си направиш нещо подобно....значи аз си я направих така косата,1-во сложих доволно количество вакса в корените :D(преди това я бях изправила) .....изчаках малко, колкото да изсъхне и тупирах цялата коса...след това взех отново вакса, но този път с върха на пръстите си придърпах всеки кичур там, където желаех да бъде...пригладих тук там,да не стърчи...накрая мн лак за коса със силна фиксация и си ти 8) ...
^ и задължително миене на косата вечерта 8-)