View Full Version : Миналото не ме оставя
Здравейте.. направо започвам, че да не става много дълго :D
Има едно момче, което не ми излиза от главата. Проблема е, че с това момче скъсахме още преди години. Знам, че не го харесвам, но просто ми е хубаво да си спомням старите моменти, да ходя на старите места и т.н. След него съм имала и други гаджета, той също, но с никой от тях не съм се чувствала както с него. Няколко месеца след като бяхме скъсали изобщо не се виждахме, но една вечер се събрахме случайно с няколко хора и той беше там. Лигавехме се това онова и после той ми писа в скайпа и си говорихме много. Той ми каза, че когато сме скъсали месеци след това още не е могъл да ме забрави. Таман бях започнала да го забравям и когато ми каза това в главата ми стана голяма каша (бяхме скъсали заради приятели, който завиждаха.. най-накрая успяха да ни разделят, защото и на двамата ни беше писнало постоянно да има нови и нови интриги..). Знам, че и двамата много се променихме, вече нищо няма да стане между нас. Вече дори не се виждаме. Последно го видях като хората (иначе понякога го виждам така от прозореца ми като минава :D ) сигурно преди 2-3 месеца и той ми каза само "Ее, вече и едно здрасти няма, брат" и аз не му обърнах голямо внимание. Не знам защо не мога да забравя миналото и всичко останало. Понякога постоянно говоря за него и чак аз си се дразня. Не мога да се спра просто.. Не знам какво ми става. Някакви мнения по въпроса?
пп: Стана малко дълго, но исках да споделя, защото напоследък няма много с кого да говоря. :)
Само не започвай да го харесваш отново.. Е, ако все пак решиш, че бихте могли да имате шанс заедно, няма лошо.
Но миналото си е минало. Вярно, че понякога е доста приятно да си спомниш.. И аз в последно време си спомням за хора и неща отпреди 3 години... Знам, че тогава ми беше хубаво и ми беше добре, но това няма значение. Минало е това време и точка.
Можеш да продължаваш да си общуваш с него, да си спомняш, но не позволявай и чувствата да се върнат. :) Това е от мен. :)
ivcheto0o
12-28-2009, 12:44
старата Любов ръжда не хва6та.Може би о6те изпитва6 не6то към него.Но за да си сигирна просто излезте някъде като приятели и може да ти се изяснят 4уствата.
scanadal
12-28-2009, 12:45
Най-добре остави миналото там където му е мястото-в спомените :)
миналото си е минало.. спомените са си спомени.. по добре незапочвай да го харесваш пак и не му обръщай внимание щото ше стане по голяма каша 8-) а и мн добре знаеш че ако случайно се саберета пак.. нищо няма да екакто преди :) или сте заедно или повече изобщо ен се търсете 8)
Нз питай го пак ти си зн как да стане :D и ако да да ако не не :D 6том сте били заедно ве4е сега трябва да е по лесно
Проблема ми не е тръгването с него, не искам пак да ходим (е, поне така предполагам). Прекалено много се променихме и двамата. На мен проблема ми е, че не спирам да мисля за времената с него. Колко пъти се опитах да спра, но нещо все ми напомня за него :-o . И не мога сега да започна да си говоря с него и да искам да излезем, да поговорим като хората, защото ще си помисли нещо.. Почти 4 години съм седяла и чак сега съм се сетила да го потърся.. тц, не се връзва нещо :-o През тези 4 години много рядко сме излизали и виждали. офф, не знам и аз. Направо.. пак става каша май. Ужас 8-)
Епа.. изчакай тогава да отминат тия мисли за него..
Попринцип би трябвало да отминат.. Явно веднъж си се сетила за нещо хубаво и продължаваш да мислиш за него, защото е хубаво. Човече, изясни се със себе си, че наистина става каша! :booooomb: :)
Еминем първоначално ми заприлича на пожарникар в аватара ти :lol:
Ами аз имам подобен проблем. От 3 години сме разделени и аз точно сега реших да тъгувам за него и да искам да сме заедно :D . Ти поне имаш късмета да го виждаш често... Мислиш ли, че той те харесва?
С няколко]ХОРА
Божичко,по-добре си вземи учебник по български за четвърти клас и тогава започни да пишеш където и да е било :-o
givemereasontolive
12-28-2009, 13:09
Оо,абсолютно същата история .. дори и след като скъсахме след 4 години пак когато минавам през ''нашите места '' пак ми е толкова приятно , толкова много спомени там .. толкова ми е мъчно , че скъсахме ... както и да е . И аз след време започнахда го харесвам.Сега е от моя клас и ми е толкова забавно с него.Веднъж седях сама във физкултурния салон а той гледаше как по-големите му приятели играеха волейбол.Бях седнала там и той дойде.Първо се притесних , бяхме само двамата , а той се беше долепил за мен.И почна приятелстки да ми говори...Стана ми толкова приятно,спомних си старите времена.Не става въпрос за мен сега.
Няма ли да ти бъде по-приятно ако сте само добри приятели.То е минало.Минало са и чувствата.Те може пак да се родят.Но ги пусни в рамките на приятелството. :wink:
Ами аз имам подобен проблем. От 3 години сме разделени и аз точно сега реших да тъгувам за него и да искам да сме заедно :D . Ти поне имаш късмета да го виждаш често... Мислиш ли, че той те харесва?
Често?! Wtf?! 8-) Аз не тъгувам и не си мисля за него от 2-3 месеца ами откакто сме скъсали.. Ние не се виждаме за какво харесване може да говорим? Не искам да ме харесва, нито пък аз него, но тези мисли ме побъркват. :o
givemereasontolive пак повтарям, че не го харесвам. Дори вече не сме приятели. :-o Пък и не се виждаме често.. даже никак не се виждаме. След като скъсахме не можахме да се разберем като хората понеже скъпите му приятели ме харесваха и гледаха само гадно да му направят, но той не го осъзна и се опитвахме да не се виждаме много..
Както и да е. Благодаря на всички за отговорите и вече наистина ще се опитам да не мисля толкова много за миналото. :)
Сранно... и при мен е тъй. Скъсах ме заради приятели. Както и да е Това показва какви приятели имате.
аз например Просто избягвам всякакви отношения. Гледам когато го видя само да му се умихна и продължавам. Просто няма как да продържа с един човек който ме е лъгал и вярвал на лъжи.
все пак моя съвет е да продължиш колкото и трудно да е. Или когато се видите избягвайте да говорите за миналото колкото и да ви се иска това е. Всичко е Минало а миналото не е Бъдеще. Когато ходиш на местата където сте били заедно и си спомяш просто се усмихни и обърни гръб на предишните чувства. Всичко с Времето умира дори и една любов не изживята. нищо друго не мога да те съветвам. Но те разбирам защото и аз съм на същото дередже.
sladyr4etoo
12-28-2009, 14:39
Най-добре остави миналото там където му е мястото-в спомените :) мда :)
stupid0boy
12-28-2009, 14:50
Амиии... Как разбра, че не може да има нищо между вас? Как разбра, че не е възможно... Майка му деба.... Всички ли толкова бързо се отказват...
Амиии... Как разбра, че не може да има нищо между вас? Как разбра, че не е възможно... Майка му Д**а.... Всички ли толкова бързо се отказват...
аз не съм се борила, че да се отказвам.. Казах, че няма да има нищо между нас, защото и двамата много се променихме по характер. Не ми харесва новия Той. Виж, ако беше стария щеше да има за какво да се боря. Пък и ние не си говорим, не се виждаме. Как да се боря?! и + това не е там проблема, мисля. Просто не мога да изкарам от главата си стария "И" (така да го наречем) и всичките стари моменти с него и всички останали. :(
DevilWish
12-28-2009, 18:40
Ох гадно.И аз се бях разделила за кратко с голямата си любов, заради интриги, но това е голяма грешка.Не издържахме и пак сме заедно и толкова щастливи. =) Никога не искам да го изгубя.Гадно е, че вие сте се изпуснали.Просто говори пак с него. . . :)
SuNsHiNe6
12-29-2009, 16:43
Остави миналото зад гърба си,настоящето и бъдещето сега имат значение :)
vesito13
12-29-2009, 19:15
Това е твоето минало, по един или друг начин тогава ти се се променяла, израствала, оформяла, като характер. Не виждам какъв е проблема в това да си спомняш, това твое минало винаги ще си остане зад гърба ти, вече не може да го промениш, но от време на време да си спомняш, няма лошо. Както помниш моменти от детството ти, така запомни и тази си връзка, като едно красиво минало и нищо повече. Но не се опитвай да го забравиш, то просто си остава някъде там във времето :)
SuperBadSuperFresh
12-29-2009, 19:45
Не сте приятели.Не го харесваш.Не искаш да си с него.Ти всъщност по спомените ли тъгуваш?И всъщност искаш ли нещо?
izlishna
12-29-2009, 19:53
И да го харесваш и да има някаква малка вероятност да сте отново заедно .. запомни, че нищо няма да е същото, каквото е било .. По-добре си остани с хубавите спомени и приятелството между вас :)
MaLkaTa_LaDy
12-29-2009, 20:19
Остави миналото зад гърба си,настоящето и бъдещето сега имат значение :)
Не е толкова лесно. Особено ако миналото е по-красиво.
missperfection
12-29-2009, 21:27
Хубаво е да си спомня човек и то особено хубавите неща . Но спомените са си спомени - за миналото . Но това не значи , че като си спомняш за един човек и за това , колко хубави моменти сте имали , трябва пак да сте заедно. А пък и винаги изживяното първия път е най -красиво и си остава уникално .Просто си ги запази тия хубави моменти и се сещай за тях с усмивка и продължавай напред :)
Това е моето мнение :)
Амиии... Как разбра, че не може да има нищо между вас? Как разбра, че не е възможно... Майка му Д**а.... Всички ли толкова бързо се отказват...
аз не съм се борила, че да се отказвам.. Казах, че няма да има нищо между нас, защото и двамата много се променихме по характер. Не ми харесва новия Той. Виж, ако беше стария щеше да има за какво да се боря. Пък и ние не си говорим, не се виждаме. Как да се боря?! и + това не е там проблема, мисля. Просто не мога да изкарам от главата си стария "И" (така да го наречем) и всичките стари моменти с него и всички останали. :(
Тогава ги помни и се равай че са се случили . След като не го харесваш новото му АЗ , нямаш друг избор . :)
sh3_1s_7h3_0n3
12-30-2009, 09:30
Не си го преживяла и явно още изпитваш нещо към него. Намери път към него и ако имаш успех, започнете отново наново.
Имай предвид обаче, че хората се променят с времето и не винаги е "същото като тогава".
Тогава ти го остави първа.