Влез

View Full Version : Какво харесвате от връзката ?

awerw
12-28-2009, 13:35
Напримерно секса ,целувките ,това 4е може6 да сподели6 проблемите си с някой,свалката преди връзката ,4е може6 да се похвали6 4е ве4е има6 гадже и мн др.
На мене най - много свалката преди връзката мн е яко макар да се притеснява6 дали 6те каже да не се пак е най - вълнува6тото за мене :oops:

Lucksy
12-28-2009, 13:54
Свалката и това, че знам, че имам човек до себе си, на когото мога да се доверя и да му споделя всичко. :grin:

golqmumnik
12-28-2009, 14:01
Гушкането,целувките и шибането,майна 8)

ivcheto0o
12-28-2009, 14:05
Гушкането,целувките,4е някои ме прави 6тастлива,мога да раз4итам на някого,доверието :)

aloveyou
12-28-2009, 14:09
Всичко,правено с него..

stupid0boy
12-28-2009, 14:14
ЗА вас любовта в шибане ли се мери бе майна.... в целувки и прегрътки ли само? :shock:
Не казвам, че не са важни... ама.... най - много ми харесва примерно.... отначало ако чуствата са взаимни... само как се гледаме.... как .... пеперудките в корема... и като разбереш, че и той/тя те харесва също... как почваш да "летиш" .... Първата целувка... и после незабравимите моменти заедно...

wasch0
12-28-2009, 14:20
Чуството, което ме прави щастлива е да знам, че има някой до мен, който ме обича аз него също.. целувки и прегръдки също.. хубавите моменти заедно :-D

alex4o
12-28-2009, 14:22
ЗА вас любовта в шибане ли се мери бе майна.... в целувки и прегрътки ли само? :shock:
Не казвам, че не са важни... ама.... най - много ми харесва примерно.... отначало ако чуствата са взаимни... само как се гледаме.... как .... пеперудките в корема... и като разбереш, че и той/тя те харесва също... как почваш да "летиш" .... Първата целувка... и после незабравимите моменти заедно...

Абсолютно съм съгласна!
Може да се целувате с всеки,да се "шибате" с всеки,но не всеки ще ви подкрепи във всеки 1 момент,не на всеки може да разчитате,не с всеки ще пърхат пеперудките ви в корем,не всеки ще ви накара да "летите" от щастие и не с всеки ще имате щастливи,незабравими моменти! :)

lilincituuuu
12-28-2009, 14:24
т0ва.. че се чувствам обичана ;[ това, че съм щастлива.. вярно.. хубаво е да се гушнеш в него.. да знаеш.. не не знам.. няма друго такова чувство.. но не е това най~важното.. важното е чувствата да са взаимни.. :?

sladyr4etoo
12-28-2009, 14:24
всичко :-)

stupid0boy
12-28-2009, 14:25
УхАаА... аз съм бил много романтичен беее :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

givemereasontolive
12-28-2009, 14:26

Абсолютно съм съгласна!
Може да се целувате с всеки,да се "шибате" с всеки,но не всеки ще ви подкрепи във всеки 1 момент,не на всеки може да разчитате,не с всеки ще пърхат пеперудките ви в корем,не всеки ще ви накара да "летите" от щастие и не с всеки ще имате щастливи,незабравими моменти! :)

Точноо. :x

lilincituuuu
12-28-2009, 14:30
УхАаА... аз съм бил много романтичен беее :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
чак и аз се зачудих :D много малко момчета търят това в една връзка :? шапка ти свалям :P

MaLkaTa_LaDy
12-28-2009, 14:32
Тръпката.

stupid0boy
12-28-2009, 14:38
Чак шапка... ако ще почваме да си чатим на гърба на други теми... по добре недей... дай на лично...

soul1199
12-28-2009, 14:38
всичко :-) :)

3oPuTy
12-28-2009, 14:47
От всичко във връзката ни най-много харесвам това,че след като тръгнахме не си променихме отношенията :) Все още сме си толкова близки приятели и не се притесняваме да говорим за предишните ни връзки,разочарования и т.н.
Харесват ми закачките ни :) Харесва ми как на моменти се държим така всякаш не ходим,а още се зарибяваме :)
Харесва ми,когато се разлигавим и започнем да се държим като деца - бой с възглавници,със снежни топки,викове,смях ...
Харесва ми това,че когато спим заедно и той несъзнателно в съня си ме завива дори да е топло :-D
Естествено харесвам и целувките,и прегръдките,и секса,но това не са нещата,които ме правят истински щастлива :)

dydka
12-28-2009, 16:35
аз нямам връзка.. смисъл от 9 месеца се срещам с един човек..той е на 31 и заради разликата в годините ни преценихме ,че голямо приятелство имаме и ще имаме ,но няма как д ами обещае ,че 100 години напред ще е до мен ...въпреки всичко го обичам и съм му го казвала ..харесвам това,че когато имам нужда ,за каквото и да е веднага би се отзовал и това,че е перфектният ... перфекният макар и не за мен ...просто човек трябва да живее за момента и да се радва на хубавите мигове

0nem0retIme
12-28-2009, 16:37
Всичко,правено с него..

+1

sladur4etyYy
12-28-2009, 16:39
аз нямам връзка.. смисъл от 9 месеца се срещам с един човек..той е на 31 и заради разликата в годините ни преценихме ,че голямо приятелство имаме и ще имаме ,но няма как д ами обещае ,че 100 години напред ще е до мен ...въпреки всичко го обичам и съм му го казвала ..харесвам това,че когато имам нужда ,за каквото и да е веднага би се отзовал и това,че е перфектният ... перфекният макар и не за мен ...просто човек трябва да живее за момента и да се радва на хубавите мигове

хаха, добре се е подсигурил чичката.

аз в момента нямам връзка, но досега във всяка една, която съм имала, съм харесвала все различни неща. явно зависи от самия човек, с когото съм.

crazymm
12-28-2009, 16:39
Споровете 8-)
Много обичам да споря с някого, освен това обожавам начина, по който ме кара да се чувствам.

dydka
12-28-2009, 16:45
не смятам ,че на 31 е чичка .... при положение,че дори не изглежда на годините си ... всичките ми приятели са мъже казвам мъже ,защото са на около 27 28 30 36 и мога да кажа ,че човек мн повече може да научи от колкото да излизам с момичета .Не харесвам женските компании просто.

FromAutumToAshes
12-28-2009, 16:54
Образно казано почти всичко... Самия факт, че имам човек до себе си, на който му пука за мен. Моментите прекарани заедно, и всякакви други такива хубави работи xD

едит - сега прочетох поста преди моя , на колко си ако не е тайна (:

dydka
12-28-2009, 17:01
19 ще започна сега след Нова година ...и сега чакам да стане 8 и 30 за излизане и седя и 4ета форумчета

dydka
12-28-2009, 17:02
главно търсех превода на онази песен преди малко,където беше написал че на кирилица трябвало да се пише ,че се зачетох и в другите теми

FromAutumToAshes
12-28-2009, 17:15
Тоест ако смятам правилно си 91 набор и излизаш с 30 годишни... мдааа добра логика.. Е всеки луд с номера си, а някои и с цели програми :lol: Здраве да е (:

dydka
12-28-2009, 17:21
еми да и да го смяташ и да не го смяташ всеки сам си преценява с какви хора да излиза,а аз с такива се 4увствам най-добре ...макар,че и майка като теб казва тези неща и че един ден да не викала на зетя ..здравй наборе... ,но в крайна сметка право на избор понякога човек не знае,в кой ще открие любовта дали ще е по-голям или по-малък никой не знае просто се случва.

www.album.bg/daninkaaaa

sladur4etyYy
12-28-2009, 17:26
не смятам ,че на 31 е чичка .... при положение,че дори не изглежда на годините си ... всичките ми приятели са мъже казвам мъже ,защото са на около 27 28 30 36 и мога да кажа ,че човек мн повече може да научи от колкото да излизам с момичета .Не харесвам женските компании просто.

е и аз не харесвам женските компании, но пък не си се представям в компания от 36- годишни мъже 8-) както и да е, всеки да си преценява за него си. ;]

fenastz
12-28-2009, 17:52
Топлината на женското тяло :oops:

kamucheto0
12-28-2009, 19:03
Гушкането,целувките,4е някои ме прави 6тастлива,мога да раз4итам на някого,доверието :)

DevilWish
12-28-2009, 19:12
Така. . . харесвам всичко между нас, това е магия.
Харесвам това, че никога не ме е лъгал и не би ме излъгал.Харесвам това, че мога да му се доверявам.Харесва ми, че ме успокоява, че му уважава, че никога не би ми посегнал, че не поглежда друга, че ме предпазва от всичко, че се е жертвал толкова пъти, заради мен, че въпреки, че много хора го карат да се разделим не се предава, прегръдките му, целувките му .... =))

Иначе до момичето, което си е харесала 30 годишен, разбирам те.Имах гадже, което сега щеше да е на 29, но се самоуби :( Завинаги е в сърцето ми, но както и да е не искам да говоря, защото това е най-болната тема в живота ми. . Но разбирам те, защто си харесваш по-големи.По- зрели са ;)

chocolatee
12-28-2009, 20:06
Всичко, свързано с него./общо взето 8-) /

hugcheto
12-29-2009, 21:50
Чувството като сме заедноо

azida
12-30-2009, 19:14
емм сексът и целувките

Assshley
12-30-2009, 20:24
Начина по,който ме гледа .. как му светят очите,усещането,че до себе си имам не само любим ами и приятел,с който мога да споделя всичко.Сигурността,която изпитвам,когато съм с него .. това,че винаги може да ме успокои .. Много,много неща . Просто обичам това,което е той - и добрата и лошата му страна. . Отплеснах се малко. :lol:

hahavteen
12-30-2009, 21:00
Аз ще кажа какво ми харесва в сегашната ми връзка. Имала съм общо 2 а за предишната не ми се говори.

Харесва ми, че намерих някой, с който се разбирам с един поглед, който търпи всеки мой каприз и настроенията ми. Това че с него имаме сходно чувство за хумор и моментите в които се смеем заедно са просто уникални. Харесва ми, че нямаме срам един от друг и сме максимално отпуснати. Също обичам това, че и двамата си казваме веднага какво чувстваме и какво мислим без да се правим на интересни и да си правим живота труден. Най ми харесва обаче че и двамата искаме едно и също и гледаме в една посока.
Свалка при нас като че ли нямаше... Тоест бяхме си писали 2 месеца преди да се видим (той беше в чужбина) но беше по-скоро на приятелско ниво и не сме говорили за връзка. На първата ни среща изкарахме няколко прекрасни часа, целунахме си и той каза че иска да сме заедно и това беше. Според мен си стана перфектно. От всичко най-мразя несигурността и зарибявките в началото. :?