PDA

View Full Version : Най-перверзното изживяване ?

Xeel
12-28-2009, 14:41
Не бях срещал такава тема, затова реших да пусна. И тъй като я пускам, аз съм първи.

Това беше преди две години и половина. Бяхме двамата вкъщи насаме. Тя започна да се натиска и отидохме в банята, и направихме "подводница". И ето там започна :grin: Каза ми, че иска да я оближа (съвсем сериозно) и аз и викам ми добре, ще те намажа с шоколад (на майтап разбирасе) и тя - СУПЕЕЕЕР :-) . Излизах си момичето и беше супер перверзното :razz:

Айде сега ваш ред е ;)

revolver
12-28-2009, 14:44
Ами давах една ношна смяна и отидох да посета момичетата от инжинерството .Правих го с една испанка около 7 пъти във огроомна стая за лекций.Имаше невероятно ехо !

Xeel
12-28-2009, 14:47
Испанките са Seeeeexyyy :grin:

kosder
12-28-2009, 15:16
Почесох се по ръката и свърших,много съм добър ;]

Xeel
12-28-2009, 15:21
Аз пък само като си помисля, и веднага свършвам ;) Бия те !

MakeMeLaugh
12-28-2009, 15:25
Ще те хване срам, ако го разкажа :-D

GirlfromHell
12-28-2009, 15:27
А какво е "ПОДВОДНИЦА"? :-o

Xeel
12-28-2009, 15:35
Разказвайте, разказвайте :P

Подводница - затваряте се в една стая с фасове и алкохол, след което се натискате..

Jessie
12-28-2009, 17:55
С въпросния бяхме колеги в ресторанта на хотела, където бачкахме... И след първия ни път заедно тръгнахме. :lol: Видя се, че имаме общи интереси. :-D

По темата... беше в банята на неговата стая, докато в другата стая всички останали 8 момчета и 1 момиче уж спяха... Подобности не издавам... ;ддд

Bellatrix
12-28-2009, 18:00
Подпукахме се веднъж на една полянка. :)

А по едно време той си сложи една полицейска риза и играхме на чичко полицай :D И се правихме, че съм пияна и съм карала с повишена скорост и трябвало да му духам на апаратчето да видим пияна ли съм :D И после як секс :)

Shia
12-28-2009, 18:19
Бях в цикъл,той влезе в мен гол,без шушляк,без притеснения.Наведох след 30сек. и го поех в устата си-алагле с кръвчица мммммммммммм....

Stef93
12-28-2009, 18:37
Бях в цикъл,той влезе в мен гол,без шушляк,без притеснения.Наведох след 30сек. и го поех в устата си-алагле с кръвчица мммммммммммм....

Тва беше гадно..
:smt078

TheX
12-28-2009, 19:23

Тва беше гадно..

Мисля че току що една част от мен умря...

Dark_Angel_F
12-28-2009, 21:24
Бяхме на кафе аз , 2 приятелки един бивш . Както си се бяхме гушнали двамата и аз си говорех с приятлеките ми дой тихичко ми шепнеше в ухото какво мисли да ми причини в тъмните сепарета вътре в кафето ... Не знам от допира на тялото му към моето и от тези думи ли беше , но цялта изтръпнах !

Xeel
12-28-2009, 21:52
Да но, после какво правихте ? Не бъди егоистка кажи.... :o :D Ама целта е да разказвате случки. По-перверзно не можете ли ? Изповядайте перверзността си тук... :grin: :) :P

anichka12345678
12-28-2009, 22:04

Тва беше гадно..

Мисля че току що една част от мен умря... :lol: :lol: :shock: :-&

Azgalor
12-28-2009, 23:02
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

KandidatZaSlava
12-28-2009, 23:29
чуй ся малко, чуй чуй чуй чуй сега .... значи там отиаме и ти каам мале бам ба, и до там и изведнъж даан.. джас ама дран ти казвам бе дан и оня вика "леле олеле але " ма смях голям и тя и той на тя вика и то "бу тате" маааааааа телефона дзъъннн и аз пръц и там туй паат на земята и туш батеее мн лудо си беше 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

stupid0boy
12-29-2009, 00:10
Малее.... :? :? :? :? :?

anika17
12-29-2009, 01:50
стоях с бившо гадже в един бар в центъра на Варна през деня.
бяхме на едно тъмно и отделено сепаре в един ъгъл,
на маса - един срещу друг. аз си свалих токчетата,
той си си разкопча дънките
и започнах да му правя footjob под масата.
той страшно се беше възбудил, едва стана да плати
и отидохме в колата ни, която беше наблизо.
там го довърших със свирка.

iLovePussyJuice
12-29-2009, 01:53
стоях с бившо гадже в един бар в центъра на Варна през деня.
бяхме на едно тъмно и отделено сепаре в един ъгъл,
на маса - един срещу друг. аз си свалих токчетата,
той си си разкопча дънките
и започнах да му правя footjob под масата.
той страшно се беше възбудил, едва стана да плати
и отидохме в колата ни, която беше наблизо.
там го довърших със свирка.не е зле. 8)

howland
12-29-2009, 03:23
anika както обикновено отнася всички. :-D

LSFC
12-29-2009, 07:25
чуй ся малко, чуй чуй чуй чуй сега .... значи там отиаме и ти каам мале бам ба, и до там и изведнъж даан.. джас ама дран ти казвам бе дан и оня вика "леле олеле але " ма смях голям и тя и той на тя вика и то "бу тате" маааааааа телефона дзъъннн и аз пръц и там туй паат на земята и туш батеее мн лудо си беше 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Сериозно ли ве ?! Много си перверзен :) :D

ShiZo
12-29-2009, 07:53
едно сдобряване
а именно
започнахме да се караме зверски, замахвах да го удрям, крещях силно, той беше много вбесен, и от време на време ми хващаше ръцете когато замахвах към него. Карахме се поне половин час, дори отнесе няколко шамара и ритника от мен, то не бяха хвърляния на възглавници, покъщнина като цяло..И в един момент когато вече трябваше някой да си тръгне и да затръшне вратата, той тръгна към мен, и аз си викам: Тоа се побърка, ся ше ме пребие! хаха И той ме хвана и ме блъсна на леглото, мисля дори че се ударих в ръба хах И аз бях все още бясна, продължихме боя върху леглото, който естествено прерасна в друго.. но си запази агресията. Беше наистина БРУтален, точно какъвто харесвам.. беше умопомрачително, след това не можех да.. гледам даже хаха

TheX
12-29-2009, 08:58

Бахти,нищо не разбрах
:lol:

Xeel
12-29-2009, 10:43
едно сдобряване
а именно
започнахме да се караме зверски, замахвах да го удрям, крещях силно, той беше много вбесен, и от време на време ми хващаше ръцете когато замахвах към него. Карахме се поне половин час, дори отнесе няколко шамара и ритника от мен, то не бяха хвърляния на възглавници, покъщнина като цяло..И в един момент когато вече трябваше някой да си тръгне и да затръшне вратата, той тръгна към мен, и аз си викам: Тоа се побърка, ся ше ме пребие! хаха И той ме хвана и ме блъсна на леглото, мисля дори че се ударих в ръба хах И аз бях все още бясна, продължихме боя върху леглото, който естествено прерасна в друго.. но си запази агресията. Беше наистина БРУтален, точно какъвто харесвам.. беше умопомрачително, след това не можех да.. гледам даже хаха

А така ви искам. И аз имах едно подобно преживяване :-o Anika - ти си същински дявол :-P

0nem0retIme
12-29-2009, 11:26

хахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:

Dizziness
12-29-2009, 12:08
Нашите ги нямаше... :D
Аз си имах приятел, но чиляка беше на 250 км разстояние, именно заради това нещата за мен не бяха истински и толкова сериозни. Обадих се по МоБиФоНа и веднага извиках едно момче, наборче (на 17 сме) , което беше лудо влюбено в мен и нямаше право на отказ. Той готов, първоначално си помислих, че нищо няма да стане... но какво се оказа, всичко беше... уникално. Звъни се, аз бях с черно бельо и го накарах да ми направи няколко снимки, той щеше да припадне :D Дупих се, докосвах се, отмятах коси... той снимаше в поза статуя :D , след което свалих сутиена и без това са ми неудобни и почти винаги съм без, продължи да снима, бях във всякакви пози. Най-накрая махнах и прашките и той вече хвърли тела и направо ми скочи. Съблече всичките си дрехи, остана само с едни боксерки, на които пишеше "Правя лудории всякакви" :grin: извади един durex и лашкането започна :D Той естествено свърши след около 10-15 минс, дойде моят ред. Извади го, легнах на една възглавница, а под дупето ми сложи друга. Главата му беше между краката ми и започна да облизва всяка част от мен. Игра си с клиторчето, със срамните устни, облизва ги около 7-8 минути ако не и повче. След което си вкара първо едното пръстче, после и второто, и почна да ги движи с адската скорост на G-точката, с езика облизваше клиторчето през това време и за около 5-6 минс свърших и това ми беше първото истинско свършване, породено от някой друг, бившият просто остана в миналото. А с това момче направихме почти година вече. :)

bathory
12-29-2009, 12:25

Тва беше гадно..

Мисля че току що една част от мен умря... :lol: :lol: :shock: :-&
:razz: :razz:

Bixel
12-29-2009, 13:33
Нашите ги нямаше... :D
Аз си имах приятел, но чиляка беше на 250 км разстояние, именно заради това нещата за мен не бяха истински и толкова сериозни. Обадих се по МоБиФоНа и веднага извиках едно момче, наборче (на 17 сме) , което беше лудо влюбено в мен и нямаше право на отказ. Той готов, първоначално си помислих, че нищо няма да стане... но какво се оказа, всичко беше... уникално. Звъни се, аз бях с черно бельо и го накарах да ми направи няколко снимки, той щеше да припадне :D Дупих се, докосвах се, отмятах коси... той снимаше в поза статуя :D , след което свалих сутиена и без това са ми неудобни и почти винаги съм без, продължи да снима, бях във всякакви пози. Най-накрая махнах и прашките и той вече хвърли тела и направо ми скочи. Съблече всичките си дрехи, остана само с едни боксерки, на които пишеше "Правя лудории всякакви" :grin: извади един durex и лашкането започна :D Той естествено свърши след около 10-15 минс, дойде моят ред. Извади го, легнах на една възглавница, а под дупето ми сложи друга. Главата му беше между краката ми и започна да облизва всяка част от мен. Игра си с клиторчето, със срамните устни, облизва ги около 7-8 минути ако не и повче. След което си вкара първо едното пръстче, после и второто, и почна да ги движи с адската скорост на G-точката, с езика облизваше клиторчето през това време и за около 5-6 минс свърших и това ми беше първото истинско свършване, породено от някой друг, бившият просто остана в
миналото. А с това момче направихме почти година вече. :)

...и живяли щастливо до края на дните си.

Stela90
12-29-2009, 15:14
ами най-перверзно ми беше когато за една нощ спах с двама различни.нещо като интервю-първо единия след час и нещо при другия.

Ax3
12-29-2009, 16:51
Аз пък само като си помисля, и веднага свършвам ;) Бия те !

Хахаха Lamer :D BLINK! И съм свършил....

awerw
12-29-2009, 16:54
Да но, после какво правихте ? Не бъди егоистка кажи.... :o :D Ама целта е да разказвате случки. По-перверзно не можете ли ? Изповядайте перверзността си тук... :grin: :) :P
Приятел ако иска6 измислени 6ти напи6а книга 8)