Влез

View Full Version : искам да поговорим за важните неща

anichka12345678
12-28-2009, 21:45
Гледах един филм ''Speak'' -2004 ,ако искате го гледайте.Та накратко разказва се за момиче ,което е изнасилено (девствена) на парти послучай завършване на 8 клас,от момче ,което е по-голямо от нея.Причинява й голяма травна и фсихически и физически.
Защо един мъж изнасилва момиченце?
Какво го кара да направи това?
В филма момичето дълго време не споделя с никой,което е голяма грешка.А такива случай не са единствени с момичета на нашите години.За всички искам да кажа,че за този проблем трябва да се говори. Аз не съм потърпевша ,но съм част от тази действителност.
Какво удоволствие изпитва един мъж ,когато го прави ,нима само така се чувства силен ?

Dark_Angel_F
12-28-2009, 21:51
Аз лично съм на мнение ,че мъжете които изнасилват обикновенно са с психически проблеми... Може би съм повлияна от филмите , но често орпавданието им е " тя казваше " не " , но имаше в предвит "да"... Такива мъже обичат да гледат как жервтите им страдат и изпитват удоволствие от това, също и от факта ,че са "господари". Като цяло може много да се разсъждава и да се мисли по върпоса , но с това няма да помогнем нито на вече изнасителните , нито на тези , които ще бъдат изнасилени.

Marlboro4ever
12-28-2009, 22:25
mmm em da pravilno se izrazi...mujete obi4ame da se 4uvstvame silni,no trqbva da se saobrazqva6..a otnosno temata tova za men li4no e prostotiq..pravqt go ili ot qd ili moje momi4e da gi e othvarlilo

P.S. nqmam kirilica :)

nymphadora
12-29-2009, 07:13
Аз лично съм на мнение ,че мъжете които изнасилват обикновенно са с психически проблеми... Може би съм повлияна от филмите , но често орпавданието им е " тя казваше " не " , но имаше в предвит "да"... Такива мъже обичат да гледат как жервтите им страдат и изпитват удоволствие от това, също и от факта ,че са "господари". Като цяло може много да се разсъждава и да се мисли по върпоса , но с това няма да помогнем нито на вече изнасителните , нито на тези , които ще бъдат изнасилени.

дам,чувството за доминиране+повечко алкохол...

t0d1t0
12-29-2009, 09:52
Ама ти друга работа нямаш ли си?

XuTPaH
12-29-2009, 10:16
Съгласен съм, наистина го има това желание за власт! Но понякога има и други причини, като психически отклонения и любов към този вид секс, да ти харесва как се съпротивлява другия.

kiborganaizer
12-29-2009, 10:32
аз одеве изнасилих 2 момиченца,направих го защото ме мързеше да им печеля симпатиите и да им трая ниската мозъчна активност.те бяха облечени с дрехи на които пишеше ''изнасили ме'' и не си личеше че са на 14,а пък и предположих че след като вече е на мода да раждаш на 11,няма да има проблеми.преди 2 дена докато търсех в гоогле какво куче да си взема,попаднах на сайт в който имаше 10000000 клипа как всякакви гнусни животни и още по гнусни човеци от женски пол се чукат и си казах тези 2 момиченцата горкичките сигурно нямат куче,дай аз ще им направя кефа,за пред хората обаче казвам че смятам жените за интелигентни и красиви създания,а красивата им нежност не дава да ги удариш дори с цвете

seduction1mplex
12-29-2009, 10:46
Стига драми...Има теми за тва вече..Не ги слагайте под общ знаменател мъжете.Ако искате да сте сигурни,си купете оръжие или електрошоково устройство и не се впрягайте много...Станалото-станало..И мен са ме нападали,кво да правим ся..Ма как го правили,ма защо го правили..Щото не са в час.Има ги сякви :)

Bixel
12-29-2009, 11:13
неговоренето с родителите води до такива неща... и по-гадното е че в такива случай виновниците не ги наказват... никога

Dollystar
12-29-2009, 16:25
Изнасилвачите са просто вид съдисти с прихически разтройства за мене.

Jeannie
12-29-2009, 16:33
... Болката е огромна и непоносима. Без значение какви са били мотивите за конкретната ситуация изнасилването е нещо гнусно, болезнено и оставя голям белег за цял живот. Никога не бих простила на извършителя.

kiborganaizer
12-29-2009, 19:59
той едва ли ще се самоубие ако не му простиш

BringYourOwnBeer
12-29-2009, 21:13
емии сдухано ще ти е после но такива неща стават :/
тъй чее - преживейте го !

K0rTexXx
12-29-2009, 23:18
За мен лично тези, които изнасилват са или психично болни или са комплексирани и другите момичета не му пускат...има и трети вариянт, в който са отхвърлени от даденото момиче преди това, а изнасилвача е луднал по нея.Абе общо взето за мен това са си чисти изроди...

graphicflower
12-30-2009, 01:07
Често срещана сексуална фантазия е тази за власт и доминиране. Аз съм момиче, но и на мен ми харесва да съм понякога по-властната или по-крехкото същество. Гаджето ми много се кефи когато реша да взема властта в мой ръце и чисто и просто си казва " Torture me" ( в превод: "изтезавай ме"). Не само мъжете си падат по властта , но и жените( но в повечето случей може би от срам не го показват). Аз личко си умирам от кеф, ако гаджето ми ме върже и поеме изцяло властта. Тръпката си е уникална, но това трябва да се прави с някой който обичаш, заедно сте от достатъчно време и му имаш доверие и имаш желанието да му направиш кефа и да му угодиш. В противен случей може да се почувстваш използвана.

Gigi1302
12-31-2009, 23:00
Аз мисля, че трябва да имаш проблеми, за да извършиш подобно нещо.

uBuTo
02-05-2010, 16:33
и моят първи път беше насилствен .. :( .. на купон, с момчето което ми се водеше "най-добър приятел" :( .. напила съм се и съм легнала да спя .. и докато аз съм спала ... сещате се .. :) .. като научих не ми стана приятно, но с времето го преодолях. в никакъв случай не мога да кажа че съм го забравила .. но го преодолях :)

Everytime
02-05-2010, 16:46
или има нещо отклонения или иска да се прояви като много голям .. ауу големец..като изнасили момиче какво ли? съсипва и живота и също така и неговия.Такива хора не са често срещани, но срещнете ли ги гадно.. гадно за момичетата който не могат да се защитят от например някъф 2 метра супер напомпан (давам пример) ..

edinaka93
02-05-2010, 20:00
да кажеме че просто има някакъв комплекс, и той се корени в по ранна възраст 11-15-16 години