Влез

View Full Version : първият път

ShmaTkaModel
12-28-2009, 22:10
Здравейте .. мн харесвам форума ся доиде време да се регна и аз да питам нещо... малко е тапо и не на място но кво да се праи.Аз сам девствен имам си приятелка но все още не сме правили секс .. не се ядосвам щото се надявам и тва време да доиде.И там е проблема че се напалших като гледам ТВ как момичета забременяват на по 12-13 години и мн ми са ибе но като си помисля че нещо може да се скаса презерватива ми става лошо . Има голяма вероятност тва да стане... :shock: :shock: :shock:

Marlboro4ever
12-28-2009, 22:18
emi vnimavai be :D pravete kgato mislite 4e ste gotovi..ako te e strah kade si tragnal :D
P.S. precakana mi e kirilicata sorry :)

DIVINE_TIME
12-28-2009, 22:19
На колко си години? Не ми звучиш особено подготвен по темата, но както и да е... Ако си под 16, рано ти е ! Седни, прочети, има много литература по въпроса за контрацепцията и предпазването от венерическите болести. Живеем в 21 век и има предостатъчно предпазни средства. Ако седнеш и се образоваш и спазваш стриктно правилата, страшно няма.

ShmaTkaModel
12-28-2009, 22:35
на 13 сам .. не ме е страх да не хвана спин или нещо ама да не забренее девойката

DIVINE_TIME
12-28-2009, 22:42
на 13 сам .. не ме е страх да не хвана спин или нещо ама да не забренее девойката

Емииии.. Ще се пазите, бе. Слагаш надежден презерватив (Дюрекс например), проверяваш го от време на време.. Вадиш си го, малко преди да свършиш и няма да забременее. Ама аз още си мисля,че си малък.. То верно,че поколението асцелерира, ама 13 години не е възраст за секс, даже и за вашето поколение.. :?

radii
12-28-2009, 22:42
абе на къде отива тоя свят?преди малко четах някакво момиче на 12 сега на 13 ... :-o :-o какво ви се ''Ибе''.. за всичко има време бе хора :?

Azgalor
12-28-2009, 22:59
Презерватива може да се скъса, само ако не го поставиш правилно, иначе няма да има проблем то тази гледна точка ;)

KandidatZaSlava
12-28-2009, 23:33
еми еби СА ВЕ ... за сичку си иа парви пат ... алкхол, свирки, суджуци, наденички, боббб, леща, мляко с ориз, мляко с какал ... бронзова баница със сирни ... кът ти са ибе иби са ... чуй малко ся 8) 8) 8) 8)

stupid0boy
12-29-2009, 00:17
А на мен как ми се сере.... идея си няяш... :? :?

amk933
12-29-2009, 00:28
:razz: :razz:

Моето дете, детската градина (ОДЗ-то) не се намира тук. Пясъчникът също. Полата на мама също. На 12-13 години би трябвало акълът ти да е в учебниците, количките и жмичката, а не в секса, което надявам се не си мислиш, че е Монополи или вид кола. След като задаваш такива въпроси ми става ясно, колко си готов и колко го искаш и колко това ще е за гъзарията да се покажем колко сме пораснали. Обаче какво ще стане? "Опитната" ти приятелка ще докосне малкия генерал, който вече ще лети из облаците и при първото вкарване страшния презерватив ще се напълни. След това ще последва тема дали си бременен, дали тя е бременна, дали да пие Ескапел, 'що цикълът и закъснява и етс. СТИГА!

Раздел "Секс" не му е мястото да успокояваме някакви 12-годишни лапетии. Като не вярваш на презервативите не мога да ти помогна...

А и май не си за тук, а за няколкото места, които споменах по-горе... :?

Само това да обянявам, че презервативът не пропуска не ми се беше случвало...Ми като не ви е за възрастта и не сте готови не правете секс и спрете да пускате глупави теми. :?

Bianc0
12-29-2009, 00:32
13 годишни...секс...на къде отиват идните поколения... #-o

MZMA
12-29-2009, 01:14
Що бе,ако беше циганин на тая възраст сигурно щеше да има 3-4 деца :D

Bianc0
12-29-2009, 01:25
И 2-3 умрели които са се родили по килограм и двеста от 11 годишната си майка... :D

nymphadora
12-29-2009, 07:15
не усещате ли че се ебава :shock:

NewMaster
12-29-2009, 08:25
Пффф, ти момче ли си бе? Така кажи. Вземаш си едни Дюрекс екстра сейф и щом си навил мацката, чукай я без да се притесняваш :)