Влез

View Full Version : И от къде да дойде тази воля???!!!!

mechtaq_za_teb
12-29-2009, 06:59
Съжалявам, че пускам тази тема, но отстрани изглежда толкова лесно, на думи също... но тия моменти на слабост ме убиват. Пределно ясно ми е , че не трябва да го търся повече, че не го заслужава... все си повтарям, че е за добро, но защо продължавам да го мисля и да искам да го видя, като той така ме нарани?! Какво ми липсва? Достойнство? Вече го загубих напълно... и ми е чудно какво още трябва да направи, за да се откажа...?! Получих "всичко" на тепсия.. като почнем от "не ми пука за тебе вече", "няма да ми липсваш", "целувах се с еди си коя" ... на моменти ме е яд и си казвам КРАЙ! После.. какво?! Все едно всички тези неща ми излизат от главата и започвам да се измъчвам. От няколко дни съм все с приятели някъде, но какво? Пак мисля само за това, докато той си прави кефа. И от там се опитах да се надъхам. Казах си:щом той е щастлив и не му пука, на мен за какво да ми пука?! И ето. Пак пиша тема, защото се чувствам в безизходица. На косъм съм да го потърся и после всичко да се почва отначало:да се самосъжалявам, да си казвам край и пак да губя воля заради тая проклета надежда... Много ме боли без него, без онова добро момче, което беше, което му пукаше. И не знам какво да правя вече...

nymphadora
12-29-2009, 07:08
такива сме момичетата,затова момчетата не ни зачитат :o

buuu
12-29-2009, 07:14
ти така не самосъжаляваш себе си .. а него :)
спри да го правиш защото не заслужава ... може би с в тфа състояние защото си много сърдечна ама в момента вредиш само ан себе си .. крайно време е да спре да ти пука ..та той ти казва буквално направо ко прай и т.н .. кво още ше чакаш да направи? трябва ти воля ..хз трябва да се пребориш с себе си и да си кажеш че този човек не заслужава и капка внимание от твоя срана ... и после вече да си готова да му го кажеш на него или да му го покажеш..

valdesbg
12-29-2009, 07:21
Хей здравей отново :)

Едно от определенията за воля е: "действия или липса на такива, насочващи личността към определена цел, игнорирайки всички неща, моменти и фактори водещи към обратното". Та, това коетот и се случва е наптлно нормално. Просто игнорирай тия моменти, когато искаш да го търсиш. Знаеш че ще се унижаваш като го търсиш, знаеш че ще си губещата. А знам че не искаш да изглеждаш така. Следователно - Не прави нищо с него :)

Надежда няма. Ти си втълпяваш че има такава и се самонавиваш за всичко останало.

И така :)

JoeBanana
12-29-2009, 07:21
тва все едно го е писало някакво желе с пръсти !
ае, буу, как може да САМОсъжаляваш друг ?

ivcheto0o
12-29-2009, 07:40
из4акаи да мине малко време :) И след вси4ко което ти е казал ти говори6 за "надежда" :-o

0nem0retIme
12-29-2009, 08:58
В момента,в който се появи желанието да го потърсиш,заглуши това желание с нещо друго.Вместо него,потърси приятел,приятелка.Излезте. акто казаха-игнорирай тези моменти.

sladyr4etoo
12-29-2009, 09:06
Не прави нищо с него :)

Надежда няма. :?

Krasencety
12-29-2009, 09:15
До болка позната история.. не знам какво да ти кажа.. трябва ти воля да повярваш, че той не те заслужава! Да не ослепяваш съвсем и да намериш друго момче, което ще те уважава и цени.Както и да ти звучи има и такива момчета. Горе главата! Просто майната му и точка знам, че не е лесно , но с инат всичко се постига! Успех!

Lucksy
12-29-2009, 09:39
В момента,в който се появи желанието да го потърсиш,заглуши това желание с нещо друго.Вместо него,потърси приятел,приятелка.Излезте. акто казаха-игнорирай тези моменти.

Assshley
12-29-2009, 09:53
такива сме момичетата,затова момчетата не ни зачитат :o
Много точно казано. ;)

GunSnSteelflowers
12-29-2009, 09:53
Щом ти говори неща от сорта на : Не ми пука за теб ,натискам се с други и т.н не си заслужава да ходиш да се унижаваш .. Четох предишната ти тема ,в която си писала ,че виждаш ,че няма смисъл да сте заедно повече .. Понякога сърцето е грешен съветник ,то те води към него ,но разумът ти говори истината ,която ще те предпази от по-нататъчната болка . В началото ще бъде така ,ще мислиш само за него ,цялото ти същество е в шок ,нормално е .. И аз направих грешката да се връщам много пъти ,да говоря и убеждавам и то най-грешния човек и се убедих ,че колкото по-бързо се съвземеш и приемеш реалността ,толкова по-лесно и пълноценно ще превъзмогнеш болката . Има едно клише : Ако има 1 нещо ,което те кара да плачеш ,има поне 1000 ,които могат да те накарат да се усмихнеш ,само трябва да ги потърсиш :) Потърси ги и ти и успех!!

Adda
12-29-2009, 12:40
От начина, по който пишеш оставам с впечатление, че мисълта за него не ти носи нищо освен болка. Любовта приключва в момента, в който чувството е неприятно. Трябва да осъзнаеш сама за себе си, че само събираш гняв към въпросния човек, а това е губене на време. Щом рабереш какво пропускаш, докато го търсиш и мислиш за него ще събереш сили да продължиш напред.

moon_flower
12-29-2009, 14:47
Повтаряш си какво говедо е и как те е наранил многократно.Аз в момента това правя.Разглеждаш всички моменти,в които ти си правила жерви за него,а той не ти е върнал жеста по никакъв начин и се е държал тъпо и грубо.Спомняш си всичко,което е направил и виждап за пореден път,че е идиот.Тогава си казваш,че нито си грозна,нито си тъпа и затова заслужаваш момче,което те обича и цени и не ти прави проблеми за глупости.Няма да го търсиш,това ще ти е най-голямта грешка.Пак казвам,че и аз това правя в момента,защото скъсахме съвсем наскоро и не се обажам изобщо.Може и да те боли,но не го показвай.В момента,в който се влюбиш отново ще забравиш всичко. :)
Успех.

Luscious_Heart
12-29-2009, 15:23
Ако продължаваш да бъдеш добра с него, ще те направи на 2 стотинки. Сериозно. По-лошо ще става.

Много ме боли без него, без онова добро момче, което беше, което му пукаше. И не знам какво да правя вече...
Еми няма го доброто момче. Край.

Спокойно, утре ще срещнеш друг.
Иначе moon_flower по-нагоре е права, добре е да опиташ нейната стратегия.
И аз се хабях за един глупак в продължение на доста време, но разбрах нещо много важно - към критериите за избор на момче, освен външност, трябва да включа и това, как се държи с мен, как действа на егото ми, прави ли ми комплименти и така. Да се държи с уважение. Но и ти трябва да му го ПОКАЖЕШ, че заслужаваш респект.

awerw
12-29-2009, 15:30
тва все едно го е писало някакво желе с пръсти !
ае, буу, как може да САМОсъжаляваш друг ?
Това е най - суровия потребител на тийнпроблем :D

anika17
12-30-2009, 05:53
не се занимавай с човек,
който не отвръща на чувствата ти.
това е загубена кауза.
любовта трябва да е двустранна,
а не ти да даваш до безкрайност,
а той да се е*ава с нея.
това не е любов, а безумие.
всяко нещо си има граници и щом те са преминати - край!
няма бъдеще в такава връзка.
тегли чертата и започвай на ново,
следващият вече те чака.

wilks
12-30-2009, 11:34
... Много ме боли без него, без онова добро момче, което беше, което му пукаше...
ами така или иначе той вече се е променил, не е същият (както пишеш)
не е "онова добро момче, което беше, което му пукаше"
е, като не е, за кво трябва да мислиш за някой "непознат", един вид 8)