View Full Version : страх ме е
TanchetU91
12-29-2009, 18:02
преди месец прайх секс с едно момче без презерватив ама то не свърши в мен.проблема е че този месец ми закъснява вече с 11 дена а много ме е страх да си направя тест :( възможно ли е да е станала белята и мога ли да направя анонимен аборт (смисъл без наште да разберат) и колко пари струва
Dollystar
12-29-2009, 18:10
Вместо да мислиш за аборти си вземи тест пък после ако се налага ще се интересуваш, за анонимен аборт .... нене не мисля, че ще ти направят, освен ако не си платиш някъде 2 пъти повече.
2.70 също може да се намери
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
12-29-2009, 18:48
Вместо да мислиш за аборти си вземи тест пък после ако се налага ще се интересуваш, за анонимен аборт .... нене не мисля, че ще ти направят, освен ако не си платиш някъде 2 пъти повече.
nEwiDimkaTa
12-29-2009, 18:49
ах тези темии .... не сме в теб да знаем направи тест и ще разберешш ... к0лкото д0 абортите ...... незнам :( :-o
gabch0o0o
12-29-2009, 18:58
ем иди на лекар или си направи тест :) ние от къде да знаем дали си бремена или не :) а за аборта мисля,че трябва подпис от родител :) Успех :) 8)
BringYourOwnBeer
12-29-2009, 19:05
Да добре си не вярвай на другите
ако след 9 месеца случайно станеш слон - емм моя грешка...
НАПРАВИ СИ ТЕСТ !!! (глупави хора) #-o #-o #-o
anichka12345678
12-29-2009, 19:10
преди месец прайх секс с едно момче без презерватив ама то не свърши в мен.проблема е че този месец ми закъснява вече с 11 дена а много ме е страх да си направя тест :( възможно ли е да е станала белята и мога ли да направя анонимен аборт (смисъл без наште да разберат) и колко пари струва
ама то не свърши в мен.Щом си сигурна,че не е свършил в теб,най-вероятно има друга причина да ти закъснява.Не пребързвай с решението ,че си бременна .Направи си тест,ако е не е полужителен утиди на лекар, за да се разбере от къде е проблема.Най-добре е лекар.А за аборт,ако си под 18 години ,никой лекар няма да ти направи анонимен аборт ,без знанието на родителите ти.При аборт на не пълнолетно момиче,се иска подпис от родител. И поговорете с човека,с които си го правила ,за този сериозен проблем.Той трябва да знае .Сега,ако ти се размине следващия път с презерватив.
gogo4o4o
12-29-2009, 19:19
МОООООЛЯ ТЕЕЕЕ, кръсти го Георги, много ше се кефя. А после да се сетиш да не правиш секс БЕЗ презерватив, щото има едно животно, викат му предеякулационна течност(май така беше) и може и да си бременна.
оу и хм...1 приятелка от ловеч има съученички които си правят аборти за 200 лв на черно.....без родител,без чудесии..обаче обикновенно абортът се прави от долу с тези момичета имат белези по корема...за това намери пълнолетно лице преди да правиш тая глупост. + това мислиш ли че е редно 1 напълно невиино дете да умре защото си се забавлявала? стегни се,не мисля че си бременна но се замисляй за тия неща...моля те.Никой не ти е длъжен да страда заради теб!
В софия не ми е известно къде се прави аборт без родител.. ако се прави е много скъпо.. и не в хубавите болници.. по добре да те е срам да се карат от колкото да се повредиш ;)
Аборт с вакуум в София на черно при едни от най-добрите специалисти съм чувал, че струва 600 лв., но нищо повече не знам... :)
Ако си била в овулация в деня на секса и от предекулационната течност може да си забременяла.
Защо за 11 дена не си направи нито един тест? То може на първия ден от закъснението още. :)
kalpazanka
12-29-2009, 19:49
^Падат от Марс, затова. Кацнали са с последния метеорит.
Gigi1302
01-02-2010, 01:35
Направи си тест и се притеснявай, ако е положителен. Не се шматкай с глупости.
Тествай се - нейзвестността е най-лошото решение
оу и хм...1 приятелка от ловеч има съученички които си правят аборти за 200 лв на черно.....без родител,без чудесии..обаче обикновенно абортът се прави от долу с тези момичета имат белези по корема...за това намери пълнолетно лице преди да правиш тая глупост. + това мислиш ли че е редно 1 напълно невиино дете да умре защото си се забавлявала? стегни се,не мисля че си бременна но се замисляй за тия неща...моля те.Никой не ти е длъжен да страда заради теб!
Даммм.Ке после има плач,и после баба ти да има с какво да се занимава 8)
nelitooo33
01-02-2010, 11:19
sigorno ima druga pri4ina imam edna fr deto ne i be6e idvalo 6 meseca
mishanavolley
01-02-2010, 11:29
незнам от кой град си но ако отидеш до склад за лекарства там 100% продават тестове за бременност и са по ефтини отколкото в аптеките :)
Не мога да разбера толкова ли е трудно да минеш през аптеката и да си вземеш тест?? Ние как можем да знаем дали си бременна?? Вероятност винаги има! :lol:
littlemittle
01-02-2010, 21:04
mm da naprawi si test be skupa apak posle 6te q mislish ., na kolko godinki si .,? maybe ne ti e redowennn a? :lol:
wizzybizzy123
01-02-2010, 21:38
е хубаво.. ти си се страхувай.. но скоро ще надуеш корема и няма да знаеш откъде ти е дошло... НАПРАВИ СИ ТЕСТ!
KadifWerewolf
01-02-2010, 22:25
aa koi she prai seks s tebe we
tazi tema e feik
stefanov
01-02-2010, 22:32
Пожелавам ти от все сърце, в следващия ти живот, майка ти да е пачавра като тебе и да те убие в утробата си! :) :) :)
Лелеее майкоооо ](*,) ](*,) ](*,) Какво значи страх ме е да си направя тест?!?!? :shock: :shock: Вместо да занимаваш целия форум с твоите страхове че си бременна ходи си направи тест за бременност!!! Как искаш да ти се даде съвет като ти даже не знаеш какво се случва?!?! Аз как да разбера какво да те посъветвам - боб ли да хвърлям!?!?! Аре ходи се осъзнай малко и тогава пиши по форумите!!!
nqqqqqqqqqqqqqqq
01-04-2010, 18:07
nino nino danonino
обзавеждай децка стая !! бебето е на път .. :D
Това, което обсъждате като "аборт без родител", се нарича КРИМИНАЛЕН АБОРТ. И много често довежда до траен стерилитет(безплодие) при жените! Сега всичко ти се струва като игра, но след години, когато ще ИСКАШ дете, няма да ти е все едно. Доста над вашите години съм и мога да ти кажа: ВЕДНАГА си избери с кой от родителите си да се консултираш! Нещата вече не опират до срам! Ако не те е срам да си свалиш гащичките пред момче, ще събереш сили да го съобщиш на родителите си, които харесвани или не-са те отгледали! 11 дена е сериозно закъснение и вероятността да си бременна е много голяма. Препоръчвам ти теста да го направиш пред майка си!
thedarkkiss
02-05-2010, 17:20
По тъмно ти се будиш,тормозиш се и чудиш..Защо ли закъснява така те притеснява..
ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТТ ..
Наблягам на думата "веднага", защото си подсигуряваш достатъчно време за оптимално решаване на проблема после.
Недей разчита много на това, че тестът ще е отрицателен... най-добре е веднага да го направиш. А това да си играеш със здравето си зад гърба на родителите си, просто не си го помисляй! Със сигурност ще се паникьосат, но по-добре от теб ще преценят какво да се направи.