View Full Version : Целувка с език
bebzgirl
12-29-2009, 19:14
Еми За първи път ще ми е на 12 почти на 13 съм и гаджето ми настоява аз приех но никога не сам се целувала с език :D :D Дайте съвети
sunshinepp
12-29-2009, 19:16
той щом се натиска би трябвало да може.. за това го остви той да води и го следвай.. :)
bebzgirl
12-29-2009, 19:21
Искам Някак си да го впечатля защото наистина мн го 0бичам
Ъъ...на 12 си...обичаш го...искаш да го впечетлиш с целувки...и тва написаното в профила ти...
Дам...ясна е работата...
BloodyAmy
12-29-2009, 19:27
:lol:
Да не дава Господ!
Гръмни се!
sunshinepp
12-29-2009, 19:31
wtf!? ти си лууууда! :-D кво ще го впечатляваш бе, формула ли искаш?! казахх ти вече, ако се водиш по него и се получи, знаачи всичко е ОК не може от първия път да си специалистка.. ако всички се раждахме научени тогава за какво ще са ни миговете на спомени от пэрвият път за нещо?!!! ... иии обичаш го?! :-o :shock: не се сърди, но изглежда малко нереално! :)
izlishna
12-29-2009, 19:37
Преди 2 дена ако не и 1 имаше същата тема и аз отговорих с развити теми за целувката (с език и без), поразрови се :)
wtf!? ти си лууууда! :-D кво ще го впечатляваш бе, формула ли искаш?! казахх ти вече, ако се водиш по него и се получи, знаачи всичко е ОК не може от първия път да си специалистка.. ако всички се раждахме научени тогава за какво ще са ни миговете на спомени от пэрвият път за нещо?!!! ... иии обичаш го?! :-o :shock: не се сърди, но изглежда малко нереално! :)
Малко ли?! :lol: :lol: :lol:
На 12 си, предполагам ходите от броени дни. Миличка, просто много го харесваш. :) И преди мен вече казаха - следвай неговите движения. И не бързай много, не си завирай езика навътре, целта не е да му оближеш гръкляна. :-D И дишай, спокойно, дори и да не се справиш идеално, на 12 си, нормално е да си неопитна. :)
bebzgirl
12-29-2009, 19:39
Мерси много на всички :]]]]
sunshinepp
12-29-2009, 19:41
моля :)
soul1199
12-29-2009, 19:42
:shock: или :lol: това е въпроса! 8)
nicolepcd
12-29-2009, 19:53
Бе кво му се дърпаш - момчето иска целувка, не иска секс :lol: Целувка, кво толко... Сега, дори и някой да ти обясни.. мислиш ли, че докато се целувате, ще мислиш кво ти е написал някой от форума :lol: Да, бе. При мойта целувка... само като си доближихме челата :lol: си помислих "И кво, тва ще ми е първата целувка?" и после, като се целунахме, въобще не съм мислела :D Умрях от срам, ама кво, всеки си има такива моменти 8-) 8-) Па и щом толко "го обичаш", къв ти е проблема въобще? :lol:
Apoccaliptra
12-29-2009, 20:04
Тва не е наука, която да си има специална техника. Е, разбира се, няма да е приятно, например, да му бъркаш в гърлото с език...
Колко бързо се развива младото поколение... направо е ужасяващо!
bebzgirl
12-29-2009, 20:36
Всъщност може би се притеснявам да не се иложа :D :D :D :D :D Голем сам смех :D :D :D :D :D :razz: :razz:
izlishna
12-29-2009, 21:05
При първият път на всеки който се е целувал, тази мисъл го е подтискала, така че спокойно не е сложно :)
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
12-29-2009, 21:05
Темата е ебавка..нали?! :shock:
chocolatee
12-29-2009, 21:41
Точно преди няколко дена бяха пуснали тема за първата целувка!Защо не се разровиш малко преди да направиш нещо, по дяволите?Не, не се заяждам.Просто всеки ден се пускат едни и същи теми, което е дразнещо./поне за мен!/
Към темата: Следвай него.Ще ти дойде отвътре. 8-) Не се притеснявай или панирай предварително!
Бе кво му се дърпаш - момчето иска целувка, не иска секс :lol: Целувка, кво толко... Сега, дори и някой да ти обясни.. мислиш ли, че докато се целувате, ще мислиш кво ти е написал някой от форума :lol: Да, бе. При мойта целувка... само като си доближихме челата :lol: си помислих "И кво, тва ще ми е първата целувка?" и после, като се целунахме, въобще не съм мислела :D Умрях от срам, ама кво, всеки си има такива моменти 8-) 8-) Па и щом толко "го обичаш", къв ти е проблема въобще? :lol:
+1
CrAzYanDlaZy
12-30-2009, 08:58
:lol:
Да не дава Господ!
Гръмни се!
:-D :-D
При първият път на всеки който се е целувал, тази мисъл го е подтискала, така че спокойно не е сложно :)+1
Авторката , бъди по-смела . :)
LoveRetroMusic
12-30-2009, 09:06
Доплака ми се, честно.
BigFakeSmile
12-30-2009, 09:09
Животът е радост и тъга, Славчо :D
Не, че го обичаш, прото си силно привлечена (не казвам сексуално, за това си мъничка)
а за целувката...do not worry..всичко става само, отдай се на момента
Ае стига с фраэичките като "Гръмни се".Момичето е на 12 бе,дебили.
Нормално е такова нещо да я вълнува и притеснява.След време самата тя като се сети 100% ще се хили.
Моят съвет към авторката е просто да НЕ мисли.Това е инстинкт,а не контролно по математика.Както ти дойде отвътре на момента - така.
И ти гарантирам,че като си мислиш "Ще се иэложа,ще се иэложа,ще се иложа" или "Оф,дано не се иэложа.." - така эдраво ще се вдървиш,че няма как да не се почувстваш кофти от крайния реэултат.
Just let it be! ; )
bebzgirl
12-30-2009, 12:48
Точно преди няколко дена бяха пуснали тема за първата целувка!Защо не се разровиш малко преди да направиш нещо, по дяволите?Не, не се заяждам.Просто всеки ден се пускат едни и същи теми, което е дразнещо./поне за мен!/
Към темата: Следвай него.Ще ти дойде отвътре. 8-) Не се притеснявай или панирай предварително! Просту не бях се разровила За това Съжелявам :) :oops: :oops:
SuNsHiNe6
12-30-2009, 12:56
Еми обичай си го :lol:
днес ме разбихте! не е истина . ти се притесняваш за една целувка ,. моят съвет е да не се хабиш толкова , лесно е и няма нищо сложно , просто една целувка !!!!!!!!! когато аз се целувах за първи път , дори не го вземах мн на сериозно, няма никакви особености. гарантирам ти ,че после ще се смееш на това!
lilincituuuu
12-30-2009, 17:30
Ай стига е хораа.. ваще първите целувки сякаш не са били на п0 12,13 г0дини така ли?! .. бахти.. пак са почва с тия на 12?! :shock: е,и?! харесва си г0 момичето.. и защ0 не?! като видите такава тема, като се нервите.. защо си праите труда да влизате ?!?!
а п0 темата.. остави се на момента \:D/ той явно може.. : ) .. води се по неговите движения : ) :smt058 не се притеснявай да опиташ.. няма да съжеляваш.. айде успех от мене =P~
Sladurcho
12-30-2009, 18:09
Като прочетох първия пост и си помислих че лапето секс иска да прави пък то за 1вата целувка говорило... Ми какво толкова има Той си пъха езика в устичката ти почва да си го върти и ти почваш да гониш неговия... все едно на котка и мишка играете :P