View Full Version : kak да я питам ???????
Здравейте хора,
това което ще питам е супер тъпо и много неандерталско ама малко помощ няма да е зле! :D Та така харесвам едно моми4е от даскало и тя о4евадно ме харесва,защото постоянно се закачаме.Как да я питам дали ме харесва и след това дали иска да станем гаджета????
мерси предварително
izlishna
12-30-2009, 10:08
Не я питай дали те харесва, щом е очеВАДНО.. Просто и предложи и не се страхувай да бъдеш отхвърлен! Успех :)
nymphadora
Ако си сигурен,че и тя те харесва просто я покани да излезете :-o пък ако срещата върви добре ще я целунеш ии така 8-)
valdesbg
Важна тема има по горе :)
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
12-30-2009, 10:10
Така,тва с питането за гаджета и харесването е за лапета 4-5-6 клас.
Покания да излезете,естественно ако те "харесва"..ъргхх мразя тази дума...та ако те харесва,ще се съгласи...от там вече нещата ще се наредят..нещо романтично,тва онва и после целувка може би и нещата ти са оредени :)
Ся 6ти кажа то4но :D зна4и отива6 и и казва6: Ви6 ся :D мн ми харесва6 допада6 ми кефи6 ма или там кот измисли6 и искам да сме пове4е от фр :D
Излез с нея, ако я питаш най-много да ти се изсмее.
И я целуни.. :)
12-30-2009, 10:16
Ся 6ти кажа то4но :D зна4и отива6 и и казва6: Ви6 ся :D мн ми харесва6 допада6 ми кефи6 ма или там кот измисли6 и искам да сме пове4е от фр :D
ти преди да даваш съвети,що не се научиш да пишеш грамотно :wink:
ivcheto0o
12-30-2009, 10:22
Ако си сигурен,че и тя те харесва просто я покани да излезете :-o пък ако срещата върви добре ще я целунеш ии така 8-)
това е наи-добрия вариант.Не я птаи с тъпи фрази от 5 клас :)
0nem0retIme
12-30-2009, 10:23
+1
ти преди да даваш съвети,що не се научиш да пишеш грамотно :wink:
и това се 4ете ;)
мерси хора и само да пот4ертая.Никого не обиждам или нещо такова.Не съм 4 нито 5 нито 6 а 7кл.Просто не се занимавам с такива работи а съм хакер.
Никого не обиждам :)
Lincheto
12-30-2009, 10:27
Абе целуни я първо и ако не се отдръпне тогава я покани да излезете. 8-)
12-30-2009, 10:34
мерси хора и само да пот4ертая.Никого не обиждам или нещо такова.Не съм 4 нито 5 нито 6 а 7кл.Просто не се занимавам с такива работи а съм хакер.
Никого не обиждам :)
оф и ти си неграмотник,защо вместо да се хвалиш излишно че си хакер,което едва ли е така,не прочетеш учебника си по български за 7ми клас,имам спомен ,че е добър,все пак и аз съм учила по него :D
Еми как да ги питаш отиваш и ги питаш ала бала..ама ако си като мен сремежлив хахх питай я по скайп ; d
не са ми интересни у4ебниците а примерно този сайт http://psp-bg.net/forum/
therichbitch
12-30-2009, 11:54
chocolatee
12-30-2009, 12:13
Действай, бе! 8-)
здрасти , щом е толкова о4евадно , че те харесва не я питай , ще си помисли , че не знаеш какво правиш . Давай по - смело и вземи скайпа или телефона на момичето. Ако ти ги даде , не се притеснявай , между вас нещата ще се развият прекрасно. Досега не си ли излизал някъде с момиче?
HardGirl666
12-30-2009, 13:34
Смятам,че ако и го кажеш по скайп .. после като се видите,толкова ще се срамувате и двамата,че ще седите 1 минута без да направите нищоо и всичко ще се оплеска.Така че ти препоръчвам,за да преодолееш срама (ако се срамуваш толкова много де) да й го кажеш в очите,а пък ако ти се изсмее или ти каже,че не те харесва просто можеш да й благодариш,че поне е била честна :D Все пак се надявам момичето също да те харесва и ако наистина се получи така,я целуни :grin:
Притисни я в някое ъгълче и я целуни .. :D
stupid0boy
12-30-2009, 15:09
ОхххХхХх Чуек ти праеш ли разлика между хакер... който разбира ОТ ДО на компютри и човек, който се занимава с шибаните хакове и модове... ?????? А и тези модове и хакове са само за бавноразвиващи... Честито...
По темата: Знаеш ли с мойта най - добра приятелка сме стигали до момент в който едва ли не сме се целували... и въпреки това не смятам, че ме харесва...
бъди директен ... направо и предложи да тръгнете