View Full Version : Относто секса без кондом
cookieh0lic
12-30-2009, 13:23
Та когато го правите много ама много за една вечер без кондом, айде първия път беше само с кондом, но след първите 2-3 пъти като свършите течността, която излиза от пениса по време на акта не е ли по малка или аз даже си мисля, че въобще вече не тече такава, защото след 2-3 път вече и без това почти нищо не изкарвам... та въпрова ми е тече ли по време на половия акт такава течност след като сте свършили 2-3 пъти... и какъв е шанса да забременее момичето ако сме го правили толкова мн пъти за цяла вечер без кондом, освен първия, като при всеки път се измивах хубаво оная работа даже със сапун да не остане нещо случайно ( и не съм свършвал в нея) ??
gogo4o4o
12-30-2009, 13:26
Та когато го правите много ама много за една вечер без кондом, айде първия път беше само с кондом, но след първите 2-3 пъти като свършите течността, която излиза от пениса по време на акта не е ли по малка или аз даже си мисля, че въобще вече не тече такава, защото след 2-3 път вече и без това почти нищо не изкарвам... та въпрова ми е тече ли по време на половия акт такава течност след като сте свършили 2-3 пъти... и какъв е шанса да забременее момичето ако сме го правили толкова мн пъти за цяла вечер без кондом, освен първия, като при всеки път се измивах хубаво оная работа даже със сапун да не остане нещо случайно ( и не съм свършвал в нея) ??
Недейте да го правите без кондом ако не сте готови за последиците. Знам че шансът тя да забременее е минимален, но го има, така че опасността е сериозна. ВИНАГИ С КОНДОМ!!!!
тая течност се нарича семенна течност и в нея плуват спермазотоидите
вече си татко моли се да не са близнаци
само аз ли не разбрах за какво става дума... Някой да даде превод
theinfamous
12-30-2009, 14:06
Ама сте хитри бе ... Защо да давате пари за кондоми като може и без?!?!?! И после какъв е шанса-еми да има шанс. Ей зарад такива "хитреци" постоянно гледаме теми от рода:"Помощ бременна на 15г.Какво да правя?". Онова на раменете ви не е само, за да ви носи слънчевите очила ,А ЗА ДА МИСЛИТЕ! :-x
BlowMeAway1
12-30-2009, 14:54
Винаги има някакъв шанс дори и минимален, ако сте заедно от доста време и си имате доверие нека да пие хапчета, така ще го правите без презерватив и ще сте защитени от нежелана бременност. Ако все пак решите да пие хапчета, за всеки случай се изследвайте, безплатно е, а и ще сте на 100% сигурни :)
NewMaster
12-30-2009, 15:47
Ами риск има дори когато използваш презерватив, така че не се шашкай. Колкото и да е малко течността, риск има. Но щом се миеш след всеки път, няма проблеми. За 4 години досега не съм имал проблеми. Пък и много от приятелите ми също действат така. Само със случайните недей много да се отпускаш без кондом, че те могат да ти лепнат нещо по-гадно от бебе.
+1
Някой би ли свързал логически и смислово първите 90% от текста, че така и не разбрах тоя за семенната течност ли говори или за предеякулационната течност... :?
Dollystar
12-30-2009, 16:51
или за предеякулационната течност... :?
Ако изобщо знае кво е тва :D :D
gogo4o4o
12-30-2009, 19:33
+1
Някой би ли свързал логически и смислово първите 90% от текста, че така и не разбрах тоя за семенната течност ли говори или за предеякулационната течност... :?
"по време на акта" Значи е предеякулационната, поне аз така го разбирам :)
anichka12345678
12-30-2009, 21:26
Та когато го правите много ама много за една вечер без кондом, айде първия път беше само с кондом, но след първите 2-3 пъти като свършите течността, която излиза от пениса по време на акта не е ли по малка или аз даже си мисля, че въобще вече не тече такава, защото след 2-3 път вече и без това почти нищо не изкарвам... та въпрова ми е тече ли по време на половия акт такава течност след като сте свършили 2-3 пъти... и какъв е шанса да забременее момичето ако сме го правили толкова мн пъти за цяла вечер без кондом, освен първия, като при всеки път се измивах хубаво оная работа даже със сапун да не остане нещо случайно ( и не съм свършвал в нея) ?? вероятноста е минимална.Най-вероятно няма проблем.
basma1akne
12-30-2009, 23:36
тая течност се нарича семенна течност и в нея плуват спермазотоидите
вече си татко моли се да не са близнаци
може и тризнаци и ух ако са момченца ще ги схрускам :-) :-) :booooomb:
Пич, нали се досещаш, че колкото и да добре да се измиеш, остава семенна течност в члена ти, ако не се изпикаеш след акта.Така че има има голяма вероятност да забременее момичето!
NewMaster
12-31-2009, 00:03
Пич, нали се досещаш, че колкото и да добре да се измиеш, остава семенна течност в члена ти, ако не се изпикаеш след акта.Така че има има голяма вероятност да забременее момичето!
Пълни глупости... Няма опасност.
BePoHuKa
12-31-2009, 00:03
СЕКС БЕЗ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ НЕ СЕ ПРАВИ!!!!
:-x :-x
stupid0boy
12-31-2009, 04:48
Затова гледаме все по празниците... Деца без майка и баща... Боли ме куря.... има кондоми за тая раута... Течност такава
Nitrogenium
12-31-2009, 05:08
...
дано детето ти не е същия идеот като тебе