View Full Version : Свети Валентин
definition
12-30-2009, 13:24
Оле знам че е многооо рано, но да съм подготвен
Я кажето вие кво мислите да правите за вашите половинки че да си открадна и аз някоя идея :D :D
LovelyGirl
12-30-2009, 13:27
Ооолееелееее, още сме декември, моля ти се :lol:
Едва ли някой е направил планове какво ще прави тогава.
definition
12-30-2009, 13:47
Ооолееелееее, още сме декември, моля ти се :lol:
Едва ли някой е направил планове какво ще прави тогава.
абе е*и ли го we.Ако ше треа да сабирам пари да зн или нещо такос.
Пък и тфа е нищо.Аз ако ви кажа дядо ми преди като тои и баба ходиха на море още по път като се връщаха от море мисли какво ще прави другата година :D тоест мисли за какво ще прави там след 12 месеца :D пък аз само с 1 и половина избързвам :D
Чакай не бързай, че туко виж сте скъсали по рано и ще останеш с пръст в уста
мили мой , още е много рано , но ще ти дам един съвет , за да разбереш какво харесваме ние от нежния пол. изненадай я с хубав подарък , обиковено момичетата харесват бижута , но зависи за какъв тип момиче говорим,също така и букет цветя , обикновено - рози , червени , за да й намекнеш , че тя значи нещо за теб. заведия някъде където на нея ще й хареса . така имаш шанс и за нещо повече след красивата нощ!
vikitolove
12-30-2009, 14:31
о боже :lol: явно си го наследил от дядо си :-D
към мнението на JANETKA ще добавя само че ако мислиш да вземаш цветя 12 червени рози добре биха показали чувствата ти,завси какви са :) :-D
LovelyGirl
12-30-2009, 14:35
Защо точно 12? :-o А и четен брой цветя са за умрелите..
Абе ти си събери пари да имаш, а все ще им намериш приложение, дори и това да не включва празника ;)
Оле знам че е многооо рано ..
и извода е? Дай да пуснем тема .. :?
vikitolove
12-30-2009, 14:40
Защо точно 12? :-o А и четен брой цветя са за умрелите..
Абе ти си събери пари да имаш, а все ще им намериш приложение, дори и това да не включва празника ;)
защото 12 червени рози означава "Обичам те" :-D
поне така съм чувала
а сплетени бяла и червена роза означава единство :-D
nicolepcd
12-30-2009, 14:45
Нямам половинка=>няма да си харча парите=>нямам проблеми=>няма да се затормозявам=>няма да пускам леко неуместни теми, преди Нова Година=>няма да съм затрупана от купища обиди, от страна на съфорумниците=>няма да се нервя=>май е по-хубаво е да си сам, а? 8-)
FantaMen
12-30-2009, 14:46
Подари и 1 бутилка Абсент... ще си го изпиете някъде на открито под звездите... и ще се вкарате в такъв филм че няма да знаете защо сте заедно ефетка е гарантиран !!!! :D :D :D :D :razz:
Bellatrix
12-30-2009, 14:58
Лол... Какво го възхвалявате тоя празник толкова? Любовта трябва да се показва всеки ден. Не само на "Деня ня влюбените".
С моя знам, че ще си правим секс със сигурност... За друго не знам.
Защо не я поразпиташ какво обича и харесва? Да няма гафове после...
ПП. Аз например мразя (МРАЗЯ!) рози.
stupid0boy
12-30-2009, 14:59
Нямам половинка=>няма да си харча парите=>нямам проблеми=>няма да се затормозявам=>няма да пускам леко неуместни теми, преди Нова Година=>няма да съм затрупана от купища обиди, от страна на съфорумниците=>няма да се нервя=>май е по-хубаво е да си сам, а? 8-)
Това е то !!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Но, понякога ти се иска да си имаш половинка.... :/ ПОНЯКОГА
Assshley
12-30-2009, 15:13
Мразя го тоя празник .. то даже не е и празник за мен.Никога не съм го празнувала макар,че си имам приятел от почти година и половина .. апък и двамата не си падаме по всичките сладникави неща свързани със Свети Валентин.Пък и както вече казахте любовта може да се покаже не само на някакъв измислен празник . . и едни букет тъпи рози не означават любов непременно. ;)
flowerlina
12-30-2009, 15:46
Много е рано да го мисля още
Е,че аз даже незнам тогава ше имам ли половинка :-o
Но по всяка вероятност ще се напия с приятели... 8-)
hahavteen
12-30-2009, 18:07
Сигурно ще му направя картичка или ще му взема рамка в която ще сложа наша снимка... Нещо малко и евтино ще е. Не си падам по скъпи подаръци освен ако е за рожден ден. То при нас не е сигурно че изобщо ще се видим на този ден де ама все пак...
Залагам си единия нокът че още 1000000 теми ще има до тогава
А иначе нищо за ся :lol: :-)