View Full Version : има ли такова жу`отно
moisture
12-31-2009, 06:17
Имам котта,която е много дива.На 5 години е.Вчера майка ми,понеже е учителка си пускаше някакви презентации на компа те бяха какви звуци издават животните.Минаха магаре,куче и дойде котето.И нашта като почна да търчи дойде до майка ми е я ухапа-на крака и на ръката.После ходихме да си бие тетаност.Въпрос-нормална ли е такава реакция от страна на котката?Или котката ми е някво злобно или нз и аз кво създание
:o
kalpazanka
12-31-2009, 08:10
Имам котта,която е много дива.На 5 години е.Вчера майка ми,понеже е учителка си пускаше някакви презентации на компа те бяха какви звуци издават животните.Минаха магаре,куче и дойде котето.И нашта като почна да търчи дойде до майка ми е я ухапа-на крака и на ръката.После ходихме да си бие тетаност.Въпрос-нормална ли е такава реакция от страна на котката?Или котката ми е някво злобно или нз и аз кво създание
:o
:shock:
Biskfitka
12-31-2009, 09:33
^Защо реагираш така,какво е тетаност 8-)
първо, не е татаност, а е ТЕТАНУС
второ не се бие тетанус, а против тетанус
и вземете я махнете тая котка, щото като ви ухапе веднъж, ще ви ухапе и още много пъти :o
п.с. накарай учителката (майка ти) да те научи на български :?
vesinka899
12-31-2009, 14:37
махнете я тая котка :?
Може тоя звук да значи нещо за котката, и да е ухапала майка ти..
Нзн ама аз никога не съм харесвала котките, мързеливи са, злобни и дразнещи...По-добре я махнете, преди да ви е съдрала :D
kalpazanka
12-31-2009, 14:53
Маци, по-лошото е, че не е ученичка, а студентка. Виж й темата в "Училище и приятели" за ученето наизуст.
Маци, по-лошото е, че не е ученичка, а студентка. Виж й темата в "Училище и приятели" за ученето наизуст.
:shock: :shock: :shock:
То за фиологиите не се ли кандидатства с български? Ами матурата? :shock:
ПТ: Махнете тъпата котка. :?
kalpazanka
12-31-2009, 14:56
Мацката учи биология.
Ето темичката http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=308296
viksit0y
12-31-2009, 20:08
Май най-добре ще е да махнете котката..
Реакцията на моя котак като му пусна някви животински звуци е засилване от 5 метра + скачане на гърба ми 8-)
После ходихме да си бие тетаност.
тва изречение както и да го чета, никъв смисъл не намирам хахахааххаа
захапала е майката ти просто щото е искала да й изчука ръката/крака, ако е домашна и не е чувала други котки, нормално хаах
и квото се панирате.. котката била "някво злобно или нз и аз кво създание " и "злобни и дразнещи" АХАХХАХАА
Ох, много е нормално даже. Всяка ИСТИНСКА котка би постъпила така. Няма защо да хвърляте животното. И чак толкова силно ли я ухаба, че чак да и биете инджекция против тетанус?! :? Мен котката ми ме е драла, хапала.... Никога нищо не ми е ставало. Също така котките като станат по-големи и стават големи злобарки. Просто такъв им е нравът. Те са единаци. Точно затова котката ти е реагирала така на звука от мяукане. Особенно ако е било по-заплашително... Според мен няма никакъв смисъл да махаш котката. Товае от нормално по-нормално. Недей гледа другите разглезени котки, дето спят на възглавнички и мъркат като ги пипнеш... Такава е тя истината 8-) . Котките са доста злобнички... :D .
Гледам доста хора те я съветват да я махнеш, обаче НЕДЕЙ. Все пак си поела отговорност. НЕ хвърляй котето на улицата, особенно ако досега е живяло в къща/апартамент. Това много ще го стресира. За котките е особенно важно да не променят местообитанието си. Както и за повечето животни, ако я оставиш навън най-вероятно ще се върне. Ако я откараш по надалеч няма да изкара и седмица... Просто след пет години, ако я дадеш на друг човек на друго място, тове ще бъде голям шок зя нея. Много котки не преживяват такива промени. Аз като се преметих кучето ми такива тежки травми имаше. Навън не искаше да излиза... Пък камо ли котка... Котките се привързват повече към дома отколкото към стопанина...
Dimana99
01-02-2010, 17:44
Изглежда сте уплашили котето
Можее коткаа от компа да е изпсувала нещо, и тая вашата да се е ядосала ;Д
lilincituuuu
01-06-2010, 19:05
Може тоя звук да значи нещо за котката, и да е ухапала майка ти..
:razz: :razz: :razz: :razz:
Тая котка да не е дива ( от гората) ?