View Full Version : Секс за последно
Ще правите ли секс за последно тази година или вече го направихте.И на какъв наблегнахте?!
пхах .. аз ще я изпратя все още като монахиня иии тайничко се надявам и другата да стане така .. [-o< [-o< :grin:
Dollystar
12-31-2009, 13:39
пхах .. аз ще я изпратя все още като монахиня иии тайничко се надявам и другата да стане така .. [-o< [-o< :grin:
Браво ....
Браво ....
СЕКСА Е УЖАСНО ... ама ужасно нещо никога не го правете ;p
Hilary извинявай ама..целия форум разбрахме,че не си го правила ии просто не виждам защо всеки път ни уведомяваш,щом не си го правила може в някои от темите да си спестиш коментарите :)
Браво ....
Hilary извинявай ама..целия форум разбрахме,че не си го правила ии просто не виждам защо всеки път ни уведомяваш,щом не си го правила може в някои от темите да си спестиш коментарите :)
Ти пък кво и налиташ бе...Що да не пише ,ще пише квото си иска и ти дразниш с гейското си държание ама ,те търпим!
TheLastAngel
12-31-2009, 13:53
Аз вече го направих :D Ще го запомня поне до края на другата година 8-) 8-)
revolver
12-31-2009, 14:14
Да и се надявам до новата година пак :D
Леля Марийче, а? Ще чака... 8-) :P :D
Испанската кръв е много топла да знаеш...ама ти знаеш де... :booooomb: :shock: :D
golqmumnik
12-31-2009, 14:44
Ша я тъпча докато отброяват последните секунди по телевизора,майна 8)
VerryBerry
12-31-2009, 15:10
Аз вече го направих :D Ще го запомня поне до края на другата година 8-) 8-)
и аз тей 8-)
Biskfitka
12-31-2009, 15:14
Аз вчера го правих. 8-)
IvAnUsHkA
12-31-2009, 15:22
oktomvri :-D
RAYNE666
12-31-2009, 16:25
Ми мисля тази вечер преди 12 и след също :D
revolver
12-31-2009, 16:26
Леля Марийче, а? Ще чака... 8-) :P :D
Испанската кръв е много топла да знаеш...ама ти знаеш де... :booooomb: :shock: :D
Тя е на 20,една година разлика,по-скоро кака :D
gret4ety
12-31-2009, 16:45
И аз съм като Hilary_ ... Ще хвърлям пиратки цяла вечер :D :D
anichka12345678
12-31-2009, 17:52
Ще правите ли секс за последно тази година или вече го направихте.И на какъв наблегнахте?! тая вечер не ,ама утре да :) :D ,тая вечер :D не е много подходящо едва ли ще има усамотение. :D
HouseMusicBoy
12-31-2009, 18:01
Тайничко се надяваш ми то от тебе зависи бе момиче ...
защо толкова те е СТРАХ от секса :):)
по темата след 2 часа излизам ще има много пиене бая момичета и не се знае нищО :)
Браво ....
Ти пък кво и налиташ бе...Що да не пише ,ще пише квото си иска и ти дразниш с гейското си държание ама ,те търпим!
и ти не си не6то пове4е ама пи6е6 :o
buttertoast
01-01-2010, 11:54
мда,осъществих си плана :D нищо,че беше 6 часа след "Нова година" :-D
алоооу злобарчетата ако няма какво да кажете по темата не започвайте да ми коментирате написаното .. написала съм го и точка! След като аз не коментирам вашите бройки (с които някои даже се хвалят .. ) си направете услуга и замълчете!!!
mOBSCENE
01-04-2010, 19:02
алоооу злобарчетата ако няма какво да кажете по темата не започвайте да ми коментирате написаното .. написала съм го и точка! След като аз не коментирам вашите бройки (с които някои даже се хвалят .. ) си направете услуга и замълчете!!!
Пазете се от женската злоба 8)
vaseto0o
01-04-2010, 20:57
Hilary_ така като те гледам си готова за секс стига си чакала ..... ако чакаш момък на бял кон да дойде да те вземе, не ще дочакаш.Така че действаи
До колкото твърди в постовете си тя има принц на бял кон от известно време, незнам колко точно и е на 17, но така си е решила незнам защо, малко момичета останаха като нея
Аз си го направих...беше перфектен както винаги 8-) Като звяр бях...много бързо блъскам и с почти всичка сила...беше перфектно и за двама ни... 8)
Надутичка си...
А по темата ...нещо го карам на сухо последните месеци
Ама и аз като момата,няма да се хваля с бройките си я :? :D