View Full Version : Барзото или бавното бягане помага за отслабване
sunshine955
01-01-2010, 10:31
Здравейте на всички :)
Четох много противоположни мнения,едни казват че бързото бягане помага повече,други - че бавното било по ефективно :-o
Как мислите ?
Sladyranna
01-01-2010, 10:37
Ще отслабнеш като започнеш с бавно и постепенно увеличаваш темпото, но много умерено. И не така че на 2рата седмица да си най-бързото създание на планетата :D .
сега сериозно
Ако тичаш бързо, най-много да си докараш мускулна треска.
Аз съм за бавно тичане
ако става дума само между бързо и бавно
аз карам само на такова http://www.youtube.com/user/belchohristovcom#p/u/34/JXaY-fo_sqQ
sunshine955
01-01-2010, 10:50
ако става дума само между бързо и бавно
аз карам само на такова http://www.youtube.com/user/belchohristovcom#p/u/34/JXaY-fo_sqQ
това темпо ефикасно ли е за отсабване или с бързото ще има по -голям ефект :-o Някой знае ли от личен опит ?
pamircola
01-01-2010, 10:55
не става само с БЯГАНЕ :-o :?
Sladyranna
01-01-2010, 11:04
Момичето попита бързото или бавното бягане помага повече, а не дали ще отслабне само с бягане. ЦЕПИШ?
:booooomb: :booooomb: :booooomb:
sunshine955
01-01-2010, 11:04
не става само с БЯГАНЕ :-o :?
знам,темата не е за мен.. :?
искам да помогна на приятелка .. но я е срям да пусне тема :(
аз съм кожа и кости и определено нямам нужда от отслабване :D
момичето е на 15 затова разчита само на спорт в тази възраст не е хубаво да пази диети .. :?
aloveyou
01-01-2010, 11:23
Ами не знам..
Да почне от най-бавното и постепенно да увеличава темпото на бягане
sunshine955
01-01-2010, 11:28
Ами не знам..
Да почне от най-бавното и постепенно да увеличава темпото на бягане
мерси :-)
Ами знаеш ли какво.. кажи й да ходи на фитнес,а ако няма възможност да тича на стадион умерено (крос),да прави коремни преси,клякания,скачане на въже,дигане на шишета пълни с нещо от 1,5l.
Мисля,че това ще й помогне.. (: И да намали сладкото (вафли и др.) ,газираното (спрайт,кола,фанта etc. ) дюнерите и тостерите и такивата и тестяното.. Т`ва е от мен. :)
sunshine955
01-01-2010, 12:01
Ами знаеш ли какво.. кажи й да ходи на фитнес,а ако няма възможност да тича на стадион умерено (крос),да прави коремни преси,клякания,скачане на въже,дигане на шишета пълни с нещо от 1,5l.
Мисля,че това ще й помогне.. (: И да намали сладкото (вафли и др.) ,газираното (спрайт,кола,фанта etc. ) дюнерите и тостерите и такивата и тестяното.. Т`ва е от мен. :)
тяхните и били казали да не се ограничава от нищо.. аз и викам поне като не е гладна да не яде и яко спорт ..
CrAzYanDlaZy
01-01-2010, 12:09
ами в началото по- бавно, след това да увеличава темпото, когато се чувства готова
тяхните и били казали да не се ограничава от нищо.. аз и викам поне като не е гладна да не яде и яко спорт ..
Нейна снимка?
sunshine955
01-01-2010, 12:37
Нейна снимка?
ако даваше да пускам нейна снимка,сама щеше да си направи темата ,,
пиши на ДиркКис тука във форума и я питай за съвет-тя най-добре от всички ще ти каже какво да прави приятелката ти
dead_princess
01-01-2010, 12:42
не става само с БЯГАНЕ :-o :? трябва и акъл!
sunshine955
01-01-2010, 17:46
:D
dark_wings
01-01-2010, 18:30
Ако бягаш бързо, няма да издържиш много. При бавното тичане можеш да издържиш повече и гориш повече калории.
Бягай бавно.При бързото бягане развиваш и увеличаваш мускулите главно.А бри по-бавното бягане главно топиш мазнините.Но е полезно от време на време да правиш и спринтове-хубаво е за организма просто.