View Full Version : Черни точки, акне и мазна кожа.... 3 демона в 1 тяло
Infosoul
01-01-2010, 11:08
Проблемът както съм го иронизирал в заглавието е свързан с проблемна кожа. Искам съвет относно борба срещу тази гнусна троица :-D . Понеже съм неграмотен на тема козметика карайте я по- полека. Ако темата не е за този раздел или има важна тема по този въпрос, нека бъда пренасочен. :)
Благодаря предварително.
П.П. Ще помоля за излишни офтопици
sladyr4etoo
01-01-2010, 11:09
охх и аз съм с такъв проблем.. :(
sunshine955
01-01-2010, 11:18
http://www.exooo.com/viewtopic1.php?t=3752
aloveyou
01-01-2010, 11:21
Дерматолог !!
AraBella
01-01-2010, 11:51
Не се влияй от мнението на хората, защото на един може да му помогне някакъв продукт, но при теб може да направи положението още по-зле.Отиди да дерматолог.Той ще види какъв вид са пъпките ти, какъв тип е кожата ти и ще ти изпише продукти ,които наистина да ти помогнат.Трябва си постоянство.Успех :)
Не се влияй от мнението на хората, защото на един може да му помогне някакъв продукт, но при теб може да направи положението още по-зле.Отиди да дерматолог.Той ще види какъв вид са пъпките ти, какъв тип е кожата ти и ще ти изпише продукти ,които наистина да ти помогнат.Трябва си постоянство.Успех :)
Аха. :)
Иначе ако питаш за продукти тук писах мнение
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=309172
:)
sunshine955
01-01-2010, 17:04
silviau66
01-02-2010, 09:25
Гррр :-x Само на мен ли ш******а дерматоложка не ми помогнаа.. :@ Изписа ми една серия на Авен (avene), взех си я и така и не ми помогнаа.. . :@ Варненска селянка.. Майната и.. На дерматолог скоро няма да стъпя..По скоро на кожен лекар..(двамата доктори се занимават със съвсем различни неща ;)) Аз си вземам някакъв тоник за лице от някоя аптека за да знам, че ще е качествен.. Мия си лицето със сапун (което не е много полезно..) след това с тоника и така по - малко ми се омазнява кожата.. А за пъпките...мажа ги с някакъв бебешки крем .. :Д Има един Бочко.. :) От бебе се с тоя крем си ходя и ми помага във всяка ситуация.. :)
Но това не трябва да те отказва от дерматолога.. Просто аз явно не съм попаднала на точния човек.. И това е най - добрия вариант (да отидеш при специалист) :-) Успех:) :-)