Влез

View Full Version : Храна

MISkrisinkaaa
01-01-2010, 11:25
Имам зайче,потърсих в интернет информация как да го храня,но в един сайт пиче не е хубаво да яде банани,пак в друг,че е хубаво.Затова ви моля да споделите вие как се грижите

tanchu
01-01-2010, 11:30
питай в магазина,от който си го взела :)

AraBella
01-01-2010, 11:35
Aз имам зайче от 3 години.Никога не е боледувало да чукна на дърво.Всичко й е наред.Попринцип банани и други плодове не е хубаво да се дават, защото могат да им се подуят коремчетата, а те са много чувствителни, но нищо няма да й/му стане, ако й/му дадеш един път.
Ако имаш някакви въпроси питай. :)

MISkrisinkaaa
01-01-2010, 15:18
Да,имам и други въпроси.Значи като се прибера и си дам ръката и почва да ме гризе(боли) и си мисля,че е гладно.Давам му храна,изяждая и според мен повече не трябва да му дам (защото ми казаха да не го тъпча много за да не надебелее) и после посягам да взема паничката и си мисли е му слагам още и почва да ме гризе,постоянно е така.Има и друго,постоянно пие вода,през 5 мин..Това нормално ли е

todor4o
01-01-2010, 16:41
ами зайците по принцип пият много вода и тва че постоянно му слагаш си е напълно нормално и е хубаво никога паничката за вода да му е пълна ; ]]] иии честита нова година
btw... ква порода е заека

MISkrisinkaaa
01-01-2010, 16:57
ми казаха ми е че е декоративно,но незнам

Biskfitka
01-01-2010, 20:50
Сестра ми има заек (не декоративен;д)-дава му някакви специални семки май..не знам какви са.Сигурно ги има в магазините за животни,моркови и зеле също му дава.По-сух хляб му е давала и ябълки понякога...