View Full Version : Забавена еякулация
ivanrado22
01-01-2010, 13:42
Здравейте,
От около година правя секс доста често, но не мога да свърша ... свършвам при мастурбация, но по време на секс не и не. В доста голяма част от времето дори не е и приятно. Установих че може би страдам от забавена еякулация, но не намерих нищо съществено за този проблем. Не очаквам да ми решите проблема, а просто ако някой има опит с това да го сподели. :oops:
Нз пи4 сори :-o ама аз кат бия 4екии ми тряя само главата да си топна и свър6вам :D
anichka12345678
01-01-2010, 16:27
Здравейте,
От около година правя секс доста често, но не мога да свърша ... свършвам при мастурбация, но по време на секс не и не. В доста голяма част от времето дори не е и приятно. Установих че може би страдам от забавена еякулация, но не намерих нищо съществено за този проблем. Не очаквам да ми решите проблема, а просто ако някой има опит с това да го сподели. :oops:може би не си намерил правилния човек ,които да те възбужда достатачно ,което е най-вероятната причина ,а другата е ако много често прибягваш до самозадоволяване. :D
А възбуден ли си достатъчно или не ?
CrAzYanDlaZy
01-01-2010, 18:20
и аз мисля, че се дължи на това, че не си достатъчно възбуден ...
Здравейте,
От около година правя секс доста често, но не мога да свърша ... свършвам при мастурбация, но по време на секс не и не. В доста голяма част от времето дори не е и приятно. Установих че може би страдам от забавена еякулация, но не намерих нищо съществено за този проблем. Не очаквам да ми решите проблема, а просто ако някой има опит с това да го сподели. :oops:може би не си намерил правилния човек ,които да те възбужда достатачно ,което е най-вероятната причина ,а другата е ако много често прибягваш до самозадоволяване. :D
Артък говори за онанация :D
ivanrado22
01-01-2010, 20:24
и аз мисля, че се дължи на това, че не си достатъчно възбуден ...
Повярвай ми не е така...
Човече тука всякакви простотии ще ти говорят,но най-добре иди се консултирай с лекар. Може да те е срам и т.н. ,ама най-добре се консултирай,няма да боли.
ше лъскаш до умиране пич сори
Имах такъв период ... понякога всичко е психология ... Опитай промени: примерно по време на секс да концентрираш вниманието си на най-силната възбуда, или да подгрееш преди това или по време на ... не е нужно тя да знае - концентрираш вниманието си примерно орално на нея и тя не знае къде са ти ръцете(ръката) ...
Естествено ако промените не сработят обърни се към сексоког ... Моя съвет е използвай момента и направи приятелката си щастлива ... Тази ситуация е рай за нея