PDA

View Full Version : Забавена еякулация

ivanrado22
01-01-2010, 13:42
Здравейте,
От около година правя секс доста често, но не мога да свърша ... свършвам при мастурбация, но по време на секс не и не. В доста голяма част от времето дори не е и приятно. Установих че може би страдам от забавена еякулация, но не намерих нищо съществено за този проблем. Не очаквам да ми решите проблема, а просто ако някой има опит с това да го сподели. :oops:

awerw
01-01-2010, 15:33
Нз пи4 сори :-o ама аз кат бия 4екии ми тряя само главата да си топна и свър6вам :D

anichka12345678
01-01-2010, 16:27
Здравейте,
От около година правя секс доста често, но не мога да свърша ... свършвам при мастурбация, но по време на секс не и не. В доста голяма част от времето дори не е и приятно. Установих че може би страдам от забавена еякулация, но не намерих нищо съществено за този проблем. Не очаквам да ми решите проблема, а просто ако някой има опит с това да го сподели. :oops:може би не си намерил правилния човек ,които да те възбужда достатачно ,което е най-вероятната причина ,а другата е ако много често прибягваш до самозадоволяване. :D

dewil
01-01-2010, 16:44
А възбуден ли си достатъчно или не ?

CrAzYanDlaZy
01-01-2010, 18:20
и аз мисля, че се дължи на това, че не си достатъчно възбуден ...

jumpin
01-01-2010, 18:27
Здравейте,
От около година правя секс доста често, но не мога да свърша ... свършвам при мастурбация, но по време на секс не и не. В доста голяма част от времето дори не е и приятно. Установих че може би страдам от забавена еякулация, но не намерих нищо съществено за този проблем. Не очаквам да ми решите проблема, а просто ако някой има опит с това да го сподели. :oops:може би не си намерил правилния човек ,които да те възбужда достатачно ,което е най-вероятната причина ,а другата е ако много често прибягваш до самозадоволяване. :D

Артък говори за онанация :D

ivanrado22
01-01-2010, 20:24
и аз мисля, че се дължи на това, че не си достатъчно възбуден ...

Повярвай ми не е така...

t0d1t0
01-01-2010, 23:22
Човече тука всякакви простотии ще ти говорят,но най-добре иди се консултирай с лекар. Може да те е срам и т.н. ,ама най-добре се консултирай,няма да боли.

Bixel
01-01-2010, 23:24
ше лъскаш до умиране пич сори

pepinio
01-02-2010, 08:46
Имах такъв период ... понякога всичко е психология ... Опитай промени: примерно по време на секс да концентрираш вниманието си на най-силната възбуда, или да подгрееш преди това или по време на ... не е нужно тя да знае - концентрираш вниманието си примерно орално на нея и тя не знае къде са ти ръцете(ръката) ...

Естествено ако промените не сработят обърни се към сексоког ... Моя съвет е използвай момента и направи приятелката си щастлива ... Тази ситуация е рай за нея