View Full Version : Кой, как целува, според зодията?
РИБИ !!! НАПЪЛНО ВЯРНО !!!
elito0o0o0
04-26-2010, 18:36
Риби
Когато желае някого, иска да го целува и да бъде целуван непрекъснато.Но само една на брой не ги задоволява. Те искат да се наслаждават на сексуалното си преживяване прогресивно и отмерено. Затова, ако партньорът ти е зодия Риби, спазвай дистанцията или няма да можеш да се отървеш от прегръдките му.
100% вярно :oops:ДАААААААА!!!!!!!!!! Без съмнение съм така :-D :oops:
ехеее.. ВЕЗНИ добре е 8- )
8)
noproblembitch
04-27-2010, 21:01
Близнаци - всичко е вярно...
Haker4ity
04-27-2010, 21:06
Овен (Дръзкият):
Ако на представителите на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на другия, дори не молят за разрешение. Просто го правят, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни. Предразсъдъците ги блокират. Огнен зодиакален знак, пламенни любовници, с изгарящи целувки. Целта им е явна още от момента на първата целувка. Царе са да изберат най-удобното място и момент за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора. Въпреки това, макар и да обсипват с целувки любовниците си, те са твърде непретенциозни към начина, по който ще им се отговори. Дават всичко от себе си, без да очакват прекалено. Ако си срамежлив/а, Овенът не е перфектният ти партньор, поне що се отнася до целуването. Целувките им не са тези на мечтания принц или на омагьосаната принцеса. Но несъмнено са най-големите целувчии на зодиака, с изгарящи от страст устни.
хехх :D вярно е :grin:[/quote]
tanch3t093
04-27-2010, 21:21
скорпион - всичко е вярно :D
Никога не съм мислела ,че зодиите могат да опишат човек :D
Това, което пише за моята зодия напълно отговаря на действията ми!
Amateurrr
04-28-2010, 16:11
Телец... Хм... има и верни и не толкова верни неща.
Никога не мисля 1-во за себе си, а първо за човека до мен ;)
Везни (Шефът):
Любовниците на Везни винаги му поставят отлична оценка. Тъй като взима много присърце партньорите си, ги целува така, както те желаят. Везни се характеризира с това, че иска да угоди на цял свят, което се отнася и за интимния живот в двойката. Целува по поръчка. Пригажда се към всеки човек. В действителност разполага с каталог от целувки: филмови, мимолетни, точни, дълбоки, сладки, необуздани... Внимавайте да не се самозабравите в прегръдките му. Везни е такъв ласкател, че може да те целува само от желание да не се почувстваш пренебрегнат. Или пък да спре да те целу- ва, ако това може да нарани другиго. В крайна сметка, ако искаш да остане с теб, не се изкушавай да му разкриеш коя от целувките в менюто му ти харесва повече.
8)
ForzaFelipe
04-28-2010, 17:13
Овен :D хихи :P
и аз :grin: е ние сме най-яки ся 8-)
Естествено че сме най-добрите 8) 8)
Рак....Професионалист! :oops:
DqVoLsKoJeLaNiE
04-28-2010, 19:48
Лъв (Творецът):
Лъвът поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с Лъв партньорите му се питат какво ли ще се случи. Представителите на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст. Така че, за да им влезеш под кожата, трябва да си на тяхното ниво. Лъвът, както и царят на животните, те целува и поглъща едновременно. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват без умора. Понякога нямат насита. Искаш ли обаче да откриеш пълноценната целувка на Лъва, трябва да сте стабилна двойка. Лъвът трябва да обича, но и да се чувства обичан. Защото при краткотрайна връзка този знак почти не мисли за другия човек и директно преследва целта си. В този случай целувката за него е само нещо второстепенно.
Хихихи, точно като за мене...ясновидци ли сте бе хора :D
Не, просто знам кой как се целува
raliichkaa
04-28-2010, 20:50
хахаха... имам си каталог,аз :D
batalizator
04-28-2010, 21:35
Близнаци (Нетърпеливият):
"Тишината го безпокои и няма нищо странно по средата на целувката да направи някакъв коментар."
:D:D:D
BebiNkata
05-01-2010, 12:33
Овен (Дръзкият):
Ако на представителите на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на другия, дори не молят за разрешение. Просто го правят, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни. Предразсъдъците ги блокират. Огнен зодиакален знак, пламенни любовници, с изгарящи целувки. Целта им е явна още от момента на първата целувка. Царе са да изберат най-удобното място и момент за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора. Въпреки това, макар и да обсипват с целувки любовниците си, те са твърде непретенциозни към начина, по който ще им се отговори. Дават всичко от себе си, без да очакват прекалено. Ако си срамежлив/а, Овенът не е перфектният ти партньор, поне що се отнася до целуването. Целувките им не са тези на мечтания принц или на омагьосаната принцеса. Но несъмнено са най-големите целувчии на зодиака, с изгарящи от страст устни.
Вярно ее! :D :grin:
Телец,и има съвсем малко истина.
То си е и лично де!
Force_bladeR
05-01-2010, 12:46
РибиЗатова, ако партньорът ти е зодия Риби, спазвай дистанцията или няма да можеш да се отървеш от прегръдките му. [/b]
ОоО.. пилее :lol:
Хладният му разум не му позволява да се превърне в култ за партньора си само на основание на целуването.[/b] Това ме РАЗБИ :D Иначе съм Козирог :)
Телец (Егоцентрикът):
Мислят за себе си повече, отколкото е редно. Не спират да се грижат за собственото си удоволствие. Освен това, творческото начало не е най-отличителният им белег. Телецът се нуждае от вдъхновение и яка доза предварителни познания. Но и те, като останалите, имат добрата си черта. Наслаждават се на всяка целувка така, като че ли е последната в живота им. Не спират, докато не постигнат удоволствие. В това отношение Телецът е истински професионалист, на когото му харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падаш по бързите дела и ти харесва бавното "изработване" на нещата, там някъде те очаква твоят Телец.
- не е вярно не съм егоцентричка ;]] xDD
TheLittleAngel
05-01-2010, 19:33
Стрелче.. :) :)
madeliinee
05-01-2010, 20:12
аз съм Раче...много познават тея хора
Още един рак :P Наистина е вярноо :) :grin: :grin:
pipi1992
05-01-2010, 21:53
Стрелец (Бързият):
Авантюрист, творец и страстен. Какво още може да се желае? Стрелецът е отворен за всяко предложение, което му се направи. Дори и на неприличното. Любимите му целувки са кратките и спонтанните. Понеже съсредоточаването не е най-ценното му качество, дългите целувки го дезориентират. Но устата не е любимото му място. Като изявени неконформисти, винаги протестират срещу традициите. Не бива да ги гледат. Не трябва да ги наблюдават. Ако това се случи, се чувстват неудобно. Затова, за да вкусиш истинските целувки на един Стрелец, най-добре ще е да бъде на усамотено място. В интимна обстановка ще се опознаете и ще изпитате пълното удоволствие.
е неее мн ясно бе най-яката зодия
Абе аз съм водолей, ма нещо не ми съвпада .. 8-)
polch3ty
05-02-2010, 13:07
Напълно вярно !! Аз съм Скорпион 8) :P :P
Стрелец (Бързият):
Авантюрист, творец и страстен. Какво още може да се желае? Стрелецът е отворен за всяко предложение, което му се направи. Дори и на неприличното. Любимите му целувки са кратките и спонтанните. Понеже съсредоточаването не е най-ценното му качество, дългите целувки го дезориентират. Но устата не е любимото му място. Като изявени неконформисти, винаги протестират срещу традициите. Не бива да ги гледат. Не трябва да ги наблюдават. Ако това се случи, се чувстват неудобно. Затова, за да вкусиш истинските целувки на един Стрелец, най-добре ще е да бъде на усамотено място. В интимна обстановка ще се опознаете и ще изпитате пълното удоволствие.
Има верни неща :)
bubule4ka95
05-02-2010, 22:55
Везни - Шефът :D К`во повече може да се каже :D
JoannaDeLaurent
05-13-2011, 19:42
Скорпион :smt007
kucheto1234
05-13-2011, 19:52
Лъв някой .. :?
kucheto1234
05-13-2011, 19:55
Лъв (Творецът):
Лъвът поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с Лъв партньорите му се питат какво ли ще се случи. Представителите на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст. Така че, за да им влезеш под кожата, трябва да си на тяхното ниво. Лъвът, както и царят на животните, те целува и поглъща едновременно. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват без умора. Понякога нямат насита. Искаш ли обаче да откриеш пълноценната целувка на Лъва, трябва да сте стабилна двойка. Лъвът трябва да обича, но и да се чувства обичан. Защото при краткотрайна връзка този знак почти не мисли за другия човек и директно преследва целта си. В този случай целувката за него е само нещо второстепенно.
хмм много хубаво е описано..
Alekssandyr
05-13-2011, 20:07
Стрелец, и е доста вярно :-o
Greennight
05-13-2011, 20:40
Овен (Дръзкият):
Истина,истина :lol:
vanesa0pld
05-13-2011, 22:08
Стгам до извода че е вярно всичко(като ви чета коментарите)
теле съм ... освен, че мисля за себе си да ми добре, другото изобщо не е така
StoooYo0
05-13-2011, 23:22
Козироче :-P :-P Много вярно ! :-D
everythingisrelative
05-14-2011, 06:55
0вен :D :D
mitkoyyy
05-14-2011, 15:43
Дева (Спокойният):
Малко по малко, бавно. Дева никога не бива да бъде насилван, защото му е необходимо спокойно да приеме нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят. След като нещата потръгнат гладко, целувките му могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато не се приключи и не се увери, че се е получило добре, няма да се отпусне. Желаеш ли да го покориш, най-важното е да не се отчайваш. Ако Дева се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е един от най-добрите любовници на зодиака. Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира.
Боже,това колко е вярно!На 100% наистина :shock:
Хехе, козирог.. Покорявам всичко :grin:
WTFteenOMG
05-14-2011, 16:26
везнииии :-D
Иииии....то почти сичко което прочетох за везни е вярно бе :grin:
Лъвчо си е лъвчо, каквото и да си говорим :grin:
Виж жените скорпиони са опасни :oops:
DarkTemplar
05-14-2011, 17:51
Мда, в това за Девата има голяма доза истина.
FataMorgana
05-14-2011, 19:25
Аз съм на границата телец и овен, но в случая само овен :P
krissk000
05-17-2011, 22:14
лъвче
bonbona102
05-18-2011, 09:46
Аз съм скорпион ама не съм чак вампир е то повечето неща са си вярни мога да те побъркам с целувки ама това вампир направо ме уби :-D :-D
NomNomNom
05-18-2011, 15:54
Скорпион, спам спам. Нелепото е , че съм си оставяла дупки от зъби от едно захапване. После - абе имам вкус на кръв в устата 8-)
Спам, спам.
Телец съм,има нещо вярно... 8-)
LoVeLySmile7
05-18-2011, 17:44
Рибки - повечето неща са си верни :oops:
Скорпион, всичко е вярно :P
ballancE
05-29-2011, 13:31
Дева (Спокойният):
Малко по малко, бавно. Дева никога не бива да бъде насилван, защото му е необходимо спокойно да приеме нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят. След като нещата потръгнат гладко, целувките му могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато не се приключи и не се увери, че се е получило добре, няма да се отпусне. Желаеш ли да го покориш, най-важното е да не се отчайваш. Ако Дева се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е един от най-добрите любовници на зодиака. Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира.
---
:P
kriogenx
05-30-2011, 12:21
Скорпион съм и има нещо вярно. :)
krissince
05-30-2011, 13:33
ЛЪВ :-) :-) :-)
:booooomb: :booooomb: :grin:
liidinka
05-31-2011, 01:06
Скорпионче :P
Рибки - повечето неща са си верни :oops:
;D
shpekovsalam
05-31-2011, 17:28
Скорпион. :)
xch0colategiirl
06-03-2011, 15:34
Аз съм Дева :P
VikitoRia
06-03-2011, 15:53
тези ги има и в facebook
btw аз съм стрелец - 99% истина
Loooooser
06-03-2011, 16:11
Скорпиона е не съмнено най-яката зодия!
Всичко е вярно.. обичаме да оставаме белези.. страшни вампири сме в истинският смисъл!!! :booooomb: :smt074
Loooooser
06-03-2011, 16:12
Скорпиона е несъмнено най-яката зодия!
Всичко е вярно.. обичаме да оставяме белези.. страшни вампири сме в истинският смисъл!!! :booooomb: :smt074
xCut0utMyTearsx
06-03-2011, 16:13
Стрелец 8-) 80% от нещата са вяярни .. :lol: :lol: :lol: :lol:
MojoJojo88
06-03-2011, 17:10
Везни (Шефът):
Любовниците на Везни винаги му поставят отлична оценка. Тъй като взима много присърце партньорите си, ги целува така, както те желаят. Везни се характеризира с това, че иска да угоди на цял свят, което се отнася и за интимния живот в двойката. Целува по поръчка. Пригажда се към всеки човек. В действителност разполага с каталог от целувки: филмови, мимолетни, точни, дълбоки, сладки, необуздани... Внимавайте да не се самозабравите в прегръдките му. Везни е такъв ласкател, че може да те целува само от желание да не се почувстваш пренебрегнат. Или пък да спре да те целу- ва, ако това може да нарани другиго. В крайна сметка, ако искаш да остане с теб, не се изкушавай да му разкриеш коя от целувките в менюто му ти харесва повече.
;-) :smt110
Везни (Шефът):
И ти ли? 8-)
Скорпион съм и има нещо вярно. :)
АМА НАПЪЛНО СИ Е ВЯРНО!...И З СЪМ СКОРПИОН - НАЙ-ЯКАТА ЗОДИЯ!
Защо и аз си мисля така подяволите!! :razz:
MojoJojo88
06-03-2011, 19:28
Везни (Шефът):
И ти ли? 8-)
И ти ли? :grin: :lol:
Везни (Шефът):
И ти ли? 8-)
И ти ли? :grin: :lol:
Мхм 8-) :grin:
DarknessAngel
06-04-2011, 16:20
Дева. Много точно описание, хареса ми. 8-)
mnmldude
06-04-2011, 20:59
Рибок :P :P ии повечето неща са верни ... :P :P :P
kokosety
06-04-2011, 21:56
Овен съм и просто ест най-добритеее :P :P :P
Овен (Дръзкият):
А момчето,което хар е Риби, ако се целува така както е описано само да ми падне :D :-)
xxxReNkAxxx
06-05-2011, 12:50
аз съм дева ;рр обаче да овена е 100% вярно :grin: :grin: :D
IseeDEADbodies
06-05-2011, 13:21
ЛЪВ, но с някои работи не съм съгласен. Или поне у себе си не ги забелязвам ;д
Това за скорпионът с хапането не е съвсем вярно...викам и "хапи" тя "обичам само да целувам" пфууу :X :D Зависи си от човека
Djudjinku
06-05-2011, 16:40
ТЕЛЕЦ ! :Д
Телец (Егоцентрикът):
Мислят за себе си повече, отколкото е редно. Не спират да се грижат за собственото си удоволствие. Освен това, творческото начало не е най-отличителният им белег. Телецът се нуждае от вдъхновение и яка доза предварителни познания. Но и те, като останалите, имат добрата си черта. Наслаждават се на всяка целувка така, като че ли е последната в живота им. Не спират, докато не постигнат удоволствие. В това отношение Телецът е истински професионалист, на когото му харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падаш по бързите дела и ти харесва бавното "изработване" на нещата, там някъде те очаква твоят Телец.